יעוץ לגבי אם להירשם למכון

• פותח/ת השרשור Kravi
  • פורסם בתאריך

Kravi

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אז ככה אני מתאמן לקראת גיבוש של שייטת 13 בנובמבר ורציתי להוסיף גם אימוני כוח בנוסף לאימוני ריצה שאני עושה.
האם להירשם למכון כושר בשביל זה?
או להתאמן בחוץ? (מתח, מקבילים וכו')

במידה ולהירשם למכון אני עושה הרבה אימוני ריצה, איך אתם ממליצים להתאמן ולגבי תזונה?

לא נראה לי שאתה צריך חדר כושר בשביל זה.

יש לי מישהו במשפחה שגם מתכונן לגיבוש הזה והוא כל היום תלוי על המתח ותרגילים של משקל גוף וסיבולת כמו שכיבות שמיכה , פק"לים ועוד.

שמעתי גם נאום אחרי שחזרתי מניווט קבוצתי כזה שהמאמן אמר להם שלפני הגיבוש שלו הוא היה עושה הרבה מקבלים , מתח כמו משוגע בשביל להתכונן.

הרמה לא פשוטה ולדעתי יספיק לך המתח השכיבות שמיכה והמקבילים.

בהצלחה בגיבוש.

אתה כן צריך חדר כושר בשביל זה, אמנם אפשר להתחזק גם ממתח, מקבילים וכ'ו אבל הכי כדאי לעשות אותם בחדר כושר... בשילוב עם תרגילים משקולות

ואל תשכח שאתה צריך סיבולת לב ריאה בכל מה שקשור לנושא השחייה והצלילה, והנשימה מהפה

• פותח/ת השרשור
אתה כן צריך חדר כושר בשביל זה, אמנם אפשר להתחזק גם ממתח, מקבילים וכ'ו אבל הכי כדאי לעשות אותם בחדר כושר... בשילוב עם תרגילים משקולות

ואל תשכח שאתה צריך סיבולת לב ריאה בכל מה שקשור לנושא השחייה והצלילה, והנשימה מהפה
אתה יכול להמליץ איך להתאמן עם חדר כושר ביחד עם ריצות ארוכות?

אתה יכול להמליץ איך להתאמן עם חדר כושר ביחד עם ריצות ארוכות?

כעקרון אני יכול להגיד לך מה תעבור בגיבוש ממה שאנשים שעשו אותו אמרו לי, אבל זה משתנה בדרך כלל. בשורה התחתונה - ספרינטים בדיונות, ריצות על חול רך, חוסר פחד ממים, ריאות גדולות וכמובן אתה צריך להתחזק ולהעלות מסת שריר כמה שתוכל עד לגיבוש. שים דגש על מסה נקייה ואל תעשה העמסות למינהן אלא תשתדר להשאר זריז ובמקביל חזק. תעבוד הרבה על רגליים ועל חגורת הכתפיים (אם עברת יום סיירות וקיבלת גיבוש אני מניח שאתה במצב טוב)...

Back
למעלה תחתית