סרטון ✌✌✌ סקוואט טכניקה ✌✌✌

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
http://youtu.be/SHdp_lN2Xzw?t=0m20s

אשמח לביקורת טכניקה על הסקוואט למעלה ^^

תודה רבה לכולם 😃

עריכה:
רק רציתי להסביר שלא צילמתי עוד סט מאחורה, כי יש רק סט אחד כבד בליניאירית, אז זה קצת בעייתי.
אפשר לראות די טוב למרות שזה צולם באייפוד, אבל אם בעייתי לבחון ככה אעלה פעם הבאה סרטון נוסף.

נערך לאחרונה:
סעמק..
אני קצר בכסף..החודש חשבתי לשנות רצועות ברכיים של SCHIEK..אני לא רואה שום דרך שבה אשלב את שני הקניות החודש :<
צריך לברר עוד לגביי זה..
אם כבר להשקיע ברצועות, רק ברהבנד לדעתי.
וקנה אולסטארס פשוטות, חומות גבוהות ב100 שקלים.

הרבנד טובות יותר?אגב מה עדיף עם סקוץ' או רגיל?
אני די הייתי בהתלבטות בין אינזר ושייק, איזה פווארליפטר במכון המליץ לי על שייק(וגם ראיתי שקולמן משתמש בהן..נו גם משהו)

הרבנד טובות יותר?אגב מה עדיף עם סקוץ' או רגיל?
אני די הייתי בהתלבטות בין אינזר ושייק, איזה פווארליפטר במכון המליץ לי על שייק(וגם ראיתי שקולמן משתמש בהן..נו גם משהו)
הרהבנד הכי טובות שיש, כל הסטרונגמנים משתמשים בהם.
איזה סקוץ'? רגיל.
ולא רצועות, שרוולי ברכיים.

הרהבנד הכי טובות שיש, כל הסטרונגמנים משתמשים בהם.
איזה סקוץ'? רגיל.
ולא רצועות, שרוולי ברכיים.
כן ראיתי כל מני וויטליפטרים ופוואר ליפטרים משתמשים בהם..
קצת מפחיד אותי העניין הזה, האם הגומי נחלש?
אני יודע ברגילים זה העניין..
אגב, יש לך דגם ספציפי מומלץ?חיטטתי קצת באינטרנט ראיתי שיש להם 17 דגמים..

כן ראיתי כל מני וויטליפטרים ופוואר ליפטרים משתמשים בהם..
קצת מפחיד אותי העניין הזה, האם הגומי נחלש?
אני יודע ברגילים זה העניין..
אגב, יש לך דגם ספציפי מומלץ?חיטטתי קצת באינטרנט ראיתי שיש להם 17 דגמים..

Rehband 7051

ככה אני עשיתי וזה מצויין לדעתי.
גם אני אז שמדדתי הייתי 40~ והייתה התלבטות בין M לL, ובהמלצת הע1נס [powerlifting] הזמנתי S.
ואיך זה מרגיש?מדדתי שוב ויצא לי 42 חח
אני קצת חושש..זה מרגיש לך כמו ח.ע.?או שזה יושב בצורה ממש טובה וזה?
זה השקעה לא רוצה שיהיו פאשלות עם זה פשוט
תודה על התשובות שלך 😃

ואיך זה מרגיש?מדדתי שוב ויצא לי 42 חח
אני קצת חושש..זה מרגיש לך כמו ח.ע.?או שזה יושב בצורה ממש טובה וזה?
זה השקעה לא רוצה שיהיו פאשלות עם זה פשוט
תודה על התשובות שלך 😃
מרגיש מעולה, תופס את הרגל, שומר על החום במפרק, מקנה לי יותר יציבות, וגם ביטחון.
מה זה ח.ע? צריך להפעיל קצת לחץ על מנת להעלות את זה למיקום הנכון, אבל זה לא בעיה ולא דבר "קשה".
אני זוכר פעם ראשונה שקיבלתי ממש התאמצתי לעלות את זה לרגל, אבל זה מתרחב עם הזמן וכמה ימים אחר כך זה כבר היה מעולה.
זו השקעה משתלמת, 400 שקלים על זוג [או אפילו זול יותר] שנשאר למשך שנים רבות ולא מתבלה עם הזמן.
חכה כמה דקות, אני אמדוד את הברך ואערוך את ההודעה בשבילך.

עריכה: מדדתי עכשיו ויצא לי 42+- ואני גם שוקל 100.

נערך לאחרונה:
מרגיש מעולה, תופס את הרגל, שומר על החום במפרק, מקנה לי יותר יציבות, וגם ביטחון.
מה זה ח.ע? צריך להפעיל קצת לחץ על מנת להעלות את זה למיקום הנכון, אבל זה לא בעיה ולא דבר "קשה".
אני זוכר פעם ראשונה שקיבלתי ממש התאמצתי לעלות את זה לרגל, אבל זה מתרחב עם הזמן וכמה ימים אחר כך זה כבר היה מעולה.
זו השקעה משתלמת, 400 שקלים על זוג [או אפילו זול יותר] שנשאר למשך שנים רבות ולא מתבלה עם הזמן.
חכה כמה דקות, אני אמדוד את הברך ואערוך את ההודעה בשבילך.

עריכה: מדדתי עכשיו ויצא לי 42+- ואני גם שוקל 100.
שמע תודה רבה לך על העזרה 😃
אזמין אותם כשתכנס המשכורת

שמע תודה רבה לך על העזרה 😃
אזמין אותם כשתכנס המשכורת

תעדכן איך הם כשתקבל את החבילה, אני מתעניין בהם כבר הרבה זמן ואשמח לקרוא חוות דעת נוספת (אני מזמין ציוד רק אחרי עמידה ביעדים בשביל תוספת מוטיבציה. לצערי עדיין לא הגעתי ליעד שעבורו אתוגמל בשרוולים).

תעדכן איך הם כשתקבל את החבילה, אני מתעניין בהם כבר הרבה זמן ואשמח לקרוא חוות דעת נוספת (אני מזמין ציוד רק אחרי עמידה ביעדים בשביל תוספת מוטיבציה. לצערי עדיין לא הגעתי ליעד שעבורו אתוגמל בשרוולים).
או במילים אחרות, האישה לא מרשה.

אני מחפש לקנות אולסטאר בזול, לא אכפת לי שיהיו ורודות גם העיקר גבוהות ובזול, יש לינק/חנות?

בקשר למידה של rehband, צריך להבין שלמטרת פאוורליפטינג כדאי ללכת על משהו צמוד, אין צורך ביותר ממדיום.
אני אישית עם לארג' ולמרות שזה תומך מאוד ועוזר הלחץ על המפרק נמוך בהרבה ממה שאני רגיל מהטומי קונו.
מצד שני השרוול לא מוסיף הרבה משקל על המוט והטכניקה שלי די SOLID אז אני לא מתלונן(שוקל 107 אגב)

נערך לאחרונה:
אני מחפש לקנות אולסטאר בזול, לא אכפת לי שיהיו ורודות גם העיקר גבוהות ובזול, יש לינק/חנות?

בקשר למידה של rehband, צריך להבין שלמטרת פאוורליפטינג כדאי ללכת על משהו צמוד, אין צורך ביותר ממדיום.
אני אישית עם לארג' ולמרות שזה תומך מאוד ועוזר הלחץ על המפרק נמוך בהרבה ממה שאני רגיל מהטומי קונו.
מצד שני השרוול לא מוסיף הרבה משקל על המוט והטכניקה שלי די SOLID אז אני לא מתלונן(שוקל 107 אגב)
http://www.sportdepot.co.il/product...,נעלי+אולסטאר+גבוהות+ALL+STAR+HI+חומות,,.html

בעצם רגע.. רצית וורודות לא?
http://www.sportdepot.co.il/product...+אולסטאר+גבוהות+11906+ALL+STAR+HI+PINK,,.html

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית