עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני די בטוח שגיליתי את השיטה שלו. אני מקבל מלא עידכונים עכשיו בנושא 🤪סטארדאסט על הקרשים היום
אני די בטוח שגיליתי את השיטה שלו. אני מקבל מלא עידכונים עכשיו בנושא 🤪
לא יודע מה איתך, אני חושב שמישהו שמזיין אופניים יותר מצחיק מחשפן שגילה שהוא אבא.סטארדאסט על הקרשים היום
לא יודע מה איתך, אני חושב שמישהו שמזיין אופניים יותר מצחיק מחשפן שגילה שהוא אבא.
אני עוד חובבן, יש לי דרך ארוכה עד הרמה של סטארדאסט.לא יודע מה איתך, אני חושב שמישהו שמזיין אופניים יותר מצחיק מחשפן שגילה שהוא אבא.
אני עוד חובבן, יש לי דרך ארוכה עד הרמה של סטארדאסט.
אני לפחות מקווה שזין מעופף יותר טוב (פרסמתי היום)
אני אתן הכל בחיפוש, אשפיל את הכותבים, אשרוף את הרוחב פס. בואנ'ה, זה טור הזייה.אפילו לא מתקרב, אתה צריך לעשות לפחות את "מתחילים לסטארדאסט" ואת "סטארדאסט מת'וד לחיפוש כתבות בנושאי סקס" בשביל להיות ברמה שלו.
לא יודע מה איתך, אני חושב שמישהו שמזיין אופניים יותר מצחיק מחשפן שגילה שהוא אבא.
סתם, התמכרתי לחרא הזה אז שמתי.מה הקטע של הסירטון בחתימה שלך
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תותח!!!אפילו לא מתקרב, אתה צריך לעשות לפחות את "מתחילים לסטארדאסט" ואת "סטארדאסט מת'וד לחיפוש כתבות בנושאי סקס" בשביל להיות ברמה שלו.
שמח שאהבת 🤩יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-Psyco.
ואהבתי את החתימה!
יש הרבה יותר ללהיות אני מאשר למצוא כתבות מצחיקות על סקס. בסוף סטארדאסט מתוד אתה אמור להיות מסוגל לעשות גם דברים כאלה:
(זה לא אני בסרטון, אבל עשיתי דברים דומים) 🤘🤪