מספטמבר 2013, קורס מדריכי חדר כושר יורחב ל-388 שעות ויעלה כ-10,000 ש"ח

כן אבל בכל זאת אף אחד לא יקבל אותך לעבודה רק כי "למדת לבד"...
אז מה אתה מציע מהבחינה הזאת?
אם לא הבנת הוא רואה לנכון לעדכן את החומר שזה אומר להביא מרצים איכותיים, להוזיל מחיר ושעות אני מבין שהוא רואה לנכון להוסיף.

אם לא הבנת הוא רואה לנכון לעדכן את החומר שזה אומר להביא מרצים איכותיים, להוזיל מחיר ושעות אני מבין שהוא רואה לנכון להוסיף.

וזה התפקיד שלי להביא מרצים איכותיים ולהוזיל את המחיר?
מה עושים במצב שרוצים איזושהי השכלה והסמכה שתתפוס במקומות עבודה אם בווינגייט לא כדאי ללמוד

הדרך היחידה להעלות את הרמה של המדריכים זה לשלם פאקינג מעל 24 שקל לשעה למשמרת ולעשות מבחן כניסה בראיון עבודה בחדרי כושר.
אני חושב שחדר כושר צריך לשלם לפחות 30 לשעה למדריך מתחת לזה פשוט בזיון.. גם אתה משלם 7 אלף שקל על פאקינג 3-4 חודשי קורס וגם מרוויח מינימום אחר כך...

האימונים האישים זה גם לא עולם ורוד אתה לרוב רודף אחרי מתאמנים , הרבה ביטולים , הרבה אימונים מפוצלים לדוגמא אימון ב7 בבוקר ואז עוד 2 ב8 בערב

שורה תחתונה בשביל להרוויח משכורת סבירה ( 6-8) צריך למצוא את המכון כושר הנכון שזו גם עבודה לא פשוטה וגם צריך לחיות בחדר כושר (מהסיבה שאמרתי למעלה כל הפיצול מתאמנים שחלק יכולים בוקר וחלק ערב) ככה שמתוך 12 שעות שאתה בחדר כושר אתה עובד בערך 7 במקרה הטוב

אבל לצערי שום דבר לא הולך להשתנות בתחום הזה מכיוון שאם תחליט שלא מתאים לך תמיד אפשר להביא 3 מדריכים אחרים במקומך ..

וזה התפקיד שלי להביא מרצים איכותיים ולהוזיל את המחיר?
מה עושים במצב שרוצים איזושהי השכלה והסמכה שתתפוס במקומות עבודה אם בווינגייט לא כדאי ללמוד
אין לך ברירה אלה ללמוד לבד בבית כדי באמת לקבל ידע נורמלי + ללמוד בוינגייט שיאים או כל דבר בסגנון כי מבחינת מנהלי המכונים אין יותר טוב (אין גם פחות טוב מבחינתם). וינגייט הכי קרוב לרמה טובה למרות שגם שם זו חרא רמה.

זו לא חרא רמה. הרמה סבירה.

הבעיה העיקרית שמקבלים אנשים שהקשר שלהם לאימונים הוא מקרי בהחלט והם באים על עולם המושגים שלהם על מה זה חדר כושר ומה כן צריך לדעת ומה לא צריך לדעת.

מה זה החרא הזה?
10 אלף שקל לקורס בשביל להרוויח מינימום... יכולים למצוץ.
מילא 10 אלף שקל בשביל להעלות את הרמה, בשביל יותר להתעמק ולהסביר, אבל הקורס נשאר אותו זבל, ההבדל היחידי הוא שהוא התארך,
ושזה עלה יותר.

אני גם לא מבין מה אתם רוצים.. כשעשיתי תקורס הרמה לא היה בריצפה ומפוצצת מיתוסים היא היתה סבבה לגמרי לרמת המתאמן הכללי.. לא כל מתאמן עושה SS אתם יודעים

כן אבל בכל זאת אף אחד לא יקבל אותך לעבודה רק כי "למדת לבד"...
אז מה אתה מציע מהבחינה הזאת?
שיתאימו את הקורס למה שבפועל מאמן יעשה: בונה תכניות ומאמן אנשים.
לא צריך קורס תזונת כושר, לדעת איזה סוג מנוף פעיל על מפרק ואיפה המומנט המירבי על מפרק כשהמדריך לא יודע להתאמן בכלל.
לא ייתכן שרוב המדריכים לא יודעים לבצע תנועות פשוטות כמו שצריך כגון: כל לחיצה במוט חופשי, סקוואט, חתירה כנגד מוט וכו'.

רוצה שידעו חומר מעבר כמו מומנטים? מרכז מאסה(בספק אם המרצים יודעים)? אי ספיקות שריר? תעשה קורס המשך, תתמקד בעיקר!
זו לא חרא רמה. הרמה סבירה.

הבעיה העיקרית שמקבלים אנשים שהקשר שלהם לאימונים הוא מקרי בהחלט והם באים על עולם המושגים שלהם על מה זה חדר כושר ומה כן צריך לדעת ומה לא צריך לדעת.

אני גם לא מבין מה אתם רוצים.. כשעשיתי תקורס הרמה לא היה בריצפה ומפוצצת מיתוסים היא היתה סבבה לגמרי לרמת המתאמן הכללי.. לא כל מתאמן עושה SS אתם יודעים

KMAN, לא יודע אם עשית קורס? דר אתה עשית ואתה יודע איך הרמה.
- קורס תזונת ספורט: חצי מהאנשים ידעו יותר מהדיאטנית, בטח בערכים סופיים ותפריט למתאמן.
- קורס נשים בהיריון: מה שאמרו זה שלאישה מותר להתאמן ב70% מאמץ וצריך רק להזהר לא לעשות כפיפות בטן(וואלה? חשבתי שצריך לעשות כפיפות בטן ולהניף את העובר!)
- מעשית: לחיצות חופשיות והסקוואט נלמדו בצורה לא נכונה, חלק מהתרגילים כמו T BAR או BOR ואפילו דדליפט לא נלמדו

תעשה לי טובה ב7000 שקל לאמר שהקורס הזה שווה את זה= הגזמה
אם הם לא היו עובדים עם הפקדון הצבאי וינגייט ושיאים היו נסגרים

כן עשיתי. אני עדיין חושב שהוא לא כזה גרוע כמו שעושים ממנו.
זה תלוי על מי נופלים בתור רכז בנוסף.

בכל מקרה זאת תעודה שצריך אותה אם אי פעם תרצה כן לאמן או לפתוח מכון או לא יודע מה, תמיד טוב שיהיה.

אבל הדיון הוא על הרמה.

אני חושב שהרמה סבירה. אם יש מאמנים שאומרים שסקוואט דופק את הברכיים זה משהו שהם באים איתו מלפני הקורס. לא זכור לי שאמרו לנו דברים קיצוניים כאלה כמו שאנשים טוענים שמלמדים שם. אמרו לנו שדיפ סקוואט זה תרגיל טוב אבל לא בהכרח מתאים לכל אחד. אני חושב שזאת הגדרה סבירה בסך הכל.

אותי יותר מדאיג שהם מקבלים אנשים שבמבחן המעשי לא יכלו לעשות סקוואט עם מוט ריק. אני לא חושב שאלה אנשים שהתאמנו באופן סביר בשנה שלפני הקורס. ואני לא מדבר על לעשות סקוואט ודדליפט. אני מדבר על אפילו רק מכשירים אבל כן להתאמן ברמה של התקדמות כלשהיא ואימון הגיוני מבחינת התקדמות.
אפילו זה לא. אי אפשר להאכיל אותם בכפית.

באחד מהשיעורים הראשונים, לא זוכר באיזה הקשר, הרכז קורס שלנו דיבר על סטרואידים ואמר כשיש שימוש עם סמים בספורט ניתן לעשות הרבה דברים.
אז באותו רגע 90 אחוז מהכיתה בערך צחקו ואמרו "סמים?!?" כאילו הם חשבו שהוא דיבר על חשיש.

הרמה של האנשים דפוקה עוד לפני זה.

נחש, לרגע לא אמרתי שזה שווה את זה ולא מעט אנשים אומרים לי שאני שוקל לעשות את הקורס ואני אומר להם אם אתה לא רואה בזה עתיד כפרנסה אל תלך בכלל כי זה לא משתלם בשנה שנתיים הראשונות ( עד שאתה מסתדר על מספיק מתאמנים אישים וכו')

בכל מקרה אני שילמתי על הקורס 5 (הייתי חייל והיה הנחה)
אבל אם הייתי נאלץ לשלם 10 לא הייתי עושה אותו בכלל

אבל כן הבעיה העקרית זה שאנשים ללא שום קשר לספורט באים ליהיות מדריכים והמון דפרים באים ליהיות מדריכים בגלל זה ניהיה סטיגמה של המדריך האדיוט...

מה שכן השכר בסיס של מדריכים פשוט עצוב לסיים יום עבודה ב150 שקל זה עצוב . וראיתי מקומות שעובדים אפילו 3-4 שעות משמרת

נחש, לרגע לא אמרתי שזה שווה את זה ולא מעט אנשים אומרים לי שאני שוקל לעשות את הקורס ואני אומר להם אם אתה לא רואה בזה עתיד כפרנסה אל תלך בכלל כי זה לא משתלם בשנה שנתיים הראשונות ( עד שאתה מסתדר על מספיק מתאמנים אישים וכו')

בכל מקרה אני שילמתי על הקורס 5 (הייתי חייל והיה הנחה)
אבל אם הייתי נאלץ לשלם 10 לא הייתי עושה אותו בכלל

אבל כן הבעיה העקרית זה שאנשים ללא שום קשר לספורט באים ליהיות מדריכים והמון דפרים באים ליהיות מדריכים בגלל זה ניהיה סטיגמה של המדריך האדיוט...

מה שכן השכר בסיס של מדריכים פשוט עצוב לסיים יום עבודה ב150 שקל זה עצוב . וראיתי מקומות שעובדים אפילו 3-4 שעות משמרת

מסכים אתכם בקשר לרמה, היו אצלנו אנשים שהרמה שלהם עצובה, מה שיותר רע שבא מתאמן רציני שנה וחצי-שנתיים ורואה מדריך כזה שלא מבין מהחיים שלו הוא ישר מוחק את כל המדריכים ולא מתייעץ עם אף אחד ואז מלכלך עוד על המכון שהוא חרא והמדריכים ליצנים

אחרי ההעלאה הזאת המחיר של הקורס אני באמת הולך לחשוב כמה פעמים אם אני אלך לעשות אותו.
עם כל המיתוסים שרצים בקורסים האלה, הייתי מציע לכולם ללמוד את התפקיד ממקורות באינטרנט כמו במאמרים של הפורום ועוד מקומות,
גם אם הייתי הולך מתישהו לעשות את הקורס בחיים לא הייתי מסתמך על הידע שלהם.

אחרי ההעלאה הזאת המחיר של הקורס אני באמת הולך לחשוב כמה פעמים אם אני אלך לעשות אותו.
עם כל המיתוסים שרצים בקורסים האלה, הייתי מציע לכולם ללמוד את התפקיד ממקורות באינטרנט כמו במאמרים של הפורום ועוד מקומות,
גם אם הייתי הולך מתישהו לעשות את הקורס בחיים לא הייתי מסתמך על הידע שלהם.
זה לא משנה מה הרמה של הידע שלך, אם אין לך תעודת מדריך לא יקחו אותך לעבודה בשום מקום בתחום הזה.
אני כמובן לא תומך במה שהולך בווינגייט אבל בתכלס מי שרציני ויודע את התחום הולך לשם לא בשביל לקבל ידע, אלא
בשביל לקבל תעודה.

אתם רוצים להגיד לי שאין שום מקום בארץ שמלמדים את החומר ברמה גבוהה בלי מיתוסים?
ומה לגבי חו"ל ?

חברים לכו ללמוד במכללות שמציעות, יש כפל הנחות ובלי דמי רישום והמון מבצעים.
אפשר לסגור תעודה ב60% מחיר היום בין מכון וינגייט למכללות
כשיעלה בוינגייט 10K במכללות יעלה 7K.

כל מי ששואל אני ממליץ לעשות את הקורס במקום שמכירים בתעודה שלו והכי זול שיש.
הידע של מאמן לא בא מ250 שעות הרצאה של וינגייט, ששליש מהן לשבת במכון כושר ולשמוע הסברים על ביצועי תרגילים כמו כפיפות מרפקים בפריצ'ר

אותי יותר מדאיג שהם מקבלים אנשים שבמבחן המעשי לא יכלו לעשות סקוואט עם מוט ריק. אני לא חושב שאלה אנשים שהתאמנו באופן סביר בשנה שלפני הקורס
אתה צודק מאוד וזה עצוב לראות מדריכים שנראים כמו "פח" שבוודאות לא התאמנו אף פעם. אבל יש עוד שני פקטורים, האחד הוא חדרי הכושר שמחפשים "פקחים" ולא מעניין אותם בשיט רמת המדריך שהם מעסיקים והצד שלנו כלקוחות שמעדיפים להרשם איפה שיש חוג "זומבה גומיות במים" ומקבלים את העובדה שבשביל לקבל הדרכה צריך לקחת אימונים אישיים.
אני מאמין שזה מתחיל להשתנות בעיקר בגלל המעבר לאימונים קבוצתיים דוגמת הקרוספיט ומאוד יכול להיות שיהיה מי שירים קבוצות אימון ל"כוח"

עקצתי, מתחיל מחר את הקורס האחרון לפני שהופכים את התעודה הזאת לחצי תואר 👏

אתה צודק מאוד וזה עצוב לראות מדריכים שנראים כמו "פח" שבוודאות לא התאמנו אף פעם. אבל יש עוד שני פקטורים, האחד הוא חדרי הכושר שמחפשים "פקחים" ולא מעניין אותם בשיט רמת המדריך שהם מעסיקים והצד שלנו כלקוחות שמעדיפים להרשם איפה שיש חוג "זומבה גומיות במים" ומקבלים את העובדה שבשביל לקבל הדרכה צריך לקחת אימונים אישיים.
אני מאמין שזה מתחיל להשתנות בעיקר בגלל המעבר לאימונים קבוצתיים דוגמת הקרוספיט ומאוד יכול להיות שיהיה מי שירים קבוצות אימון ל"כוח"

כן זה בערך ככה. עבדתי באחת מהרשתות הגדולות.
הם רצו שאני אהיה תכלס איש מכירות ואדבר כל היום עם מתאמנים.
בסופו של דבר נפרדנו לשלום כי בשורה תחתונה עם רצו שאני אמכור יותר.
אני מצטער אבל אני לא מסוגל להגיד למתאמן שאני עושה לו תכנית "שמע הBMI שלך מאוד גבוה עוד מעט אתה בסכנה לקבל התקף לב".

במקומות פרטיים זה לא ככה,אבל הבעיה היא שיש איזה 2 משמרות בשבוע, 4 אם יש לך מזל וכל אחת משהו כמו 4 שעות.

אופי המתאמנים גם משתנה ממקום למקום. אני מתאמן כרגע במקום פרטי ולא יצא לי לראות אף אחד מתלונן על משהו.
ברשת שעבדתי, תלונה על כל דבר. למה לזה אין מגבת, תסדר לי את הYES (אחד ממש רצה שאני "אגע בחוטים").

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית