F feezzy משתמש מתחיל 54 0 נק' מוניטין: 0 0 54 0 2/11/17 #1 הבנתי שזה אפשרי למתאמנים חדשים ואני לא יודע אם אני נחשב למתאמן חדש. אני מתאמן כבר קרוב ל9 חודשים ואני מעוניין להוריד אחוזי שומן ולעלות מסת שריר אבל אני לא בטוח זה כבר יעבוד עליי.
הבנתי שזה אפשרי למתאמנים חדשים ואני לא יודע אם אני נחשב למתאמן חדש. אני מתאמן כבר קרוב ל9 חודשים ואני מעוניין להוריד אחוזי שומן ולעלות מסת שריר אבל אני לא בטוח זה כבר יעבוד עליי.
yogevnn משתמש משקיע 7,906 2,086 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 5,125 0 7,906 2,086 2/11/17 #2 א) אין קשר בין כמה זמן אתה מתאמן לבין אם אתה מתחיל או לא. ההגדרה למתאמן מתחיל היא היכולת להתקדם בתרגילים משבוע לשבוע ב) אי אפשר באמת להורי אחוזי שומן ולהעלות מסת שריר בו זמנית. זה קורה ברמה מועטה מאוד ולא מורגשת במקרים חריגים (ובמקרי גנטיקה קיצונית)
א) אין קשר בין כמה זמן אתה מתאמן לבין אם אתה מתחיל או לא. ההגדרה למתאמן מתחיל היא היכולת להתקדם בתרגילים משבוע לשבוע ב) אי אפשר באמת להורי אחוזי שומן ולהעלות מסת שריר בו זמנית. זה קורה ברמה מועטה מאוד ולא מורגשת במקרים חריגים (ובמקרי גנטיקה קיצונית)