הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו קצת מוזר בחיטוב (תזונה)

Aviel Captain

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
אני עברתי על המדריך לחיטוב בפורטל, זה לא פעם ראשונה שעשיתי את זה אבל עכשיו אחרי שהנתונים שלי השתנו רציתי לעדכן את התזונה שלי.

הנתונים שלי:
משקל: 88
גובה: 1.81
א"ש: 16-18 (בשביל החישוב נלך על 17)

אוקיי אז על פי הנתונים:
BMR ~ בערך 2300
גירעון קלורי מקסימלי - 1173 נלך על 900
הכנסה קלורית יומית - 1400

חלבון: 160 גרם ליום = 634 קלוריות
שומן: 70 גרם = 634 קלוריות

מכאן נשארו לי רק 132 קלוריות לפחמימות ככה שאלא אם כן אני עכשיו עושה דיאטת אקסטרים עם 35 גרם פחמימות משהו קצת לא הגיוני.
אני אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא מה הבעיה פה.

אני עברתי על המדריך לחיטוב בפורטל, זה לא פעם ראשונה שעשיתי את זה אבל עכשיו אחרי שהנתונים שלי השתנו רציתי לעדכן את התזונה שלי.

הנתונים שלי:
משקל: 88
גובה: 1.81
א"ש: 16-18 (בשביל החישוב נלך על 17)

אוקיי אז על פי הנתונים:
BMR ~ בערך 2300
גירעון קלורי מקסימלי - 1173 נלך על 900
הכנסה קלורית יומית - 1400

חלבון: 160 גרם ליום = 634 קלוריות
שומן: 70 גרם = 634 קלוריות

מכאן נשארו לי רק 132 קלוריות לפחמימות ככה שאלא אם כן אני עכשיו עושה דיאטת אקסטרים עם 35 גרם פחמימות משהו קצת לא הגיוני.
אני אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא מה הבעיה פה.

אני במקומך לא הייתי נוגע בשומן ונשאר על 90-100 גרם פחמימה.
העמסה אחת ללשבועיים כזה , לאט לאט יורד בהדרגה בפחמימה , ומעלה שומן וחלבון , ותראה תוצאות.
(שלב אירובי !)

• פותח/ת השרשור
לדעתי כדאי גם להוסיף קצת חלבון שיהיה לפחות 170-180

הלכתי על 1.85 גרם לקילו זה יספיק לפי דעתי, חוץ מזה שאני לא יכול להוריד עוד את השומן והפחמימות בהרבה.

אני במקומך לא הייתי נוגע בשומן ונשאר על 90-100 גרם פחמימה. העמסה אחת ללשבועיים כזה , לאט לאט יורד בהדרגה בפחמימה , ומעלה שומן וחלבון , ותראה תוצאות. (שלב אירובי !)

במצב כזה הגירעון יהיה בסביבות ה400 קלוריות שזה מזערי מבחינתי.

ושאלה בכללי, איך אני מצליח להעלות את החלבון במצב הזה?! שאני במסה זה פשוט, אני רק אוכל, כי הדאגות שלי לשומן ופחמימות קטנות.

אבל במצב כזה שאני על 90 גרם פחמימה ו50 שומן אני מצליח להגיע אולי ל100-110 גרם חלבון ביום. היום לדוגמה (קמתי לקראת הצהריים):
צהריים: שוק עוף + אורז מלא
אחה"צ: 2 פרוסות לחם מלא עם גבינה צהובה 9% + 3 כפות גבינה לבנה 5%
ערב: מקושקשת מ3 ביצים + קוטג' 5% + פרוסת לחם מלא
כבר במצב הזה הגעתי ל-1300 קלוריות, 70 גרם פחמימה, 100 גרם חלבון ו70 גרם שומן.

אני מאד קרוב לפשוט להמשיך לקחת קזאין בלילה משאריות שיש לי ולקנות עוד אבקת חלבון מי גבינה רגילה.

נערך לאחרונה:
הלכתי על 1.85 גרם לקילו זה יספיק לפי דעתי, חוץ מזה שאני לא יכול להוריד עוד את השומן והפחמימות בהרבה.

במצב כזה הגירעון יהיה בסביבות ה400 קלוריות שזה מזערי מבחינתי.

ושאלה בכללי, איך אני מצליח להעלות את החלבון במצב הזה?! שאני במסה זה פשוט, אני רק אוכל, כי הדאגות שלי לשומן ופחמימות קטנות.

אבל במצב כזה שאני על 90 גרם פחמימה ו50 שומן אני מצליח להגיע אולי ל100-110 גרם חלבון ביום. היום לדוגמה (קמתי לקראת הצהריים):
צהריים: שוק עוף + אורז מלא
אחה"צ: 2 פרוסות לחם מלא עם גבינה צהובה 9% + 3 כפות גבינה לבנה 5%
ערב: מקושקשת מ3 ביצים + קוטג' 5% + פרוסת לחם מלא
כבר במצב הזה הגעתי ל-1300 קלוריות, 70 גרם פחמימה, 100 גרם חלבון ו70 גרם שומן.

אני מאד קרוב לפשוט להמשיך לקחת קזאין בלילה משאריות שיש לי ולקנות עוד אבקת חלבון מי גבינה רגילה.

משהו בתפריט שלך לא מסתדר , שאני הייתי בחיטוב לא היה לי בעיה עם החלבון כלל.
תוסיף חזה עוף , לפחות 200-250 גרם .
השומן נמוך מידי , אתה צריך לפחות 70 (אתה שוקל 88) -תשלים מאגוזי מלך עצה שלי.

שב על תפריט מחדש , תרכיב שוב , הערכים לא משהו בכלל.

• פותח/ת השרשור
משהו בתפריט שלך לא מסתדר , שאני הייתי בחיטוב לא היה לי בעיה עם החלבון כלל.
תוסיף חזה עוף , לפחות 200-250 גרם .
השומן נמוך מידי , אתה צריך לפחות 70 (אתה שוקל 88) -תשלים מאגוזי מלך עצה שלי.

שב על תפריט מחדש , תרכיב שוב , הערכים לא משהו בכלל.

חזה עוף! זה מה שחיפשתי!
את השומן הורדתי בכוונה כי אם אני משאיר אותו ב70 אני אצא עם 35 גרם פחמימה ביום שזה לא דבר שפוי כל כך.

חזה עוף! זה מה שחיפשתי!
את השומן הורדתי בכוונה כי אם אני משאיר אותו ב70 אני אצא עם 35 גרם פחמימה ביום שזה לא דבר שפוי כל כך.

שוב תרכיב תפריט מחדש , לא הגיוני לי מה שאתה אומר , תנסה בכמה מחשבונים ותגיד לי פה מה יצא .

• פותח/ת השרשור
שוב תרכיב תפריט מחדש , לא הגיוני לי מה שאתה אומר , תנסה בכמה מחשבונים ותגיד לי פה מה יצא .

מה שפרסמתי זה לא היה התפריט שלי, זה היה סתם מה שאכלתי היום, ברגע שאני אשלב חזה עוף וטונה הכל יסתדר.

הכל עכשיו ברור אין בעיה, תודה על כל העזרה!

אני מאוד מקווה שלא קפצת ישר ל900 קלוריות של גרעון ..זה שאתה יכול לא אומר שככה זה צריך להיעשות

• פותח/ת השרשור
אני מאוד מקווה שלא קפצת ישר ל900 קלוריות של גרעון ..זה שאתה יכול לא אומר שככה זה צריך להיעשות

אני מתקדם בקצב בינוני, התחלתי מ300 והתקדמתי, פשוט רק עכשיו אני באמת סידרתי את הערכים המדוייקים שאני צריך לחלבון-פחמימה-שומן
עד עכשיו סתם הייתי בגירעון נמוך עם תפריט בצמצום פחמימה ושומן.

חוץ מזה שהגירעון המקסימלי שלי הוא 1400 ואני לא מתכנן להתקרב אליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית