הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הוינסטרול הגיע במצב של קצף

• פותח/ת השרשור robr
  • פורסם בתאריך

robr

משתמש מתחיל
95
2
נק' מוניטין:
2
95
2
קיבלתי וינסטרול להזרקה אבל החומר בפנים נראה כמו קצף לבן. מישהו יודע מה אפשר לעשות? ניסיתי לחמם את זה שתי דקות עם מייבש שיער ועדיין לא חזר למצב רגיל.
IMG_20130621_193005.jpg

לא הבנתי מה הבעיה חח ככה נראה ווינסטרול הוא אמור להיות כמו קצף לבן
למה קיבינימט חיממת אותו 😳
מעניין למה אתה פשוט לא קונה בכדורים ומשלב אולטרדקס כמו כולם..

קיבלתי וינסטרול להזרקה אבל החומר בפנים נראה כמו קצף לבן. מישהו יודע מה אפשר לעשות? ניסיתי לחמם את זה שתי דקות עם מייבש שיער ועדיין לא חזר למצב רגיל.
צפה בקובץ המצורף 11449

קצת מצחיק שאתה אפילו לא יודע מה אתה רוכש...
אחי, ככה מגיע וינסטרול, גבישי, כמו חלב ואני גם מתערב שיהיה לך מאוד קשה למשוך את החומר למזרק...

כדי שלא יהיה לך קשה, תנער טוב טוב טוב טוב טוב את הויני לפני שאתה מושך.
ויהיה לך מאוד נוח אם תשתמש ב18G בשביל לשאוב, בהצלחה עם הכאבים

• פותח/ת השרשור
תודה אביעד. זה בכלל הגיע אליי בטעות ובאתר זה נראה אחרת(בצורת שמן), הבנתי שזה במים אז ככה זה אמור להראות בערך. אז אתה אומר לערבב טוב פשוט?
לא בטוח שאשתמש בזה בכלל.. תודה תודה תודה

לא רואה שום סיבה שבעולם להשתמש בחומר הזה, בטח ובטח שלא בהזרקה. אני לא רואה שום יחודיות לוינסטרול, אפילו גרוע מכך, רק חיסרונות. היתי מעדיף על פניו כל DHT- אחר.

בזריקות -
כואב בצורה בלתי רגילה, זריקות על בסיס יומי חובה (סיכון גבוהה יותר לזיהום), חומר על בסיס מים, ז"א לא ניתן להזריק באותו מקום שהזרקת שמן, מה שאומר שאם אתה משלב עם פרופ או כל אצטט אחר, אתה בבעיה, מהר מאוד יגמרו מקומות להזרקה.

אוראלי = רעיל לכבד, מוגבל בזמן לשימוש ומוגבל במינון
בנוסף על כך, בשתי הצורות הוא מיבש את המפרקים מה שמעלה את הסיכון לפציע עוד יותר בחיטוב.

בכל אופן, אם קנית כבר, אז שהיה בהצלחה. רק תזהר ושים לב לא לערבב ביחד עם חומר על בסיס שמן באותו מזרק, ולא להזריק לאותו מקום שבו אתה מזריק שמן, לא לעבור את ה- 6 שבועות, תקפיד על זריקות יום יומיות, תערבב טוב טוב לפני, ותזהר באימונים לא להפיצע.

אם יש אופציה, תחליף במסטרון, יעשה את אותה העבודה בלי הרעילות לכבד פחות תופעות לוואי ואפילו יתן לך פוש באימונים.

• פותח/ת השרשור
כן הזמנתי משהו אחר בכלל ובטעות שלחו לי את זה. בכל אופן שלחו לי גם את מה שהייתי אמור לקבל ולכן לא בטוח שאשתמש בוינסטרול אני גם לא רואה תועלת מיוחדת..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית