הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש כאן אנשים שעשו את Carb Back Loading

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
אשמח לשמוע מאנשים שעשו את התוכנית הנ"ל
בעיקר האם הם ראו תוצאות יותר טובות
ואיזה סוג של תוכנית אימונים הם עשו בזמן הזה

אני עושה, אני בהתחלה.
שבוע שני של העמסות.
אני עושה את זה בתור פתרון למסה עדינה,
אני מתחיל מ-10-11% שומן.
תוכנית כוח-טקסס מת'וד בשילוב עם אימונים מחזוריים (סוג של hiit, זה האימוני ריקון של הud2).
מוקדם מדי כדי לקבוע משהו לגבי התוצאות.
אבל אין ספק שהיא נוחה לאנשים שאוהבים דיאטות קיצוניות (כמוני). בנתיים עליתי רק בנוזלים לפי דעתי...

נערך לאחרונה:
קשה למצוא פרטים על הדיאטה הזאת.. במזל שלחו לי את הספר שלה..

בכל מקרה אני עושה את העקרונות הבסייסים של התוכנית אבל לעשות אותה 1\1 זה קנס כספי רציני של מעל 100 שקל ליום

אבל הוא בעצמו אומר שהכול זה המלצות וגם מי שעושה אותה " בית זונות" מקבל תוצאות לא רעות בכלל

אני כבר 3 חודשים בערך עושה אותה ואני שיפרתי את הסקואט שלי ב5 קילו את הדדליפט ב10 ( לפני 3 חודשים רק סיימנו תחרות אז יש חודש עד שאתה מתאושש לגמרי) ואני פחות 7 קילו משקל גוף

• פותח/ת השרשור
מישהו יכול להסביר לי למה אין בכלל דיבור שם על מאזן חיובי שלילי של קלוריות ?
והאם ניתן לעשות את התוכנית בתוכנית ABC או AB ולא תוכנית כוח ?

מישהו יכול להסביר לי למה אין בכלל דיבור שם על מאזן חיובי שלילי של קלוריות ?
והאם ניתן לעשות את התוכנית בתוכנית ABC או AB ולא תוכנית כוח ?
אתה הולך לפי חישוב חלבון פחמימה ושומן.
יש שם טבלה של חלבון (אם אתה בחיטוב אז תלך לפי המינימום אם במסה אז לפי המקסימום) לפני האימון החלבון עם הפחמימה. אתה עושה תקופת הכנה שלפיה אתה קובע כמה פחמימות אתה אוכל ושומן זה לא ממש משנה.

אתה הולך לפי חישוב חלבון פחמימה ושומן.
יש שם טבלה של חלבון (אם אתה בחיטוב אז תלך לפי המינימום אם במסה אז לפי המקסימום) לפני האימון החלבון עם הפחמימה. אתה עושה תקופת הכנה שלפיה אתה קובע כמה פחמימות אתה אוכל ושומן זה לא ממש משנה.

לא כל כך הבנתי שם אתה הטבלה, קראתי קצת ברפרוף ולא הבנתי כלום
יש סיכוי לעזרה קטנה?

נערך לאחרונה:
נראה ספר מעניין. אני אקרא אותו, ואולי ננסה לראות איך ההרגשה.

הספר מעניין, היישום של השיטה אם מקפידים על כל ההנחיות שלה לדעתי בעייתי,אני אישית לא אוכל לעמוד בשיטה הזו.
בגלל זה שאלתי ממי שכן ניסה מה הוא לקח מהשיטה ומה לא.

לא כל כך הבנתי שם אתה הטבלה, קראתי קצת ברפרוף ולא הבנתי כלום
יש סיכוי לעזרה קטנה?
PROT HI- החלבון שאתה צורך במסה עד הזלילה אחרי האימון.
PROT LO החלבון עד אימון בחיטוב (מינימום חלבון, שזה בעצם חיטוב)
PROT DEFICIT זה החלבון עם הפחמימה, מה שאתה צריך לקבל בזלילה. אותו דבר כאן עם ה-HI וה-LO (מסה חיטוב).
בשביל לקבוע פחמימות אתה עושה דל פחמימה של עד 30 גרם ליום, רצוי 20-10, מקפיד על כללים של הדיאטה (כמו לא לאכול בבוקר ולשתות רק קפה) למשך 10 ימים ורואה כמה איבדת. לפי זה אתה קובע פחמימה.
ספגטי אמר לי שאם אתה במסה אתה עושה דל במאזן חיובי אם בחיטוב אז שלילי.

PROT HI- החלבון שאתה צורך במסה עד הזלילה אחרי האימון.
PROT LO החלבון עד אימון בחיטוב (מינימום חלבון, שזה בעצם חיטוב)
PROT DEFICIT זה החלבון עם הפחמימה, מה שאתה צריך לקבל בזלילה. אותו דבר כאן עם ה-HI וה-LO (מסה חיטוב).
בשביל לקבוע פחמימות אתה עושה דל פחמימה של עד 30 גרם ליום, רצוי 20-10, מקפיד על כללים של הדיאטה (כמו לא לאכול בבוקר ולשתות רק קפה) למשך 10 ימים ורואה כמה איבדת. לפי זה אתה קובע פחמימה.
ספגטי אמר לי שאם אתה במסה אתה עושה דל במאזן חיובי אם בחיטוב אז שלילי.

אתה הפחמימות לא הבנתי, פשוט הסתכלתי בטבלה (לא זוכר איזה) וראיתי שלמשקל גוף שלי צריך 525 גרם פחמימה או משהו כזה אני טועה?
ואז ראיתי במקום אחר בספר שאם אתה רוצה להשיג כוח ולא מסה אז לא לעשות CBL בימים של בלי אימון זאת אומרת שבהנחה שאני צריך 525 ומעמיס 500 בערב אני צריך לאכול ביום 3000 קל' בערך אבל ביום לא של אימון אני צריך לאכול משהו כמו 1000 קל'?
וגם השומן נמוך מאוד 40 גרם ליום....

דיאטה מסובכת שוקל לפרוש לGOMAD 😵

לפני שאני סתם אקרא את כל הספר:

אני יכול גם לא לאכול עוגות\גלידות\אוראו? או שזה "חובה" (בשביל שזה יהיה 100% CBL. כביכול)?

לפני שאני סתם אקרא את כל הספר:

אני יכול גם לא לאכול עוגות\גלידות\אוראו? או שזה "חובה" (בשביל שזה יהיה 100% CBL. כביכול)?

לא כל מה שאתה צריך פחמימה עם אינדקס גלקימי גבוה
לחם לבן,תפוחי אדמה, אורז,בננות בשלות וכו'
יחד עם זאת נכנס גם פיצות,עוגות,קרקרים וכו' כאפשרות

וגם הוא ממליץ להמעיט בביצים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית