הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[לוג] עד לתאילנד נעשה סקוואטים

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
שלום,
החלטתי לעשות לוג כי..למה לא
בגדול ב30 לאוגוסט אני טס לתאילנד וחוזר לי בדיוק באוקטובר להתחלה של הלימודים :>
מגיע לי לנוח קצת אחריי הצבא...לדעתי..עמוד ענן לא היטיב עמי :<
מבחינתי המטרה העיקרית שלי זה להגיע ל170 בסקוואט, לחמישייה עמוקה ולהגיע ל100 קילו פוואר קלין

אז ככה משקלי עבודה-
סקוואט 155 לחמש
פרס בעמידה 60 ל5
בנץ' פרס 95 ל3
דדליפט 150 לחמישייה
פוואר קלין 85..אני עושה 9 סינגלים משקל מקסימלי. היה לי עוד הרבה אוויר בהקפצות של האימון האחרון, לכן לדעתי אני די רחוק מהמקסימום שלי
סנאץ' 40 קילו 9 סינגלים. זה מזיין לי את המרפקים, ממש מפחד להתקדם בזה..
פרונט סקוואט 95 לשלשה

בכל מקרה, אני עושה כרגע לינארית.
קצת פרטים עליי
גיל 21
משקל 104(התחלתי 92)
התחלתי להתאמן בפברואר

מבחינת תזונה..אממ לא משהו מיוחד שאני מקפיד עליו, אני לא בחיטוב אבל אני מנסה לעלות כמה שיותר נקי.
אנסה לעדכן בקביעות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה קרה בדדליפט?
1.עצרתי בדדליפט כדי לשפר טכניקה
2. נתקעתי בו המון פעמים בגלל בעיות עם האחיזה..אני כרגע די השתפרתי באספקט הזה ככה שאני מתקדם במשקלים.
אני מנסה לשמור כמה שאפשר יותר על יחס 1:1 בין הדדליפט לסקוואט

תשתמש במגנזיום ובמשולבת, גם לי יש בעיות עם הגריפ במוט, מסתדרים.
דדליפט זה תרגיל שאפשר למשוך בו הרבה יותר, למה לשמור על יחס 1:1?

• פותח/ת השרשור
תשתמש במגנזיום ובמשולבת, גם לי יש בעיות עם הגריפ במוט, מסתדרים.
דדליפט זה תרגיל שאפשר למשוך בו הרבה יותר, למה לשמור על יחס 1:1?
מהסיבה הפשוטה שבדד ליפט אני ממש מתקשה..
אם את הסקוואט עוד איכשהו למדתי, אני די מתקשה בדדליפט משום מה, יש ניואנסים קטנים שמאוד קשים לי כמו מתי ליישר ברכיים ותנועת ההתפוצצות בהתחלה, למרות שממש השתפרתי בה לדעתי...חוצמזה אני גם מרגיש חלש יותר בתרגיל הזה.

• פותח/ת השרשור
טוב החלטתי היום להתרכז בעיקר בטכניקה שלי בדדליפט ובפרס ככה שנשארתי באותם המשקלים(150,60)
אבל..בפרונט סקוואט עשיתי היום 100 3X3
😃

• פותח/ת השרשור
טוב, אז נפצעתי כנראה במרפק..או יותר נכון בעצם שמעל המרפק..אבל נתתי אימון בכל זאת

סקוואט סט של 100,115,130,145 כולם ל5..ולקינוח שלישייה יפה ועמוקה של 157 😃 שיא אישי
קינחתי ב8 חזרות עם 120

בנץ' פרס- רציתי להגיע היום ל97, אבל בגלל המרפק הפסקתי בסט השלישי...סטים של 75,80,85 לחמישיות קלילות..

פוואר קלין- שוב, המרפק הגביל אותי..3 סינגלים של 80, 6 סינגלים של 85(כשל אחד) ולקינוח סינגל של 87 😃 שיא..

לא נשארתי לעוד תרגילים..

אגב, היום לקחתי קרייז..וזה ממש עזר, השאיר אותי מפוקס לאורך כל האימון..וקצת יותר :S

• פותח/ת השרשור
אז לאימון של היום
סקוואט- 5 סטים על אחד של חמש חזרות במשקלים 100, 115, 130, 145 ומשקל שיא לחמש חזרות-157!
עמוק, כמובן.
קטע מצחיק..מרוב שחיכיתי בתור לסקוואט, התקררתי ובאמת שהתפוצצתי מכאבים בסטים הראשונים, ה157 היה הסט הכי קל שלי...
בנץ' - 5 סטים של חמש חזרות(חוץ מסט אחרון) 80, 85, 90, 95. בסט האחרון קרטעתי, אבל המרפק שלי מחלימה לאיטה
פוואר קלין - פה יש לי בעייה נוראית של טכניקה. אני לא יורד מספיק למטה וזה תוקע לי את המשקלים, שלוש סטים של שלוש סינגלים 75, 80, 85, וה87 פעם אחת הצליח ופעם אחת כשל.
איך לעזאזל אני אמור לרדת למטה פה?:<

זהו, סה"כ אימון טוב.. הזמנתי לעצמי שרוולים ואני מקווה להפציץ בשישי 160

• פותח/ת השרשור
האימון של היום בא אחריי..יום מוזר אבל בכל זאת לדעתי היה לא רע בכלל

דדליפט- 5 סטים של חמש 90,105,120,135 ו152. אימון הזה עשיתי עם מגנזיום, ממש עוזר לאחיזה אימון הבא אנסה 157
פרונט סקוואט- 3X3 105 קילו! אבל היציבות של המוט שחטה אותי..ממש קשה לשמור עליו במקום וזה גמר לי את הכתפיים לקראת הפרס
פרס- 5 סטים, 40,45,50,55 כולם 5 חזרות ב60 עשיתי 3 חזרות..באתי גמור מהפרונט סקוואט

ועשיתי תרגיל בטן והפעם בשבוע שאני עושה יד קדמית חח

ממליץ לא להוריד נפח בפאוורקלין מה5X3 ואם אתה רוצה לעשות 15 סינגלים במשקל מקסימלי
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
טוב היה לי היום אימון על הפנים..באתי חלש ואחריי חצי שעה נהייתי רעב..ככה שנגמר לי הכוח די מהר.

סקוואט-4 סטים של 5 100,115,130,145, סט אחד של 3 במשקל 160(שיא!)וסינגל מוצלח של 170 😃
אבל כאן נגמר החלק הטוב של האימון
בנץ' פרס- 4 סטים של 5 75,80,85,90..וסט אחד של 2(שלישי כשל) של 97..
פוואר קלין- 5 סינגלים של 85, ומשם כבר לא הייתי יכול לזוז..רעב,כואב..החלטתי לסיים את האימון
:<
אני מקווה שאימון הבא יהיה יותר טוב

טוב היה לי היום אימון על הפנים..באתי חלש ואחריי חצי שעה נהייתי רעב..ככה שנגמר לי הכוח די מהר.

סקוואט-4 סטים של 5 100,115,130,145, סט אחד של 3 במשקל 160(שיא!)וסינגל מוצלח של 170 😃
אבל כאן נגמר החלק הטוב של האימון
בנץ' פרס- 4 סטים של 5 75,80,85,90..וסט אחד של 2(שלישי כשל) של 97..
פוואר קלין- 5 סינגלים של 85, ומשם כבר לא הייתי יכול לזוז..רעב,כואב..החלטתי לסיים את האימון
:<
אני מקווה שאימון הבא יהיה יותר טוב
מזל טוב על הPR בסקוואט.
אחלה משקלים, פעם הבאה תביא איתך איזה פרות או משהו לנשנש באמצע האימון.

• פותח/ת השרשור
מזל טוב על הPR בסקוואט.
אחלה משקלים, פעם הבאה תביא איתך איזה פרות או משהו לנשנש באמצע האימון.
תודה על התגובה 😃
אממ עקרונית הבעייה העיקרית שלי זה להקפיד על תזונה...
אתמול נגיד פספסתי ארוחה והכל..אני מניח שבגלל זה היום הייתי חלש, וגם כי התאמנתי מאוחר יותר משתכננתי..
יהיה טוב 😛
שבוע הבא יגיעו שרוולי הברכיים שלי אני מקווה

תודה על התגובה 😃
אממ עקרונית הבעייה העיקרית שלי זה להקפיד על תזונה...
אתמול נגיד פספסתי ארוחה והכל..אני מניח שבגלל זה היום הייתי חלש, וגם כי התאמנתי מאוחר יותר משתכננתי..
יהיה טוב 😛
שבוע הבא יגיעו שרוולי הברכיים שלי אני מקווה
תנסה להקפיד על זה, כי זה פקטור חשוב להצלחת האימונים.

הבעיה באימון האחרון שאחרי נפח 4X5 עוד עשית שלשה כבדה וסינגל כבדים, זו טעות ואימון כזה לא הגיוני מבחינת נפח או עצימות.
יש לי מחר אימון דומה לזה שעשית, זה לא אימון קל זה ידוע.

• פותח/ת השרשור
הבעיה באימון האחרון שאחרי נפח 4X5 עוד עשית שלשה כבדה וסינגל כבדים, זו טעות ואימון כזה לא הגיוני מבחינת נפח או עצימות.
יש לי מחר אימון דומה לזה שעשית, זה לא אימון קל זה ידוע.
לא כ"כ הבנתי מה שרשמת אחי..אשמח אם תוכל להסביר לי יותר טוב ותוכל לייעץ לי איך אני הופך את היום הזה ליותר הגיוני(היום שבו עולים משקל בלינארית)
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית