הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש פה אנשים שמתאמנים עם משקולות יד בבית?

centaurx

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום.

אני אחרי ירידה במשקל.
לא מתאמן במכון כושר.

כיום שוקל 80
גובה 1.70
אחוז שומן לא ידוע אבל זה לא רלוונטי לנושא.

היקף היד עם שריר 31.

זרועות הידיים שלי משעממות ואין להן אפילו צורה.

אני מעוניין לתת להן מראה מעוצב עם קצת שרירים אבל לא בצורה מוגזמת.
אני מעוניין להתאמן בבית גם מפאת חוסר זמן.
מכון כושר כרגע לא בא בחשבון.
אשמח להמלצות לסט משקולות טובה + תרגילים לביצוע.

תודה.

לפני שכולם יפציצו אותך בתגובות שיאמרו לך שמשקולות חופשיות לא מספיקות לכלום, אכתוב זאת בעצמי 😉.

בעיקרון, ציוד אופטימלי (כמעט לכל מטרה) הוא 3 משקולותעם אפשרות לתוספת משקל (שתיים קצרות, אחת ארוכה), ספסל יציב (עדיף עם מתקן להנחת המשקולת הארוכה) ומוט למתח.

עדיף מאוד שיהיו כמה זוגות של צלחות משקל במשקלים שונים. האידאל הוא שלכל מוט תוצמדנה מספר פלטות קבוע. כגודל התקציב, כך מספר המתקנים.

רשימת תרגילים מומלצים תוכל למצוא במאגר התרגילים שנמצא בקישור הנ"ל: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=3455

חיטוב הזרועות אפשרי עם תרגילים העוסקים בכיפוף (curls) ופשיטת ( extension) מרפקים. תוכל למצוא תרגילים לזרועות (שנמצאות רק בידיים 😉 ) אם תשתמש בשני המונחים שציינת תוך כדי חיפוש בקטוגוריות המתאימות.

קיימת אפשרות לאמן את השרירים הללו תוך כדי ביצוע תרגילים מורכבים, המערבים קבוצות שרירים קטנות (כמו שרירי הזרוע, למשל).

שים לב, יש להתייעץ עם אדם שמבין באשר לביצוע נכון של התרגילים, שלא לדבר על בדיקה מקיפה אצל רופא כדי לוודא קיומן של מגבלות כל שהן.

בהצלחה 😃.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית