הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[לוג] עד לתאילנד נעשה סקוואטים

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
איזה חטיפים קנית? Big100?
קורה שיש אימונים חרא, מתמודדים 😵‍💫🥊
כן הביג מאה, בטעם פצפוצי שוקולד.. היה מבצע 12+4 ב200 שקל חח הצד היהודי שבי לא יכל לסרב.
שמע זה שבוע מחורבן מבחינת אימונים..לא מגיע לערכים, לא נח מספיק...פשוט חרא.
נראה מה יהיה ביום שישי עם ה170 סקוואט. אם לא יילך אני מאפס חזרה ל160 ועובד נטו על טכניקה ולא על משקלים..

• פותח/ת השרשור
מזל''ט על הPR, כמה היה הפרס היום?
60 ל2
הכתפיים שלי די הלכו בייצוב בפרונט סקוואט, אני פשוט צריך לחזור לעבוד על היד האחורית..אבל אני פשוט כ"כ סחוט בסוף האימון..שאני פשוט מוותר

ותודה 😃

• פותח/ת השרשור
אגב, יש סיבה שהחגורה ממש רפויה?​

כן, אני שם אותי למעלה(ממש בצלעות), וכשאני יורד יוצא שאני מנפח את החזה וזה מחזיק בול.
גם בסקוואט אני לא אוהב שזה סופר לוחץ לפניי שאני יורד, כי שוב אותו הדבר-הבטן מתנפחת.

אגב..איך לעזאזל חוגרים בדדליפט?ניסיתי בסינגל שעשיתי לחגור וזה פשוט..הפריע 0_ם

- - - עידכון הודעה - - -

אימון הבא יהיה טוב יותר!
תודה רבה על התגובה!
אממ לא בטוח, אני תקוע על ה60 הזה כבר די הרבה זמן..מהרגע שבו הפסקתי עם הDIPS.
אני מקוה שיהיה לי את הכוח לחזור לזה כדי שאוכל להמשיך לעלות במשקלים

צריך למצוא את המיקום והלחץ הנכון בדדליפט, גם לי זה מאוד בעייתי

• פותח/ת השרשור
למה אתה עושה סקוואט יחף ?
נוח יותר
אני גם עושה דדליפט, פרס ופווארקלין יחף

- - - עידכון הודעה - - -

טוב האימון של היום מסכם את השבוע בצורה הנכונה ביותר-חרא
חח
לא נורא,
בסקוואט ניסיתי 170 שוב, הטכניקה הייתה טובה אבל לא מספיק עומק..אני אאפס את המוט ל160, אצלם ואם אראה שזה מספיק נמוך ובטכניקה טובה אמשיך לטפס במשקלים. אני לא בתחרות ולא ממהר 😛
בבנץ', שוב לא הצלחתי לעבור את ה95, אני אשקיע ואלמד את הטכניקה כמו שצריך, אני לא באמת עושה את זה כמו שצריך(אני פשוט 'שוכב' שם על הספה והבנתי שזה לא נכון).
בפוואר קלין איפסתי את המוט לצורך עבודה על טכניקה. סרטון אעלה באימון הבא

סה"כ אני לא הכי מאוכזב, קורה. מעדיף לעבוד נכון וכמו שצריך מאשר לשחק את עצמי עובד כמו שצריך.

אגב, ירדתי השבוע ל106 קילו...אני מקווה שאיבדתי רק נוזלים ולא שריר

• פותח/ת השרשור
טוב אז אימון לא רע
סקוואט- איפסתי את המוט. 5 סטים של 5 של 100,115,130,145,155.
בסטים דאגתי לשבור מקביל. הסט האחרון היה לא פשוט..החזרה הרביעית והחמישית היו סיוט.
יום שישי אתן שלשה של 160 שוב, מתחת למקביל, ואצלם. נראה מה יהיה. אם אהיה מסוגל אתן חמש.

בנץ' - מתחיל לעבוד עליו ברצינות. שיפרתי את עצמי מהאימון הקודם ב..חזרה אחת נוספת במשקל 95. אבל היום ניסיתי טכניקה חדשה. אמשיך לתרגל את זה

קלין - התחלתי ללמוד לעשות קלינים מלאים. הצלחתי 5 חזרות של 75. חזרה אחת של 70. 2 חזרות של 75 פספסתי..וכל החזרות של ה80 פספסתי. אני די מתקשה למצוא את ההקפצה הנכונה. או שאני מקפיץ גבוה מדי ואז המוט 'נופל' ואי אפשר לנעול, או שהמוט לא עולה מספיק. בכל מקרה, יום שישי אצלם גם. אני לומד את התרגיל כמעט לחלוטין לבד אז עזרה תתקבל בברכה 😃

DIPS - החלטתי לחזור לעבוד על היד האחורית..3 סטים של 5 עם משקל(2.5 קילו..אבל בכל זאת אני מתחיל). מקווה שזה יתן לי את הפוש שאני צריך בפרס ובבנץ'. צריך להתמיד.

• פותח/ת השרשור
אז היום אני אחריי 12 שעות משמרת לילה במפעל, החלטתי להתאמן נראה מה יהיה

סקוואט - הגב שלי היה מפורק מהמשמרת.. אבל החלטתי לחגור רק מהסט של ה130. באמת שהיה מאוד קשה.
4 סטים של 5 חזרות במשקלים 100,115,130,145, סט של 3 חזרות של 160. יכלתי יותר לא יודע למה ויתרתי :\
התחלתי לצלם ואז מישהו התקשר באמצע הסט ככה שכל הצילום הלך..:<

בנץ' פרס - אין ממש מה לספר, הצלחתי 95 לרביעייה לגמריי לבד 😃 אמשיך לעבוד על יד אחורית וטכניקה, אני מרגיש את השיפור

קלין-

אני עדיין לומד את הטכניקה
5 סינגלים של 70(2 נכשלו, 1 עף לי לפרצוף שני עף לי לגורגרת..מה לעזאזל?)
3 סינגלים של 75
וכשלון ב80

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אז מחוסר ברירה התאמנתי גם היום..מה שהופך את זה לאימונים יומיים רצוף. לא טוב בכלל, אבל זה עדיף מלהפסיד אימון..

פרונט סקוואט- 3 סטים. סט ראשון של 2, סט שני של 3 וסט שלישי של 2.
לא היה לי מיץ ברגליים..עשיתי סקוואטים גם אתמול. אימון הבא של פרונט סקוואט אעלה ל117 בכל זאת(היום היה 115)
דדליפט- 5 סטים של 5 חזרות 105,120,135,150,165
ה165 זה PR 😃
פרס- מעדיף שלא לדבר על זה..עשיתי אתמול די הרבה קלינים והיום בעבודה לא ממש נתתי לכתפיים להתאושש.

DIPS 2 סטים של 8 חזרות עם משקל

בכל מקרה, אני די מרוצה מהשבוע..היה לי מגעיל מבחינת משמרות אבל אני חושב שהצלחתי להקפיד על מאזן קלורי וגם הצלחתי להקפיד על אימונים כמה שאפשר. מה גם ששמתי השבוע דגש על טכניקה בסקוואט ובקלין וזה משתלם 😃 שבוע הבא פידבקים טובים על הסקוואט אני מקווה. נראה כמה אני שוקל מחר.

• פותח/ת השרשור
איזה באסה אלוהים...אחריי השקילה היום..104.5 קילו :\\

• פותח/ת השרשור
למה באסה?
תיכננת לרדת/לעלות?
שמע, אני במסה אז מן הסתם אני רוצה לעלות במשקל. בינתיים אני לא מרגיש פגיעה במשקלי עבודה אבל בכל זאת אנסה לדחוף עוד אוכל בימים של עבודה..סה"כ אני עושה את זה על חשבון שעות שינה..חח עוד אימון זבל לרשימה..מאז שהתחלתי לעבוד זה נהיה בלתי אפשרי :\
בהתחלה זה נראה די מבטיח האמת..
בנץ' פרס- 4 סטים של חמש חזרות 80,85,90,95..וסט אחרון של 3 חזרות של 100 😃
שיא אישי

ממש הייתי מבסוט על עצמי..ואז הגיעו..זייני השכל. פעם ראשונה מאז שאני מתאמן בחדר כושר שלי והפעם היה משהו רציני.
איזה כמה אידיוטים לא הפסיקו לקרקר מסביבי כמה להתאמן יחף זה לא בריא לכף הרגל(גורם לפלטפוס שטויות כאלה)ותגובות לייב על התרגילים שאני עושה. השתגעתי. ואחריי 12 שעות משמרת כשאתה בקושי סוחב האידיוטים האלה היו ממש לא במקום..אני כזה פאקינג עצבני אלוהים..בכל מקרה-

סקוואט- 4 סטים של 5 100,115,130,145
רציתי לתפור היום חמישייה של 160..ניסיון ראשון ל3 חזרות נוראיות(גלישה מטורפת של הברכיים), ניסיון שני לא פחות גרוע. מבחינת עומק היה סביר אבל יום שישי אתפור את החמישייה. לא יודע מה נסגר..פאק

קלין- כשלון. הכל. פה החלטתי לחתוך הביתה.

נמאס מאידיוטים שהופכים הכל לקרקס אלוהים נמאס.

תלמד לשים אוזניות להבא, להטריל אותם גם עוזר, תאמין לי שהם לא יעירו לך אחר כך.
זה דווקט אחלה רייג' 🤡

• פותח/ת השרשור
תלמד לשים אוזניות להבא, להטריל אותם גם עוזר, תאמין לי שהם לא יעירו לך אחר כך.
זה דווקט אחלה רייג' 🤡

אחי הייתי כ"כ עייף שלא רציתי לא רייג'..לא מוזיקה..רציתי רק את השקט שיש לך בראש כשאתה מתחת למוט אגב, הנה הניסיון השני לחמישייה של הביזיון מהיום-

אתה HB? כי התנועה מתחילה אצלך מהברכיים ולא מהאגן..
ולמה אתה מחכה כל כך הרבה זמן עם המוט על הגב לפני שאתה מתחיל?

• פותח/ת השרשור
אתה HB? כי התנועה מתחילה אצלך מהברכיים ולא מהאגן..
ולמה אתה מחכה כל כך הרבה זמן עם המוט על הגב לפני שאתה מתחיל?
אממ לא אני לא HB, אשמח אם תסביר לי למה התכוונת

אממ כי אני לא יציב..הראק שלנו לא משהו וממש ממש קשה להוציא

אממ לא אני לא HB, אשמח אם תסביר לי למה התכוונת

אממ כי אני לא יציב..הראק שלנו לא משהו וממש ממש קשה להוציא
זה נראה ככה כי התנועה שלך מתחילה מהברכיים, אתה לא מתיישב אחורה מספיק והברכיים גם גולשות ומרכז הכובד עובר קדימה.
אבל תסובב את הסירטון שנראה בצורה נורמאלית.
מה הקשר לראק? אתה מוציא את המוט ומחכה איזה שעה עד שאתה מתחיל, זה מבזבז לך הרבה אנרגיה וחבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית