הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטונים חדשים לא מקלוקוב

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
הנה עוד כמה עידכונים, הפעם לא מקלוקוב.
נתחיל עם ארטים אוקולוב (artem okulov):
180 ק"ג סנאץ'-

קומפלקס עם 200 ק"ג-

205 ק"ג קלין אנד ג'רק-

עכשיו עוברים ל-ולאדיסלב ריגרט:
קלין מטורף של 200 ק"ג (תראו ותבינו למה זה מטורף)-

וממשיכים עם מיקאיל (מיכאל) קוקלאיב:
312.5 ק"ג סקוואט ל-9 חזרות-

עוברים לקלארנס קמינגס:
בן 13, שוקל 62 ק"ג ועושה 125 ק"ג קלין אנד ג'רק-

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה לא שחורים רגילים זה אפרו אמריקאים.
בלי להיות גזען יש לזה הסבר שהם כל כך טובים בהכל

קוראים לזה תיאוריית הסינון או משהו כזה?
אני גם מכיר את זה וזה מסביר שיש להם גנטיקה הרבה יותר טובה בגלל כשהביאו אותם לעבדות מאפריקה הגברים החלשים (לא בכוח אלא בכלליות מבחינה גנטית) מתו והנשים החלשות גם ולכן החזקים היו עם החזקות ונולדו ילדים חזקים שהתרבו בינהם וכו'

לא יודע מה איתך לדעתי זה שטויות או תירוצים של האדם הלבן וזה כן סוג של גזענות.

אני גם מכיר את זה וזה מסביר שיש להם גנטיקה הרבה יותר טובה בגלל כשהביאו אותם לעבדות מאפריקה הגברים החלשים (לא בכוח אלא בכלליות מבחינה גנטית) מתו והנשים החלשות גם ולכן החזקים היו עם החזקות ונולדו ילדים חזקים שהתרבו בינהם וכו'

כן זה

סרטון רביעי , הוא הבן של דוד ריגרט אם זה כך - יש לו פוטנציאל גנטי מטורף. מעניין לעקוב אחריו.
הוא באמת הבן של דוד ריגרט.
הוא עד 105 ק''ג.
הכי הרבה שהוא עשה C&J(דחיקה) זה221 ק''ג, באליפות רוסיה לפני כמה שנים, נתן שם וואחד מלחמה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

תוסיף את זה שהם התחזקו בעבדות וסיכוי טוב שזה שיפר את הגנים של הילד באבולוציה, כמו שנשים גונחות מאחר ובתקופות קדומות מאוד זה נועד להזמין עוד אנשים לחגיגה ועכשיו זה פשוט מובנה בזכות האבולוציה (ככה חוקרים מעריכים. יש עוד סברות לאיך הגניחות נכנסו דרך האבולוציה אבל זו העיקרית) או שילדים מציירים על קירות כי זה הושרש מהאדם הקדמון שצייר על המערות (תיאוריה שלי) אז אולי הגברים והנשים היו חזקים מהעבדות וזה הושרש לדורות הבאים, אבל אי אפשר כרגע לדעת.

תוסיף את זה שהם התחזקו בעבדות וסיכוי טוב שזה שיפר את הגנים של הילד באבולוציה, כמו שנשים גונחות מאחר ובתקופות קדומות מאוד זה נועד להזמין עוד אנשים לחגיגה ועכשיו זה פשוט מובנה בזכות האבולוציה (ככה חוקרים מעריכים. יש עוד סברות לאיך הגניחות נכנסו דרך האבולוציה אבל זו העיקרית) או שילדים מציירים על קירות כי זה הושרש מהאדם הקדמון שצייר על המערות (תיאוריה שלי) אז אולי הגברים והנשים היו חזקים מהעבדות וזה הושרש לדורות הבאים, אבל אי אפשר כרגע לדעת.

לא למדתי הרבה גנטיקה אבל ממה שכן למדתי אני בטוח שלא ככה זה עובד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית