טירונות אוטוטו..מה אוכלים?

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
עוד שבועיים בערך מתגייס , ואני מאמין ש3-4 שבועות בלי תזונה זה על הפנים.
ואני כרגע בחיטוב, קשה מאוד יהיה להגיע ליעד במהלך הטירונות.

אז....לבנינו שכבר עברו את הטירונות, יש איזה שהם טיפים לקראת הגיוס שלי כדי לשמור על לפחות מסגרת של חיטוב??
כמו מהם סוגי אוכל , אירובי אני מאמין שאני לא אצטרך לדאוג לגבי זה חחח ..
ד"א - הטירונות בבהד" 20 , ורובאי 02 (עתודה).

תודה לעוזרים:193ek:

בייצים גבינות וירקות לא יהיה חסר לך ככה שחודש לא יהיה כזה קריטי
גם לחם לא חסר, בשר לא יהיה לך הרבה

אני בטירונות שלי ירדתי 8-10 קילו למרות שטחנתי 5 ביצים ביום מלא גבינות לחמים וכמה בשר שהצלחתי להשיג. מצד שני עשיתי אותה במחנה 80 אז זה שונה קצת
יהיה בסדר כל עוד תאכל עד שתתפוצץ ועדיף מגבינות,ביצים ובשר/ירקות מאשר מלחם 😃

• פותח/ת השרשור
בייצים גבינות וירקות לא יהיה חסר לך ככה שחודש לא יהיה כזה קריטי
גם לחם לא חסר, בשר לא יהיה לך הרבה

אני בטירונות שלי ירדתי 8-10 קילו למרות שטחנתי 5 ביצים ביום מלא גבינות לחמים וכמה בשר שהצלחתי להשיג. מצד שני עשיתי אותה במחנה 80 אז זה שונה קצת
יהיה בסדר כל עוד תאכל עד שתתפוצץ ועדיף מגבינות,ביצים ובשר/ירקות מאשר מלחם 😃

חח תודה רבה לכם..
אז ממה שהבנתי מכם , פחמימות לא חסר שם.. אז אני אפוצץ את עצמי בביצים וגבינות וטונות חחח + אירובי אני מאמין ש3 שבועות יביא משהו לחיטוב

תביא איתך הרבה טונה מהבית ותשרוף בבסיס זה אחלה גיוון וחלבון..
נ.ב תשתדל להביא גם אבקת חלבון אם אתה ממש רוצה לשמור על עצמך.

• פותח/ת השרשור
תביא איתך הרבה טונה מהבית ותשרוף בבסיס זה אחלה גיוון וחלבון..
נ.ב תשתדל להביא גם אבקת חלבון אם אתה ממש רוצה לשמור על עצמך.

סבבה אחי תודה.
ד"א , אני מבין שעל חזה עוף/דג בארוחת צהריים אין על מה לחשוב הא?

מה זה הטירונויות האלה שעשיתם עם כל האוכל הזה בקושי לוף הביאו לנו

חח טירונות 02 זה דבר לא קשה בכלל והתזונה לא תהיה על הפנים..
הבעיה המרכזית זה שיש מלא פחמימה, כי זה דבר זול.
תנסה להביא מהבית אבקת חלבון ותוכל םש הרבה ביצים

• פותח/ת השרשור
חח טירונות 02 זה דבר לא קשה בכלל והתזונה לא תהיה על הפנים..
הבעיה המרכזית זה שיש מלא פחמימה, כי זה דבר זול.
תנסה להביא מהבית אבקת חלבון ותוכל םש הרבה ביצים

סבבה..אז ביצים ומוצרי גבינה ואבקת חלבון מקווה לפחות לעשות אירובי שם..בכל זאת 02 חחח

אוכלים חרא והרבה .. בהצלחה יא צעיר

בצריפין זה עידית, בצהריים יש לפעמים דברים טובים ולפעמים לא.
:"עידית" זו חברה אזרחית מחורבנת. בצהריים צפה לקבל רק מנת בשר אחת שאולי תזיז לך את הביצה השמאלית. ואין לקבל יותר כי זה מנה פר חייל (סעמק למה זה לא מטבח צבאי). במשך היום יהיה לך בערך פעם-פעמיים זמן הפסקה של "פריסה" משהו כמו 15-20 דק' ובלילה שעת ט"ש. נצל ת'זמן לבלוס כי בארוחות עצמן אל תצפה ליותר מידי

נ.ב
עתודה במה עשית?

גם אני מתגייס עוד 3 שבועות, אבל לגבעתי.. רק התחלתי מסה לפני 3 וחצי חודשים, אני מקווה מאוד שיהיה שם אוכל
ושתהיה אפשרות אפילו לאכול בקופסאות מהבית

גם אני מתגייס עוד 3 שבועות, אבל לגבעתי.. רק התחלתי מסה לפני 3 וחצי חודשים, אני מקווה מאוד שיהיה שם אוכל

לא רוצה לבאס אותך אבל לפחות כשאני הייתי עוד בצה"ל הבסיס אימונים של גבעתי היה ידוע בעוני שלו, הרבה אוכל אין שם ולפי מה שהבנתי היציאות של הטירונים היו חמשושים כי פשוט לא היה מספיק כסף לאוכל בשבת לכל הטירונים.

אוכל יהיה - בעיקר ביצים וגבינה לבנה, בשר גם לא קשה כל כך להשיג מנה שניה למה מעמידים על הפס תורן. אפשר גם להביא אוכל מהבית ולאכול בהפסקות אוכל או שעת ט"ש. רק שלא משנה כמה אוכל יש או כמה תאכל בבסיס, יזיינו אותך בקדרים ובשטח בקושי יהיה אוכל אז אין יותר מדי מה לעשות.

לא רוצה לבאס אותך אבל לפחות כשאני הייתי עוד בצה"ל הבסיס אימונים של גבעתי היה ידוע בעוני שלו, הרבה אוכל אין שם ולפי מה שהבנתי היציאות של הטירונים היו חמשושים כי פשוט לא היה מספיק כסף לאוכל בשבת לכל הטירונים.
כן ידוע לי שהחטיבה מסכנה ואין כסף, חיילים מלאים מחלות בתנאים חרא..

אוכל יהיה - בעיקר ביצים וגבינה לבנה, בשר גם לא קשה כל כך להשיג מנה שניה למה מעמידים על הפס תורן. אפשר גם להביא אוכל מהבית ולאכול בהפסקות אוכל או שעת ט"ש. רק שלא משנה כמה אוכל יש או כמה תאכל בבסיס, יזיינו אותך בקדרים ובשטח בקושי יהיה אוכל אז אין יותר מדי מה לעשות.
סבבה נראה מה יהיה.. תודה

• פותח/ת השרשור
:"עידית" זו חברה אזרחית מחורבנת. בצהריים צפה לקבל רק מנת בשר אחת שאולי תזיז לך את הביצה השמאלית. ואין לקבל יותר כי זה מנה פר חייל (סעמק למה זה לא מטבח צבאי). במשך היום יהיה לך בערך פעם-פעמיים זמן הפסקה של "פריסה" משהו כמו 15-20 דק' ובלילה שעת ט"ש. נצל ת'זמן לבלוס כי בארוחות עצמן אל תצפה ליותר מידי

נ.ב
עתודה במה עשית?

תודה, נדרוס מזון כמה שאפשר בארוחות..
עתודה של תעשייה וניהול

תירונות זה לא 3 שבועות ? ותכלס כמה שריר אתה כבר מאבד ב 3 שבועות ? אתה גם יכול לעשות שם מתח ומקבילים וזה לא ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית