אם לא הבנת הוא רואה לנכון לעדכן את החומר שזה אומר להביא מרצים איכותיים, להוזיל מחיר ושעות אני מבין שהוא רואה לנכון להוסיף.כן אבל בכל זאת אף אחד לא יקבל אותך לעבודה רק כי "למדת לבד"...
אז מה אתה מציע מהבחינה הזאת?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם לא הבנת הוא רואה לנכון לעדכן את החומר שזה אומר להביא מרצים איכותיים, להוזיל מחיר ושעות אני מבין שהוא רואה לנכון להוסיף.כן אבל בכל זאת אף אחד לא יקבל אותך לעבודה רק כי "למדת לבד"...
אם לא הבנת הוא רואה לנכון לעדכן את החומר שזה אומר להביא מרצים איכותיים, להוזיל מחיר ושעות אני מבין שהוא רואה לנכון להוסיף.
אין לך ברירה אלה ללמוד לבד בבית כדי באמת לקבל ידע נורמלי + ללמוד בוינגייט שיאים או כל דבר בסגנון כי מבחינת מנהלי המכונים אין יותר טוב (אין גם פחות טוב מבחינתם). וינגייט הכי קרוב לרמה טובה למרות שגם שם זו חרא רמה.וזה התפקיד שלי להביא מרצים איכותיים ולהוזיל את המחיר?
מה עושים במצב שרוצים איזושהי השכלה והסמכה שתתפוס במקומות עבודה אם בווינגייט לא כדאי ללמוד
שיתאימו את הקורס למה שבפועל מאמן יעשה: בונה תכניות ומאמן אנשים.כן אבל בכל זאת אף אחד לא יקבל אותך לעבודה רק כי "למדת לבד"...
זו לא חרא רמה. הרמה סבירה.
הבעיה העיקרית שמקבלים אנשים שהקשר שלהם לאימונים הוא מקרי בהחלט והם באים על עולם המושגים שלהם על מה זה חדר כושר ומה כן צריך לדעת ומה לא צריך לדעת.
אני גם לא מבין מה אתם רוצים.. כשעשיתי תקורס הרמה לא היה בריצפה ומפוצצת מיתוסים היא היתה סבבה לגמרי לרמת המתאמן הכללי.. לא כל מתאמן עושה SS אתם יודעים
נחש, לרגע לא אמרתי שזה שווה את זה ולא מעט אנשים אומרים לי שאני שוקל לעשות את הקורס ואני אומר להם אם אתה לא רואה בזה עתיד כפרנסה אל תלך בכלל כי זה לא משתלם בשנה שנתיים הראשונות ( עד שאתה מסתדר על מספיק מתאמנים אישים וכו')
בכל מקרה אני שילמתי על הקורס 5 (הייתי חייל והיה הנחה)
אבל אם הייתי נאלץ לשלם 10 לא הייתי עושה אותו בכלל
אבל כן הבעיה העקרית זה שאנשים ללא שום קשר לספורט באים ליהיות מדריכים והמון דפרים באים ליהיות מדריכים בגלל זה ניהיה סטיגמה של המדריך האדיוט...
מה שכן השכר בסיס של מדריכים פשוט עצוב לסיים יום עבודה ב150 שקל זה עצוב . וראיתי מקומות שעובדים אפילו 3-4 שעות משמרת
זה לא משנה מה הרמה של הידע שלך, אם אין לך תעודת מדריך לא יקחו אותך לעבודה בשום מקום בתחום הזה.אחרי ההעלאה הזאת המחיר של הקורס אני באמת הולך לחשוב כמה פעמים אם אני אלך לעשות אותו.
עם כל המיתוסים שרצים בקורסים האלה, הייתי מציע לכולם ללמוד את התפקיד ממקורות באינטרנט כמו במאמרים של הפורום ועוד מקומות,
גם אם הייתי הולך מתישהו לעשות את הקורס בחיים לא הייתי מסתמך על הידע שלהם.
אתה צודק מאוד וזה עצוב לראות מדריכים שנראים כמו "פח" שבוודאות לא התאמנו אף פעם. אבל יש עוד שני פקטורים, האחד הוא חדרי הכושר שמחפשים "פקחים" ולא מעניין אותם בשיט רמת המדריך שהם מעסיקים והצד שלנו כלקוחות שמעדיפים להרשם איפה שיש חוג "זומבה גומיות במים" ומקבלים את העובדה שבשביל לקבל הדרכה צריך לקחת אימונים אישיים.אותי יותר מדאיג שהם מקבלים אנשים שבמבחן המעשי לא יכלו לעשות סקוואט עם מוט ריק. אני לא חושב שאלה אנשים שהתאמנו באופן סביר בשנה שלפני הקורס
עקצתי, מתחיל מחר את הקורס האחרון לפני שהופכים את התעודה הזאת לחצי תואר 👏
שיאים (א. ת"א), וכתוב גם באתר שלהם וגם בשל וינגייט מה שפורסם פה.שאלת אותם אם המחיר באמת עולה בספטמבר?
איפה עשית?
אתה צודק מאוד וזה עצוב לראות מדריכים שנראים כמו "פח" שבוודאות לא התאמנו אף פעם. אבל יש עוד שני פקטורים, האחד הוא חדרי הכושר שמחפשים "פקחים" ולא מעניין אותם בשיט רמת המדריך שהם מעסיקים והצד שלנו כלקוחות שמעדיפים להרשם איפה שיש חוג "זומבה גומיות במים" ומקבלים את העובדה שבשביל לקבל הדרכה צריך לקחת אימונים אישיים.
אני מאמין שזה מתחיל להשתנות בעיקר בגלל המעבר לאימונים קבוצתיים דוגמת הקרוספיט ומאוד יכול להיות שיהיה מי שירים קבוצות אימון ל"כוח"