ייעוץ מעוניין להתחיל בסייקל של : קלן , צריך המלצה על סוג הכדורים .

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
שלום לכם ,
החלטתי לאחר תקופה של עליית מאסה ארוכה מאוד שהגיע זמני וגם אני צריך לעשות מתישהו חיטוב .
התחלתי לקרוא ולהתעניין וראיתי שה"מזרז" הכי טוב הוא ה- קלנבוטרול .
יש כל מיני אנשים שמנסים למכור , רציתי את ההמלצה שלכם איזה מהחברות מוכרות ואיזה לא לגעת .

1) מישהו מהחדר כושר שלי שמתעסק בזה המון , המליץ לי לקנות ממנו ולקחת את זה :
clenbuterol-sopharma-100-tabs-002mg.jpg
קראתי קצת באינטרנט וכשרשמתי "clenbuterol" בגוגל הוא מצא לי את זה - אז אני נוטה להאמין שזה הכדור "הכי" מומלץ .

2) מישהו נוסף שאני מכיר רוצה למכור לי משהו שהוא גם אומר Underground מומלץ מאוד שהוא ועוד הרבה חברים שלו לוקחים ומפשיע מאוד טוב
של חברה בשם : Sciroxx ORIGINAL .
הוא אומר שזה מאוד מומלץ והוא אישית מאוד מרוצה מ'זה .

אני מעוניין לקחת את זה כ-שבועיים , ואז לעשות הפסקה של חודש, ואז שוב פעם שבועיים .
כדי שירגעו כל הרצפטורים 😃

מה אתם ממליצים ?
תודה רבה !
👏

נערך לאחרונה:
מה שהבחור המליץ לך בתמונה זה הרפואי סופארמה / sopharma מבולגריה רק הם מייצרים קלן רפואי , שדיברת על החברת האנדרגראונד קוראים להם סיירוקס / Sciroxx
מה שמופיע בתמונה זה הקלן שמשתמשים ברפואה אז זה בסדר גמור ולמה אתה עושה שבועיים וחודש הפסקה תעשה כבר חודש שלם תיקח קטוטיפן יותר כדאי
שתי החברות הם מעולות ,הרבה חברים שלי לקחו של סיירוקס והעידו שרעדו להם הידיים ודפיקות לב עלו על היום הראשון שזה הנורמה של הקלן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על התיקון, אז אתה אומר ש-2 הסוגים שרשמתי פה בעצם אמינים ואיכותיים .
הכדורים שמיוצרים בבולגריה , חבר שלי מהחד"כ טס כול חצי שנה בערך וחוזר עם כמות של 1000+- כאילו לשימוש "אישי"
אוקיי , עכשיו למה לקחת חודש ? לא עדיף לעשות שבועיים, לעשות הפסקה של 21 יום בערך , ואז לחזור לעוד שבועיים ?
לא רוצה סתם להאריך את זה , אני לא ממהר לשום מקום .

רשום לך הכל בנעוצים אחי מסודר ומובן לקריאה , כעקרון אם אין לך לארגן קטוטיפן לך על שבועיים פירמידה תעשה שבועיים שלוש הפסקה ושוב אותו סיבוב ...
שאתה אומר שהוא נוסע לבולגריה וחוזר עם 1000 כדור זה קצת לא הגיוני אחי כי בן אדם לא ייסע לשם וייקח על עצמו סיכון עם כמות כזאת זה סחר בסמים והעלמת מס אז לא נראה לי שזה הגיוני , בכל מקרה זה לא משנה גם אם הוא מזמין דרך אתר כלשהוא... זה אותו דבר כמו סיירוקס אותו אפקט
מומלץ לקחת חודש עם קטוטיפן

• פותח/ת השרשור
קראתי הכל בנעוץ ,
רק רציתי לדעת איזה מהחברות יותר מומלץ לרכוש, האם זה משנה שזה Underground או שזה רפואי אמיתי .
כי הדעות חלוקות לפה ולפה .

אהלן,

קודם כל בפועל לדעתי הסיירוקס יותר חזק בהשפעתו מהבולגרי למרות שגם הבולגרי פצצה. מה גם שהמינון פר כדור גבוה יותר 0.2 מיקרו גרם ברפואי אל מול 0.4 בסיירוקס.
דבר שני, אף אחד לא טס להביא 1000 כדור לשימוש אישי ובכלל עדיף שהיית משאיר את המידע הזה לעצמך.
דבר שלישי, קלן זה לא סחר בסמים, זה סחר בתרופת מרשם. בכלל לא באותה ליגה וקטגוריה.

לגבי מה כדאי לך בפועל לעשות...
לקחת קלן כמו בן-אדם למשך חודש וקצת באופן רצוף ולראות גם תוצאות נורמליות בזמן רציף, כולה להוסיף קטוטיפן.

תיקון קטן לגבי זה שרשמת שקראת שזה ה- "מזרז" הכי טוב.
זה אחד החלשים דווקא אולי טיפה יותר חזק מאפדרין, אבל ההשפעות שלו על הגוף מבין כל שורפי השומן (מלבד DNP) הם המעצבנות יותר.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה רבה על התגובה ,
אני אשקול לשלב עם זה קטוטיפן - ואני מאמין שאראה תוצאות יותר טובות מן הסתם .

השאלה היא : מה כול כך עוצר את הבעיה בפגעיה של הרצפטורים עם קטוטיפן הזה ? כאילו במה הוא בידיוק מועיל .

אם היית עושה גוגל היית נתקל בזה
קטוטיפן היא תרופה אנטיהיסטמינית ותיקה המשמשת בעיקר לטיפול מונע באסתמה ברונכיאלית

אביעד אני חושב שהבחור התכוון לתוסף בין היחידים שהלא מסוכנים והמוגדר שורף שומן טוב , לא נראה לי שהוא היה רץ לdnp אם הוא היה מודע לסיכון של החומר הזה אז מה שמשאיר אותו בין קלן לטי 3 שלפי דעתי יותר עדיפה מקלן ...
מה שכן עם T3 צריך להריץ עם טסט פרופ כדי לא לרדת בשריר לפי מה שקראתי ...

נערך לאחרונה:
אם היית עושה גוגל היית נתקל בזה
קטוטיפן היא תרופה אנטיהיסטמינית ותיקה המשמשת בעיקר לטיפול מונע באסתמה ברונכיאלית

אביעד אני חושב שהבחור התכוון לתוסף בין היחידים שהלא מסוכנים והמוגדר שורף שומן טוב , לא נראה לי שהוא היה רץ לdnp אם הוא היה מודע לסיכון של החומר הזה אז מה שמשאיר אותו בין קלן לטי 3 שלפי דעתי יותר עדיפה מקלן ...
מה שכן עם T3 צריך להריץ עם טסט פרופ כדי לא לרדת בשריר לפי מה שקראתי ...

עם T3 תצטרך להשתמש בחומרים לפי רמת המסה שלך ולא רק פרופ'.
זה גם מורכב יותר.

בשבילי רק DNP, תודה. אבל אני כבר ידוע כחולה בראש.

• פותח/ת השרשור
תודה לכם על התשובות, כרגע אשאר בגדר של ה- הקלן .
שתהיה שבת שלום עזרתם לי מאוד !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית