הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ✌✌✌ סקוואט טכניקה ✌✌✌

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
http://youtu.be/SHdp_lN2Xzw?t=0m20s

אשמח לביקורת טכניקה על הסקוואט למעלה ^^

תודה רבה לכולם 😃

עריכה:
רק רציתי להסביר שלא צילמתי עוד סט מאחורה, כי יש רק סט אחד כבד בליניאירית, אז זה קצת בעייתי.
אפשר לראות די טוב למרות שזה צולם באייפוד, אבל אם בעייתי לבחון ככה אעלה פעם הבאה סרטון נוסף.

נערך לאחרונה:
אל תוציא את המוט מקדימה זה מסוכן מאוד
אל תעשה סקוואט יחף
למה אתה עם חגורה ?
אתה נופל בתנועה וגולש עם הברכיים, נדמה לי שהחזה גם קורס אבל אני לא בטוח.

• פותח/ת השרשור
אל תעשה סקוואט יחף
למה אתה עם חגורה ?

זה דדליפט סליפרס.
מה ז"א ברכיים גולשות, לפי ההודעה הזאת כתוב שצריך לדחוף את הברכיים הצידה.
בDVD של ריפטו הוא אומר שצריך לדחוף את הברכיים שיעברו על אותו ציר שבו נמצאים כפות הרגליים, אני כל הזמן חושב על הטיפ הזה.
איך אני מתקן את זה? אשמח שתתן לי קישור או הסבר

קשה לתת ביקורת טובה כשיש לנו רק זווית אחת, וזו הזווית הזו. לגביי הצילום: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=46&p=532516&viewfull=1#post532516

לגביי מה שכן אפשר לראות,
1. קודם כל - להוציא את המוט הפוך. לא להוציא קדימה, כי במיוחד כשהמשקל כבד, קשה להחזיר אותו לראק - יכולה לקרות (ותקרה) תאונה מתישהו.
2. לא לרקוד עם המוט. להוציא, שלושה-ארבעה צעדים, להתמקם ולהתחיל את הסט. לא לצאת לטיול. כשהמשקל יהיה כבד אתה תעריך את הטיפ הזה בגדול.
3. הסקוואט עצמו לא נראה גרוע. קשה לדעת אם זה אמור להיות LB או HB, זה נראה שהמוט ממוקם בLB, אבל אתה מנסה לעשות HB מבחינת האגן והגב.
4. אל תפמפם. כל חזרה צריכה לשאוף לשלמות וכשאתה מפמפם זה לא קורה. סט של 5 חזרות לא אמור להיות "פאמפ" - אם זה היה סט של 20 אז סבבה, אבל זה לא.

קשה לתת ביקורת על עוד המון דברים, בגלל זווית הצילום, החפצים שמסתירים והסינוור. אימון הבא צלם לפי הקישור ששמתי.

• פותח/ת השרשור
קשה לתת ביקורת טובה כשיש לנו רק זווית אחת, וזו הזווית הזו. לגביי הצילום: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=46&p=532516&viewfull=1#post532516

לגביי מה שכן אפשר לראות,
1. קודם כל - להוציא את המוט הפוך. לא להוציא קדימה, כי במיוחד כשהמשקל כבד, קשה להחזיר אותו לראק - יכולה לקרות (ותקרה) תאונה מתישהו.
2. לא לרקוד עם המוט. להוציא, שלושה-ארבעה צעדים, להתמקם ולהתחיל את הסט. לא לצאת לטיול. כשהמשקל יהיה כבד אתה תעריך את הטיפ הזה בגדול.
3. הסקוואט עצמו לא נראה גרוע. קשה לדעת אם זה אמור להיות LB או HB, זה נראה שהמוט ממוקם בLB, אבל אתה מנסה לעשות HB מבחינת האגן והגב.
4. אל תפמפם. כל חזרה צריכה לשאוף לשלמות וכשאתה מפמפם זה לא קורה. סט של 5 חזרות לא אמור להיות "פאמפ" - אם זה היה סט של 20 אז סבבה, אבל זה לא.

קשה לתת ביקורת על עוד המון דברים, בגלל זווית הצילום, החפצים שמסתירים והסינוור. אימון הבא צלם לפי הקישור ששמתי.

תודה רבה
"יש צורך... מוניטין..."

אעלה סרטון יותר מובן בפעם הבאה

• פותח/ת השרשור
שלום ביסט אנד ציסט'

שלום ביסט אנד ציסט'. אשמח לחוות דעת על הסרטונים הבאים. האיכות עדיין לא משהו, ואני מודע לכך שגם הזווית צילום לא אידיאלית.

• סרטון מספר 2: הסרטון צולם בתחילת האימון. נראה לי שרואים בבירור שהמוט לא ממוקם במקום הנכון,
    אני מאשים את הקפאין, כמו שכבר הערת לי פעם קודמת אני מפמפם והנה בסרטון לא מיקמתי את המוט כמו שצריך.
    http://youtu.be/ICFkcIWX9LI?t=0m7s

• סרטון מספר 4: הסט הכבד, צולם מזווית של 45°. לא שובר מקביל בבירור :( אשתדל יותר הבאה.
    http://youtu.be/6atdiv5J9ac?t=0m19s

אני מודע לכך שהסטים לא טובים: הן מבחינת הצילום (פעם הבאה ייקח לאחותי את האייפון לצלם), ומבחינת מיקום המוט.
פעם הבאה יהיה יותר מרוכז באימון וכבר היום אצפה בדיוידי פעם נוספת.
אשמח שתפרט הצעות לשיפור הסקוואט שלי,

תודה רבה רבה
🙌

- - - עידכון הודעה - - -

מביני הסקוואט, יותר מאשמח לקבל הערות

אתה עדיין מפמפם בסרטונים 3 ו-4, זה מפריע לך לטכניקה יותר ממה שאתה חושב.
לפני כל חזרה קח נשימה עמוקה, תעשה וולסלבה כמו שצריך ושב אחורה. זה גם נראה כאילו החגורה שלך רפויה ואתה לא לוחץ את שרירי הבטן כלפיה אבל אולי אני מדמיין.

• פותח/ת השרשור
פמפמן רציני אני, אה? זה הקרייז החרא הזה, הוא לא יוצא לי מהגוף, 4-5 שעות אחרי שלקחתי ואני עדיין מרגיש את ההיפראקטיביות שהוא גורם.
ולסלבה הכוונה להחזקת הנשימה לכל חזרה? (סרטון)

פמפמן רציני אני, אה? זה הקרייז החרא הזה, הוא לא יוצא לי מהגוף, 4-5 שעות אחרי שלקחתי ואני עדיין מרגיש את ההיפראקטיביות שהוא גורם.
ולסלבה הכוונה להחזקת הנשימה לכל חזרה? (סרטון)

כן, כמו שאתה עושה בשירותים.
כשאתה בדרך למעלה כבר יש אופציות (להחזיק עד סוף החזרה, להחזיק עד היציאה מהבור וישר אחרי הבאונס לשחרר קצת בשביל להשיג עוד ס"מ לגובה - טריק של משקולנים) אבל בדרך למטה אתה חייב להחזיק את הנשימה.

• פותח/ת השרשור
~צונזר~
סרטון לא מספיק מובן

2q023cm.jpg

(אני מצטער שהצילום לא גבוה מספיק. צילמתי סירטון בגובה המתאים אך הוא נמחק, כנראה מפאת חוסר בזיכרון.
האימון צולם ביום התאוששות.
אני מאד מקווה שניתן לראות ולהבין מהסרטון, ואם לא אני מצטער אם בזבזתי לכם את הזמן. תודה!)

נערך לאחרונה:
אתה עדיין "שומט" את עצמך לקראת התחתית. תראה מה קורה, למשל, בין שנייה 34 לשנייה 36. אתה מרפה לרגע ונותן לעצמך ליפול לבור ואז הכל קורס (ברכיים גולשות, כיווץ נעלם וכו'). אתה צריך לשלוט בכל התנועה.

• פותח/ת השרשור
הבנתי את ההערה תודה.
~מצנזר את הלינק~ , בכל זאת קשה להבין מהסרטון הרבה: הבגדים שחורים, הסרטון מפסיק באמצע, רואים רק את התחתית...

להישאר יותר מכווץ והעיקר לא לפמפם!

אל תעשה סקוואט יחף
למה אתה עם חגורה ?
אפשר לדעת למה לא לעשות סקוואט יחף?

זה מעלה את הסיכוי לפציעות קרסול ואפשר להחליק סקוואט כבד+רגל מזיעה=תאונה מצערת
האמת היא שאני מתאמן ככה והאחיזה דווקא סבבה..במקרה שהרגל מזיעה אני מעביר ניגוב קטן עם המגבת..
לגביי הפציעת קרסול..תוכל להסביר טיפה בבקשה?

האמת היא שאני מתאמן ככה והאחיזה דווקא סבבה..במקרה שהרגל מזיעה אני מעביר ניגוב קטן עם המגבת..
לגביי הפציעת קרסול..תוכל להסביר טיפה בבקשה?
אין לי הסבר אבל ד"ר גל אומר ואני מאמין לו

אין לי הסבר אבל ד"ר גל אומר ואני מאמין לו
סעמק..
אני קצר בכסף..החודש חשבתי לשנות רצועות ברכיים של SCHIEK..אני לא רואה שום דרך שבה אשלב את שני הקניות החודש :<
צריך לברר עוד לגביי זה..

סעמק..
אני קצר בכסף..החודש חשבתי לשנות רצועות ברכיים של SCHIEK..אני לא רואה שום דרך שבה אשלב את שני הקניות החודש :<
צריך לברר עוד לגביי זה..

נעליים>רצועות
יש אולסטאר או נעליים בסיגנון ב100 אני כל הזמן קונה אותם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית