הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנטומיה

• פותח/ת השרשור Mustic5
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Mustic5

משתמש פעיל
325
0
נק' מוניטין:
0
325
0
שלום אני לומד עכשיו אנטומיה בהיקף של 15 שעות לימוד.
אני מכיר מעולה את השרירים ואת העצמות בגוף (התנועות פחות ויש עוד שבוע שלם אז אני אתאמן)
איזה שאלות אמורות להיות לי במבחן כזה?

החלק הבא הוא רק להפגנת ידע כללי ולראות עד כמה אני מוכן - לא חובה לקרוא - זה ארוך.

צוואר:
ספלניוס
סטרנוקליידומאסטויד

כתפיים:
דלטויד (קדמי, אמצעי, אחורי)
סופראספינטוס

חזה:
פקטורליס מייג'ור (סטרנל, קלביקולר)
פקטורליס מיינור
סראטוס אנטריור

גב:
טרפזיוס (עליון, תחתון, אמצעי)
רומבוידס
לאטיסימוס דורסי
טרס מייג'ור ומיינור
אינפרספינטוס
לבאטור סקפולה
סאבסקפולאריס
ארקטור ספיין

ידיים:
בייספס ברצ'י (ראש קצר וארוך)
טרייספס ברצ'י (ראש ארוך, לאטרל, מדיאל)
ברכיאליס

אמות:
פרונטורס
סופינטורס
כופפי אמה
פושטי אמה
בראכיורדיאליס

מותן:
רקטוס אבדומיניס
טרנסברס אבדומינוס
אינטרנל אובליקס
אסטרנל אובליקס
קואדרטוס לומבורום

אגן:
מקרבים
מרחיקים
סרטוריוס
טנסור פסיה לאטה
איליופסואס

ישבן:
גלוטאוס (מקסימוס, מדיוס, מינימוס)

ירכיים:
ארבע ראשי (וסטוס מדיאליס, לאטרליס, אינטרמדיוס, רקטוס פמוריס)
האמסטרינגס (בייספ פמוריס [ראש קצר וארוך], סמיטנדינוסוס, סמיממברנוסוס)

תאומים:
גסטרונמיוס
סולאוס
טיביאליס אנטריור

עצמות:
עצם בריח - חזה עליון / כתף
עצם הזרוע - אזור הבייספס / טרייספס
עצם המרפק
מטקאראפאלס
עצמות המסרק
עצם החזה (סטרנום)
צלעות
עצם האגן (שלפי מה שהבנתי מחולק ל-3 עצמות מחוברות)
עמוד השדרה
מפרק הירך (היפ)
הברך
שוקית
טיביה

השאלה היא מה צפויות להיות השאלות?
זה תלוי איפה אתה לומד, כחלק מאיזה קורס \ תואר, ובכלליות - זה משהו שצריך לשאול את האנשים מאותו מוסד לימוד. אתה יכול לבקש מהמרצה שלך לראות מבחן לדוגמה מהמחזורים הקודמים, הוא לא אמור לעשות בעיות עם זה.

• פותח/ת השרשור
השאלה היא מה צפויות להיות השאלות?
זה תלוי איפה אתה לומד, כחלק מאיזה קורס \ תואר, ובכלליות - זה משהו שצריך לשאול את האנשים מאותו מוסד לימוד. אתה יכול לבקש מהמרצה שלך לראות מבחן לדוגמה מהמחזורים הקודמים, הוא לא אמור לעשות בעיות עם זה.
זה בקורס מדריכים. האנטומיה בהיקף של 15 שעות, המרצה אמר שהרוב יהיה על שרירים ותנועות מפרקים ועצמות שזה אני יודע מהחדר כושר אז זה טוב.
ואני לא בטוח שיש כאילו מחזורים שהוא יכול להראות מבחנים. זה חלק מקורסי קיץ לתעודת הדרכה.

זה בקורס מדריכים. האנטומיה בהיקף של 15 שעות, המרצה אמר שהרוב יהיה על שרירים ותנועות מפרקים ועצמות שזה אני יודע מהחדר כושר אז זה טוב.
ואני לא בטוח שיש כאילו מחזורים שהוא יכול להראות מבחנים. זה חלק מקורסי קיץ לתעודת הדרכה.
בקורס שאני עשיתי, המבחן היה אמריקאי ולא היה צריך ללמוד באמת בשביל לעבור אותו... אבל אני לא יודע להגיד לך על קורסים אחרים. תברר במוסד הלימוד, תשיג מידע ובתכלס - לא סביר שזה יהיה מבחן קשה.

• פותח/ת השרשור
בקורס שאני עשיתי, המבחן היה אמריקאי ולא היה צריך ללמוד באמת בשביל לעבור אותו... אבל אני לא יודע להגיד לך על קורסים אחרים. תברר במוסד הלימוד, תשיג מידע ובתכלס - לא סביר שזה יהיה מבחן קשה.
אוקיי תודה אפשר לנעול

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית