הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון עידכונים מקלוקוב

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
קלין 225 ק"ג:

סנאץ' 170 ק"ג:

דדליפט 255 ק"ג:

סקוואט ATG + עצירה בתחתית 220 ק"ג (זה נראה כמו 4 פלטות של 25, אולי אני טועה כי לא רואים טוב):

סנאץ' 190 ק"ג:

קלין אנד ג'רק 190 ק"ג:

דדליפט 255 ק"ג X2:

סקוואט 225 ק"ג X5:

קלין אנד פרס 155 ק"ג X7:

זה כעיקרון בין ה-3.7 ל-22.6 (האחרון מה-22.6), הסרטונים לא לפי סדר כרונולוגי.
מטורף, עוד מעט הוא עובר את הפציעה, סנאץ' ממש קרוב.

קרדיט למוטי על הסרטון הבא-
דדליפט 300 ק"ג (טרי מהיום):

אני לא יכול להוסיף עוד סרטונים לפוסט אז הנה קישור לעוד סרטון שמוטי פרסם- כאן

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הוא באמת נפצע או שזה היה רק כדי לא להיתפס על חומרים ? שמעתי את זה שנה שעברה
הוא ירד חזק במשקלים אז כנראה שבאמת נפצע.
חומרים לא יתפסו אותו, הוא מקצוען והוא יודע (או שהמאמן שלו/ריגרט) איך לא להיתפס על חומרים, סמוך עליו.
99% מהתפיסות הן מבויימות בשביל להשיג כמה שנים עם המון חומרים, ככה לפחות אומר רסמלו

פאוורקלין+פרס 155 ק''ג, כתוב שם פוש אבל זה פרס.
הוא כתב שם בתגובות שהכי הרבה אצלו ככה זה 180 ק''ג, מדהים!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש לו כוח מתפרץ ומהירות של סופרמן. בקלין הוא מתפוצץ מהאגן ותוך שניה הוא כבר מתחת למוט. מטורף

הוא התחיל בכמה שבועות אחרונים להעלות סרטונים באופן קבוע, פשוט תענוג לראות אותו.

זה רק אני או שבדדליפט הוא עומד עקום? אני יודע שהמוט בזווית למצלמה אבל לפי זווית הגוף ומהרגע שהוא מסיים זה נראה שרגל שמאל קדימה יותר

עריכה:
הסתכלתי שוב והוא פשוט מטה את הגוף שלו שמאלה מה שגרם לו לסיים את הדדליפט עם רגל מלפנים.

• פותח/ת השרשור
זה רק אני או שבדדליפט הוא עומד עקום? אני יודע שהמוט בזווית למצלמה אבל לפי זווית הגוף ומהרגע שהוא מסיים זה נראה שרגל שמאל קדימה יותר

עריכה:
הסתכלתי שוב והוא פשוט מטה את הגוף שלו שמאלה מה שגרם לו לסיים את הדדליפט עם רגל מלפנים.
אני מבין שחזרת מתאילנד, וחזרת לפורום?
מישהו יכול לתרגם מה בגדול הוא אומר שם ברוסית אחרי הדדלפיט בסרטון האחרון?
נו מה, המכון הביא לי שיא עונתי.
אתם יכולים להעיף מבט על המכון הוא חדש, זה המכון הכי טוב בעיר טאגאנרוג. הכל חדש, הכל בטוח. יש כאן דאמבלים, ספות, מכונות הכל. יש פה חלקי עץ שאפשר לבנות איתם במות למתאמנים באתלטיקה כבדה. מה שיפה פה שזה מתאים לפאוורליפטרים, בודי בילדרים ממש לכולם. עוד כמה ימים נראה לכם איך מתאמן אלק פיריפיצ'ונב, הוא נראה ככה (מדגים מישהו גדול) ואני לא סתם מראה ככה.

זה התרגום, בעיקר פרסומת למכון.
אגב זה הסרטון של אולג (אלק):

225 ק"ג לשתי חזרות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

אתם יכולים להעיף מבט על המכון הוא חדש, זה המכון הכי טוב בעיר טאגאנרוג. הכל חדש, הכל בטוח. יש כאן דאמבלים, ספות, מכונות הכל. יש פה חלקי עץ שאפשר לבנות איתם במות למתאמנים באתלטיקה כבדה. מה שיפה פה שזה מתאים לפאוורליפטרים, בודי בילדרים ממש לכולם. עוד כמה ימים נראה לכם איך מתאמן אלק פיריפיצ'ונב, הוא נראה ככה (מדגים מישהו גדול) ואני לא סתם מראה ככה.

225 ק"ג לשתי חזרות.

תודה! 😉

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

קצת מידע על אולג(הבחור שעושה בנץ').
הוא מחזיק בשיא עולם בדחיקה בעד77 ק''ג, עם 210 ק''ג.
זכה במדליית ארד באולימפיאדה של 2004, ולא מזמן היא נלקחה ממנו בגלל שימוש בחומרים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
התחלת להיות פעיל בפורום אני רואה, התמזל מזלנו 😛
ואולי הוא מת לצומי, אבל מגיע לו. הוא נראה טוב, חזק בטירוף, לא מזיין את השכל עם שטויות כמו פוסי פד או כפפות, לא ראיתי אותו כמעט עם רצועות לגריפ, טכני, מהיר, מתפוצץ על ההתחלה ובסוף רק עוד יותר. יש לו על מה לקבל צומי חיובי, לא?
אגב, 99% ממי שרואה את הסרטונים נהנה לראות אותם, במיוחד כאלו סרטונים.
קצת מידע על אוגל(הבחור שעושה בנץ').
הוא מחזיק בשיא עולם בדחיקה בעד77 ק''ג, עם 210 ק''ג.
זכה במדליית ארד באולימפיאדה של 2004, ולא מזמן היא נלקחה ממנו בגלל שימוש בחומרים.
תוריד את הסרטון בציטוט, זה מעמיס על העמוד (גם ככה יש פה משהו כמו 14-15 סרטונים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית