הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן ולימודים

• פותח/ת השרשור glantz
  • פורסם בתאריך

glantz

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
האם אתם חושבים שכדאי להמנע מסייקל קלן במהלך תקופת בחינות, שמה יהיו תופעות לוואי, או שזה לא כל כך משמעותי?
אולי מניסיון של מישהו
תודה

השתמשתי בקלן עכשיו בתקופת בחינות וזה מעצבן לעשות מבחן כשהיידים רועדות ,זה ממש מנש מעצבן אבל חוצמזה תשתה הרבה ואולי קח איזה אדוויל אם כואב הראש וזהו

בזמנו בתקופת הבגרויות הייתי על אפדרין עזר לי נורא בלימודים שלפני הבחינות ובבחינות עצמן.

אני כרגע עם קלן בלימודים
בהתחלה זה היה סיוט והיה קשה מאוד לכתוב אבל עכשיו זה יותר בסדר

זה גם לא נעים לשבת ליד אנשים שחושבים שיש לכם פרקינסון

יש מקומות שלא כדאי לקחת קלן לפניהן, נגיד מנתח מוח לפני ניתוח, חבלן במשטרה ואם אתה רוצה ציון גבוה בבחינה אז גם במצב שלך 😃
כמו שרשמו לך לא חושב שכדאי, בעיקר בגלל הרעידות אבל גם בכללי אני נגד תקופות חיטוב בזמנים שהריכוז וה"רוגע" שלך אפשר לומר חשובים כדי להצליח.

• פותח/ת השרשור
יש מקומות שלא כדאי לקחת קלן לפניהן, נגיד מנתח מוח לפני ניתוח, חבלן במשטרה ואם אתה רוצה ציון גבוה בבחינה אז גם במצב שלך 😃
כמו שרשמו לך לא חושב שכדאי, בעיקר בגלל הרעידות אבל גם בכללי אני נגד תקופות חיטוב בזמנים שהריכוז וה"רוגע" שלך אפשר לומר חשובים כדי להצליח.
תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית