הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה דאבל בייספס

Mr.Olympia

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
10
16
0
דאבל בייספס מהיום

dsc00677hn4.jpg

my.php

נערך לאחרונה:
כבר אמרתי לך ואגיד שוב,
אתה נראה מצויין! המשך כך! כל הכבוד ואין כמוךךך!! מילה במילה!!!!😵‍💫🥊

את האמת אי אפשר להעריך כי אתה עם חולצה ובדאבל בייספס קשה להעריך % שומן , אבל קשה לראות הפרדות בביספס ואין כמעט ורידים אז אני מעריך שיש איזשהוא % שומן יחסית גבולי כבר למסה , חבל להמשיך סתם מסה על % שומן גבוה , היחס בין המסה לשומן יהיה הרבה יותר לטובת השומן וזה לא יעיל

• פותח/ת השרשור
17% וגם התאורה לא מחמיאה מה שכן הבייספס בולט בבירור ככה שהטענה שלך לא כלכך נכונה

תאמין לי אולג אני תמיד לא מצליח לתאר איך תראה אחרי איזה סייקל חמוד, פשוט בלתי נתפס 😳
רציתי לשאול אותך משהו, בתור איזה בסיס התחלת? תמיד עניין אותי לדעת...

נ.ב

מתי התאריך הרשמי של החיטוב?

קודם כל נראה שיש מסה ממש גבוהה
לדעתי אפשרי לעשות איזה חיטוב קטן של שבועיים בלי פחממות בכלל ככה שתאבד תנוזלים כדי לראות מה קורה
או שתמשיך תמסה הזאת עד הצבא ולתת לצבא לעשות את שלו:🙁

17% וגם התאורה לא מחמיאה מה שכן הבייספס בולט בבירור ככה שהטענה שלך לא כלכך נכונה
נכון אני תמיד אמרתי שתמונות זה דבר דפוק להעריך איתו דברים כי תסתכל צד ימין רואים הרבה יותר בבירור מצד שמאל (בייספס) , ולמה? בגלל התאורה .. (כנראה).
בכל מקרה 17% זה סביר , הייתי מפסיק ב20% ומתחיל להתחטב אפילו לאחוז שומן נמוך יש לך מספיק מסה להרשים , שיהיה לך בהצלחה אתה עוד תגיע גבוה 👑

אכן בייספס מרשימים, מה עם שאר הגוף? איך החזה,גב, רגליים.
מבלי להעליב, אצל הרוסים הגנטיקה הפוכה משלך, אצלהם הרגליים מאוד גדולות ביחס לשאר חלקי הגוף. לי כל הזמן אומרים שיש לי גנטיקה של רוסי, כי הפלג גוף עליון קטן יחסית, אבל הרגליים פשוט 😲. (רוסים אמרו לי)

• פותח/ת השרשור
הרגליים שלי בסדר גמור כמו כן החזה והגב.
שמתי תמונה אחת להמחשה. ואתה כבר קבעתה שיש לי רגליים קטנות... 70 ס''מ היקף של קוודס זה סבבה לאחד שמאמן אותם פעם בחודש אתה לא חושב?

לא קבעתי, כן 70 ס"מ זה סבבה, בהזדמנות תעלה תמונה של שאר חלקי הגוף. 😃

מסיבי מאוד, אבל קצת מחמיץ את המטרה. רואים את הדו-ראשי בתמונות האלה, ואני ממליץ להרים את המרפק עוד ס"מ או שניים מעלה, כדי לתת תחושה שהשרירים האלה גבוהים יותר מהכתפיים. התאורה באמת לא מחמיאה. אם אתה רואה להראות המסה בצורה יותר מדוייקת וקלינית. אתה חייב תאורה שתאיר אותך ישירות לפנים 😉. כלומר, מבזק ישיר אלייך, או לעמוד מתחת למנורה שלא מפזרת אור (כמו פלורסנט).
בדומה לדעתם של כמה עמיתים לפורום, אני מאמין שחיטוב יתרום יותר למראה השרירים.
חזק ואמץ. 😃

וואלה אחי אתה נראה טוב מאוד
יש גדולה .. שזה מצויין ... תעשה חיטוב ואז בכלל אין מה לדבר ..
בהצלחה אחי !

ניראה מצויין, גם כתפיים ניראים גדולות מאוד, גב ניראה קטן אבל אולי הפוזה לא טובה.
אל תתחיל חיטוב עד שלא תגיד בעצמך שאתה לא אוהב את האחוז שומן! כל עוד טוב לך עם זה תרביץ מסה עם השיניים כי יש לך את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית