הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

גברים באוטובוסים

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך
😣

חבל שסגרו את הקבוצה לפוסטים על הוול....העמוד שלהם מזמין הטרלה עם הפנייה לספר של ריפטו לגבי רוחב הפישוק הנדרש ב"מנח ניטרלי של הגוף"...

תקציר:
כונפות שמנות בלי חבר מתלוננות על זה שגברים יושבים באוטובוס עם רגליים "פתוחות", וזו הטרדה מינית שפוגעת בהן.

• פותח/ת השרשור
הן גם מצלמות גברים שיושבים (לטענתן) ותופסים הרבה שטח.
אל תעשו יותר מדי סקוואטים, שבטעות הירך שלכם לא תגע במישהיא שיושבת לידכם.

הן גם מצלמות גברים שיושבים (לטענתן) ותופסים הרבה שטח.
אל תעשו יותר מדי סקוואטים, שבטעות הירך שלכם לא תגע במישהיא שיושבת לידכם.
ודדליפט מותר? קשה בלי סקוואט בגלל מוטרדות שכלית :(

עמוד דפוק ללא ספק.
בחיים לא ניסיתי להטריד מישהי מינית, אבל מה שכשיש אוטובוס צפוף לפעמים אין מה לעשות.
הנה כמה דברים שקרו לי-
עליתי פעם על אוטובוס צפוף וכולם נדחסו, הרוב לא אחזו בכלום מרוב הצפיפות, ויצא שהייתי מאחורי מישהי ולמרות שניסיתי לשמור על מקסימום מרחק נגעתי לה עם הגוף בתחת. לא מיששתי, לא ידיים, רק אגן מול התחת שלה, כי אין אפשרות אחרת ולאן לזוז.
האוטובוס היה צפוף ולא היה איפה להחזיק חוץ מעמוד אחד, ששתי נשים חכמות עם סיליקון היו צריכות להצמיד את הציצי לעמוד, במקום להסתובב.
מה אני יכול לעשות? ליפול על אנשים?
לא. הייתי צריך להחזיק בעמוד הזה למרות שכשהיו קפיצות היה חיכוך.
זה סוג המקרים שמתארים בעמוד, ומניסיון אישי יש מצבים שזו לא בחירה, זה מה יש ואין לי אפשרות חוץ מלהידחס וזה אומר אולי להיצמד למישהי לתחת או להיתקע עם היד בין שני ציצים (וזו בכלל אשמתן שהן עומדות ככה. ניסיתי לעמוד בלי להחזיק שום דבר ועוד שנייה עפתי, תפסתי תוך כדי נפילה את העמוד בשנייה האחרונה).

• פותח/ת השרשור
הסיפורים שלהן זה עוד מילא, כי זה כמו סתם להטריל. אבל הקטע של לעלות תמונות של אנשים ולהראות את הפרצופים שלהם זה ממש לא לעניין

אני חושב שאפשר לתבוע להן את הצורה כי הן מקשורת את זה להטרדה מינית ויש כאן עניין של פגיעה בשם שלך.

מזכיר לי את זה:
Steroids.jpg

בקצב הזה ישיבה עם רגליים בפיסוק תיחשב להטרדה מינית עם עונש ופיצויים כספיים

ודדליפט מותר? קשה בלי סקוואט בגלל מוטרדות שכלית :(

עמוד דפוק ללא ספק.
בחיים לא ניסיתי להטריד מישהי מינית, אבל מה שכשיש אוטובוס צפוף לפעמים אין מה לעשות.
הנה כמה דברים שקרו לי-
עליתי פעם על אוטובוס צפוף וכולם נדחסו, הרוב לא אחזו בכלום מרוב הצפיפות, ויצא שהייתי מאחורי מישהי ולמרות שניסיתי לשמור על מקסימום מרחק נגעתי לה עם הגוף בתחת. לא מיששתי, לא ידיים, רק אגן מול התחת שלה, כי אין אפשרות אחרת ולאן לזוז.
האוטובוס היה צפוף ולא היה איפה להחזיק חוץ מעמוד אחד, ששתי נשים חכמות עם סיליקון היו צריכות להצמיד את הציצי לעמוד, במקום להסתובב.
מה אני יכול לעשות? ליפול על אנשים?
לא. הייתי צריך להחזיק בעמוד הזה למרות שכשהיו קפיצות היה חיכוך.
זה סוג המקרים שמתארים בעמוד, ומניסיון אישי יש מצבים שזו לא בחירה, זה מה יש ואין לי אפשרות חוץ מלהידחס וזה אומר אולי להיצמד למישהי לתחת או להיתקע עם היד בין שני ציצים (וזו בכלל אשמתן שהן עומדות ככה. ניסיתי לעמוד בלי להחזיק שום דבר ועוד שנייה עפתי, תפסתי תוך כדי נפילה את העמוד בשנייה האחרונה).

חוב לראק? 👏

אני מתגעגע לימים שהיינו בכיתה י' וכל אחד מהחברים היה קם בתורו ואומר "קבלו איך אני נופל לה על הציצים בפניה הבאה". חבל שאני כבר גדול מדיי בשביל הקטעים האלה.

אתם קראתם את הפוסטים בתחילת העמוד? בנות מסכנות שמצאו את עצמן מול גברים מאוננים.
אני מרחם עליהן, לשום בחורה לא מגיע דבר כזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית