הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תעזרו לי עם תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור Edward
  • פורסם בתאריך

Edward

משתמש פעיל
906
497
נק' מוניטין:
3,529
906
497
טוב חבר'ה אני צריך שתעזרו לי למה אני לא מצליח לפתור את זה , אין לי מושג איך לתכנן את האימונים שלי.
קצת רקע : אני בצבא חוזר עכשיו כל חמישי הביתה בצהריים(בלילה לפני הנסיעה הביתה יוצא לי לישון קצת כי אני משרת באילת ויוצא מוקדם + נסיעה מתישה של 5-6 שעות אז גם לא יוצא לי לאכול באותו היום עד א.צהריים כלום כמעט). בצבא יש חדר כושר לרשותי כל השבוע , בחדר כושר יש דאמבלים עד 25 קילו , ספות , מוט קצר(10 קקילו) ישר ופלטות סה"כ של משהו כמו 90 קילו(+מוט 100 קילו משקל) , יש מקבילים שאפשר לצאת מהם לסקוואט(רק HB או FS) ולפרס.
מה שאני עושה עד עכשיו , במהלך השבוע אני לא עושה כלום אולי רק קצת אירובי או קצת ידיים בצבא גם לא משהו מתוכנן אלא מאולתר וביום חמישי בד"כ עושה אימון פלג גוף עליון כבד מאוד(חזה , כתפיים , גב , בייספ , טרייספ) בסגנון של פרמידה עולה בד"כ 3 חזרות עד שמתחיל להיות כבד ואז 2 ואז 1 ככה מטפס עד כמעט כשל בכל תרגיל בקפיצות משקל משתנות.
במיום שישי אני עושה בד"כ אימון רגליים , סקוואטים ודדליפט(באותו הסיגנון כמו הפרמידה של יום חמישי רק לפעמים מגוון FS \ LB \ HB..) ושבת אני עושה אירובי ואולי עוד פעם ידיים ואז כמו שהזכרתי למעלה - נח כל השבוע.
מה גם אני בחיטוב - בבית אני מקפיד על בערך תפריט , רואים ירידה מתונה במשקל גוף אבל בצבא אין לי איך להתחיל בכלל לפקח על תזונה.

עכשיו אני רוצה שתעזרו לי איך שהוא להפיק תוכנית אימונית שתיהיה עם איזושהו היגיון ועקרון של התקדמות במשקלי עבודה.

תודה!👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית