[לוג] עד לתאילנד נעשה סקוואטים

• פותח/ת השרשור Vosegus
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
זה נראה ככה כי התנועה שלך מתחילה מהברכיים, אתה לא מתיישב אחורה מספיק והברכיים גם גולשות ומרכז הכובד עובר קדימה.
אבל תסובב את הסירטון שנראה בצורה נורמאלית.
מה הקשר לראק? אתה מוציא את המוט ומחכה איזה שעה עד שאתה מתחיל, זה מבזבז לך הרבה אנרגיה וחבל.

הבנתי למה אתה מתכוון. כמו שאמרתי על ההתחלה- יש סיבה שקראתי לזה ביזיון 😛 בהחלט מסכים איתך גלשתי פה מאוד מאוד ולא הייתי יציב כל הסקוואט כתוצאה מזה.
אממ מאיפה התנועה צריכה להתחיל בדיוק?איך בדיוק אני מתכוונן ככה שהתנועה תבוא מהמותנים?
אתה גם בטח לא רואה בסרטון, אבל המוט לא יושב לי יציב על הגב. בכלל.
לגביי זה, א. לוקח לי זמן להתייצב..ב. כן מסכים איתך זה סוג של ריטואל קבוע אצלי..אין לי מושג למה חח

ואני סיבבתי את הסרטון ביוטיוב ומשום מה זה לא רוצה להסתובב :S:S

• פותח/ת השרשור
נתחיל מהסוף
אתמול קיבלתי את ציון הפסיכומטרי שלי...766 😃
עשה לי את המשמרת

בכל מקרה האימון-
דדליפט 4 סטים של חמש חזרות 110,125,140,155
סט חמישי של 170 לשלשה(הכוונה הייתה לעשות לחמישייה אבל זה לא ניתק). שבוע הבא אעלה סרטון

פרונט סקוואט 117. סט ראשון 3 חזרות, סט שני חזרה אחת, סט שלישי 3 חזרות

בפרס אני אחזור לטכניקה..לא מצליח להתקדם..

• פותח/ת השרשור
אימון היום
סקוואט, 3 סטים ראשונים ללא חגורה, 2 אחרונים עם
100,115,132.5,145
סט אחרון של 160 לשלשה..לא משהו מבחינה טכנית. מאפס את המוט.
בנץ' פרס בדיוק כמו באימון הקודם. לא ציפית לשיפור האמת..היום בעבודה עבדתי הרבה עם הידיים אז אני שמח שהצלחתי להגיע לאותה התוצאה
קלין מלא(סינגלים)-
2X70
2X80
2X82
2X85(כשל 1)
3X87- הכל החליק לי מהכתפיים בעעעעע
הקטע המצחיק שבזריקה הרביעית הייתי כ"כ עצבני שבטעות עשיתי פוואר קלין במקום קלין מלא :S חחח

תתחדש על השרוולים ברכיים :sporty074:
אתה בטוח שאתה לא עושה HB? נראה לי מפה שהמיקום של המוט ועצם העובדה שאתה אוחז עם האגודל, כאילו זה HB.
אבל חייב לציין שנראה יותר טוב מפעם קודמת, רואים שאתה מנסה להתיישב יותר אחורה.

• פותח/ת השרשור
תתחדש על השרוולים ברכיים :sporty074:
אתה בטוח שאתה לא עושה HB? נראה לי מפה שהמיקום של המוט ועצם העובדה שאתה אוחז עם האגודל, כאילו זה HB.
אבל חייב לציין שנראה יותר טוב מפעם קודמת, רואים שאתה מנסה להתיישב יותר אחורה.

אהיה כנה איתך..
את הסקוואט למדתי מטעויות בעיקר חח אני אשקר לך אם אגיד לך..'אחי אני עושה LB בדוווווק'
לא באמת היה לי מישהו שידריך אותי בזה ולא כלום..בגלל זה אמרתי-מאפס את המוט רוצה לראות מי נגד מי.
אגב, מה אתה אומר על העומק?
ותודה חח קיבלתי אותם היום! אז ראיתי כמה סרטונים של HB סקוואט ו..זה נראה בדיוק כמו מה שאני עושה. מה אני אמור להסיק מזה? שקילה אחרונה 104.5 קילו.
לפחות עצרתי את הצניחה של השבועות האחרונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית