הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג FBW של הצעיר

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך
אמרתי לך לעשות סקוואט ודדליפט 3X5 לעבודה על טכניקה ולעשות לג פרס 2X8 בשביל שתהיה עבודה על הרגליים...
חבל, אם אתה מתכוון לעשות רק סקוואט בלי לג פרס עדיף לך פשוט לעשות SS עם משקל בינוני בשביל ללמוד את הטכניקה, כרגע אתה לא עובד על הרגליים, כתפיים ולא עובד על דדליפט שיחסית קשה ללמוד אותו, ואם אתה מתכנן לשים משקלים גבוהים בסקוואט דדליפט ופרס עם טכניקה לא טובה אתה מהר מאד תמצא את עצמך עם תקיעה מהירה בהרבה ממצב שהיית קודם לומד טכניקה ורק אז מתקדם, וגם עם פציעה שיכולה להיות רצינית ואפילו מאד רצינית.

• פותח/ת השרשור
אמרתי לך לעשות סקוואט ודדליפט 3X5 לעבודה על טכניקה ולעשות לג פרס 2X8 בשביל שתהיה עבודה על הרגליים...
חבל, אם אתה מתכוון לעשות רק סקוואט בלי לג פרס עדיף לך פשוט לעשות SS עם משקל בינוני בשביל ללמוד את הטכניקה, כרגע אתה לא עובד על הרגליים, כתפיים ולא עובד על דדליפט שיחסית קשה ללמוד אותו, ואם אתה מתכנן לשים משקלים גבוהים בסקוואט דדליפט ופרס עם טכניקה לא טובה אתה מהר מאד תמצא את עצמך עם תקיעה מהירה בהרבה ממצב שהיית קודם לומד טכניקה ורק אז מתקדם, וגם עם פציעה שיכולה להיות רצינית ואפילו מאד רצינית.
עבדתי עם מדריך שעזר לי בטכניקה ואז חזרתי למשקלים בסקוואט,איך דדליפט נכנס לסיפור?

עבדתי עם מדריך שעזר לי בטכניקה ואז חזרתי למשקלים בסקוואט,איך דדליפט נכנס לסיפור?
סקוואט דדליפט בנץ' או סקוואט בנץ' דדליפט, מה שיותר נוח.
דדליפט תעשה 3X5 ובהמשך כשזה יתחיל להקשות עליך תוריד ל-1X5.
אם אתה שם דדליפט תוריד בטן כי תהיה לך עבודה מעולה גם בלי זה (דדליפט סקוואט בנץ' ופרס).
אגב, סקוואט ובנץ' הייתי ממליץ לשנות ל-3X5 סקוואט ו-3X6/5 בנץ'.

• פותח/ת השרשור
סקוואט דדליפט בנץ' או סקוואט בנץ' דדליפט, מה שיותר נוח.
דדליפט תעשה 3X5 ובהמשך כשזה יתחיל להקשות עליך תוריד ל-1X5.
אם אתה שם דדליפט תוריד בטן כי תהיה לך עבודה מעולה גם בלי זה (דדליפט סקוואט בנץ' ופרס).
אגב, סקוואט ובנץ' הייתי ממליץ לשנות ל-3X5 סקוואט ו-3X6/5 בנץ'.
אין לי בתכנית דדליפט,אתה אומר גם סקוואט וגם לג פרס?

אין לי בתכנית דדליפט,אתה אומר גם סקוואט וגם לג פרס?
התכוונתי שתוסיף דדליפט במתכונת שרשמתי למעלה.
אם אתה אומר שאתה כבר יודע טכניקה ואתה קיבלת אישור על סרטונים מזווית טובה בפורום, פשוט תתקדם במשקלים בסקוואט ואין צורך בלג פרס.
אם אתה עדיין לא יודע טכניקה בסקוואט אז 3X5 עם משקל בינוני כל אימון בשביל ללמוד טכניקה ולג פרס 2X8 כדי לא להזניח רגליים.

• פותח/ת השרשור
התכוונתי שתוסיף דדליפט במתכונת שרשמתי למעלה.
אם אתה אומר שאתה כבר יודע טכניקה ואתה קיבלת אישור על סרטונים מזווית טובה בפורום, פשוט תתקדם במשקלים בסקוואט ואין צורך בלג פרס.
אם אתה עדיין לא יודע טכניקה בסקוואט אז 3X5 עם משקל בינוני כל אימון בשביל ללמוד טכניקה ולג פרס 2X8 כדי לא להזניח רגליים.
לקח לי קצת זמן להבין מצטער,תודה רבה..
עדיין לא בטוח במאה אחוז עם פשוט להשאר עם ss ולעבוד על טכניקה.

לקח לי קצת זמן להבין מצטער,תודה רבה..
עדיין לא בטוח במאה אחוז עם פשוט להשאר עם ss ולעבוד על טכניקה.
אני חושב שעדיף לך לעשות FBW קצרצר בשביל לעבוד על הגוף וללמוד טכניקה וככה לא להפסיד זמן, ואחרי שאתה יודע טכניקה (שבועיים לכל היותר) תתחיל SS מסודר.
אגב, כשאני אומר שבועיים לך היותר זה אומר שתצטרך לבצע הרבה פעמים סתם בלי כלום או עם מקל של מטאטא את הטכניקה, לראות המון סרטונים (הסרט המתורגם של הסקוואט, סדרת SO YOU THINK YOU CAN SQUAT שפירסמתי, הסרטונים של הפרס מהמאמר על SS בפורטל ורצוי הסרט מה-DVD של SS ודדליפט תראה את הסרטון בסוף התגובה) ולדאוג שאתה תוך שבועיים יכול להתקדם במשקלים עם הטכניקה שתהיה לך.
והכי חשוב- כל הזמן לפרסם סרטונים מהאימון במכון (לא עם מטאטא כי זה רק תרגול תנועה אי אפשר לתת על זה ביקורת).
הסרטון המדובר של הדדליפט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני חושב שעדיף לך לעשות FBW קצרצר בשביל לעבוד על הגוף וללמוד טכניקה וככה לא להפסיד זמן, ואחרי שאתה יודע טכניקה (שבועיים לכל היותר) תתחיל SS מסודר.
אגב, כשאני אומר שבועיים לך היותר זה אומר שתצטרך לבצע הרבה פעמים סתם בלי כלום או עם מקל של מטאטא את הטכניקה, לראות המון סרטונים (הסרט המתורגם של הסקוואט, סדרת SO YOU THINK YOU CAN SQUAT שפירסמתי, הסרטונים של הפרס מהמאמר על SS בפורטל ורצוי הסרט מה-DVD של SS ודדליפט תראה את הסרטון בסוף התגובה) ולדאוג שאתה תוך שבועיים יכול להתקדם במשקלים עם הטכניקה שתהיה לך.
והכי חשוב- כל הזמן לפרסם סרטונים מהאימון במכון (לא עם מטאטא כי זה רק תרגול תנועה אי אפשר לתת על זה ביקורת).
הסרטון המדובר של הדדליפט:

תודה רבה,זה אומר שגם מחר אני יכול לבוא לתרגל טכניקה עם משקלים קלים אפילו שהיה לי היום אימון?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תודה רבה,זה אומר שגם מחר אני יכול לבוא לתרגל טכניקה עם משקלים קלים אפילו שהיה לי היום אימון?
רצוי שלא, זה יכול לפגוע מעט בהתקדמות אבל כעקירון אפשר עם משקל ממש קל כמו מוט ריק.
מטאטא שוקל במקרה הכי גרוע 5 קילו, מוט מינימום 15 ק"ג אז מטאטא ומשקל גוף אפשר חופשי אבל מוט זה כבר טיפה בעייתי, במיוחד בפרס שיש לך 30-32.5 פרס גג לפי מה שאני רואה, ו-20 זו עבודה די קשה בשבילך, במיוחד כל יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית