הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדת משקל מואצת

JonathanM

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
לקראת החופש הגדול החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולעסוק יותר בכושר ולאבד כמות מאוד נכבדת של שומן, אני בן 17 35 bmi ונרשם בקרוב למכון, לפי מה שהבנתי מחקירה זריזה קשה להסתמך על מאמנים אז רציתי לבקש מכם שתוכלו לתת לי תוכנית טובה, המטרה העיקרית שלי היא איבוד משקל עודף ולפתח שרירים בחזה, בטן וירכיים (לא ממש מבין במונחים של שרירים) ידיים הם פחות דאגה למרות שגם זו מטרה. אם אפשר לקבל עצה מפורטת (לא בסגנון הרבה אירובי) כגון זמנים, מכשירים ומהירות. ואם אפשר לחסוך בציניות עד כמה שזה מהנה, תודה.

1. אין מכשירים שיורידו לך יותר שומן וכאלה שיורידו פחות
בסופו של דבר זה מסתכם במאזן הקלורי שלך אם אתה צריך 2000 קלוריות אז כל יום שתיהיה פחות מזה הגוף ינצל את השומן שלו להשלמת האנרגיה, בגדול
אז מכאן קודם כל תסיק שהבסיס הוא בתזונה ולא בתוכנית אימונים.

2. מבחינת עליה במסת שריר בתפריט חיטוב ועוד כמו שרשמת "מואצת" תיהיה מאוד מאוד מינורית והיא בכלל תיהיה רק בגלל שבחיים לא התאמנת. כי לא עולים בשריר בתקופת חיטוב. לגבי התכונית יש לך בנעוצים תוכנית שנקראת SS שתתאים לך אם אין לך איזשהי הגבלה מיוחדת, תקרא עליה ותבין.

בקצרה אם המטרה שלך היא אחוז שומן , תזונה זה הבסיס, ואירובי הוא פלוס ממולץ לשיפור התוצאות.

נא לקרוא את ההכרזה בכחול בגדול בראש הפורום, רוב הכתבות יתאימו לך(חיטוב וירידה באחוזי שומן, תכניות אימונים מומלצות, תפריטי תזונה)
בקיצור קח כמה ימים, תקרא ואם יש שאלות תחזור לפה

ריצות בעצימות נמוכה לזמן של מעל חצי שעה (בונים את זה לאט לאט)

אבל זה 80% תזונה, אני הורדתי 25 קילו כשלא התאמנתי בכלל רק עם תזונה

Back
למעלה תחתית