הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ג'ינו

Rossoneri

משתמש מתחיל
102
0
נק' מוניטין:
2
102
0
שלום לכולם,
רציתי לשאול,אם מתפתח ג'ינו באמצע סייקל,האם הג'ינו הזה ירד ב PCT ?,אני יודע שאם מתפתח ג'ינו באמצע סייקל אז אפשר לקחת כדור אחד של טמוקסיפן כל יום בשביל למנוע את זה,אבל זה גם יפקע בתוצאות של הסייקל עצמו,נגיד ואני לא השתמשתי בטמוקסיפן באמצע הסייקל ועשיתי את ה PCT 100% כמו שצריך , האם הג'ינו ירד או מה שמפתח נשאר ?

מה עם אקנה ? , למי שיש נטיה לאקנה חזקה ..אם באמצע סייקל מתחיל להיות פצעים בפנים ..האם זה ירד ב PCT אחרי שרמת הטסט תחזור לנורמה ?

שבת שלום

לגבי הגינו אין לי נסיון אישי למזלי, אבל חבר שלי שקיבל גינו באמצע סייקל לקח טמוקסיפן וזה עבר לו.
לגבי הפצעים זה יורד אחרי הסייקל

גם לי אין מה להגיד לגבי הג'ינו חוץ מזה שאתה צריך שיהיה לך אנטי אסטרוגן במהלך הסייקל.. אבל האקנה היה לי בגב ונשארו לי פצעים על הגב מספר חודשים טובים אחרי הPCT..

• פותח/ת השרשור
את האמת לי יש נטייה לג׳ינו אבל זה לא אומר שמתחילת הסייקל אני ירגיש משהו בפטמות,עוד לא הייתי בסייקלים וזה יהיה הראשון שלי...אבל האנטי אסטרוגן פוגע בתוצאות הסייקל,השאלה עד כמה ?

תשמע ארימידקס אתה חייב לקחת אין שאלה בכלל. במיוחד שיש לך את הנטייה לג'ינו. לא יפגע בך רק יעזור לך

לא משחקים עם ג'ינו.
עדיף להיות קצת עייף יותר, תשוש ולמשוך פחות מהסייקל מאשר בסוף לסיים עם ציצי או פטמות לא שוות.
תעשה בדיקת דם ותראה את הרמות שלך.
במידת הצורך שלב ארימדקס במקום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית