הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ממריץ לפני אימון. בתוספת פאמפ

• פותח/ת השרשור TheHulk
  • פורסם בתאריך

TheHulk

משתמש פעיל
806
49
נק' מוניטין:
849
806
49
אני מחפש ממריץ לפני אימון, עד עכשיו ניסיתי כמה פורמולות של קפאין טהור והן לא השפיעו עליי.
לא ממזמן שמעתי על ממריצים שגם נותנים פאמפ במהלך האימון וחשבתי לנסות את זה. האם זה עוזר? מה בעצם גורם לפאמפ? האם יש בזה סכנות?

אשמח אם תוכלי לתת לי שמות של ממריצים בסגנון ועוד מידע בכללי.

תודה

אני משתמש ב-Musclepharm Assault, לא ניסיתי שום דבר אחר חוץ מזה. אני יכול להגיד שזה עוזר לי מאוד לקבל תפאפ והמרץ במיוחד אחרי העבודה כשאני הולך בערב ונותן מוטיבציה רצח במכון. הרבה יותר מקפאין.

• פותח/ת השרשור
האם יש סכנה כלשהי במוצרים האלו?

עריכה-
הבנתי שבMR1 יש DMAA שזה בעצם החומר המסוכן שגרם למקרי מוות בJack3D (אני צודק?), זה נכון?

נערך לאחרונה:
האם יש סכנה כלשהי במוצרים האלו?

עריכה-
הבנתי שבMR1 יש DMAA שזה בעצם החומר המסוכן שגרם למקרי מוות בJack3D (אני צודק?), זה נכון?

כבר כמעט שנה שפס הייצור של החומר הופסק, ועוד הרבה לפני הוציאו את המרכיב הנ"ל מכל הפומולות פרה-וורקאוט למיניהן.
ז"א שלא, 1MR לא יכיל את החומר "המסוכן" הזה.

שמעתי תגובות ממש טובות על the curse אבל לא השתמשתי בו...
אני השתמשתי בcraze וחוץ מבחילה הוא לא עשה לי כלום והשתמשתי גם בextrem shock שהעיף אותי באוויר, נתן לי מרץ ואנרגיה ולקראת ככה הסקופים האחרונים שהיו לי לא הרגשתי אותו.

קח בחשבון גם את המוצר ״מיסטר הייד״
לא ניסיתי משהו חזק מזה...
וכבר גמרתי קופסאות של סי 4, mr1, אקסטרים שוק, גק 3 די וכו

שמעתי תגובות ממש טובות על the curse אבל לא השתמשתי בו...
אני השתמשתי בcraze וחוץ מבחילה הוא לא עשה לי כלום והשתמשתי גם בextrem shock שהעיף אותי באוויר, נתן לי מרץ ואנרגיה ולקראת ככה הסקופים האחרונים שהיו לי לא הרגשתי אותו.
לי זה נתן אחלה ריכוז ועירנות.
כל הפורמולות הממריצות מאוד אינדיבידואליות.
רשמתי את זה כבר באיזה פוסט או שניים בעבר.
בגדול יש הרבה מוצרים שדומים במרכיביהם, ככה שהבחירה בין אחד לשני לעיתים מבלבלת או קשה.
צריך לנסות כדי לדעת אם זה עובד או לא אין דרך אחרת
כשהייתי לוקח CRAZE הייתי לוקח אותו לבד בלי תוספות מהצד.
עברתי לפני שבוע ל-JACK3D MICRO (שד"א הדעות עליו בחו"ל מאוד חלוקות, ואומרים שהוא זבל לעומת הג'ק המקורי - ממש לא נכון עבורי!!!) ואני מוסיף לפני האימון יחד איתו גם 3-4 גרם בטא אלטנין ו-2-3 גרם ציטרולין (הג'ק מיקרו עצמו מכיל ציטרולין) והאימון עף ממש טוב! בעיקר מבחינת ריכוז, אינטנסיביות ומרץ

• פותח/ת השרשור
כבר כמעט שנה שפס הייצור של החומר הופסק, ועוד הרבה לפני הוציאו את המרכיב הנ"ל מכל הפומולות פרה-וורקאוט למיניהן.
ז"א שלא, 1MR לא יכיל את החומר "המסוכן" הזה.
זה מוריד מהרמה שלו? או שההמלצה תקפה גם לנוסחה החדשה?

תודה לכולם על העצות.
מישהו מכיר במקרה מקום שמוכר דוגמיות או חבילות קטנות של החומרים האלו?
כי נשמע לי קצת בזבוז לקנות מוצר שבסוף לא ישפיע עלי

כול הפורמולות האלה זה ביזבוז כסף משווע , תישנו טוב תאכלו טוב , גג כדור קפאין , והכי חשוב תבואו לחדר כושר עם מוטבציה לתת בראש ותראו האימון עף לכם.

• פותח/ת השרשור
כול הפורמולות האלה זה ביזבוז כסף משווע , תישנו טוב תאכלו טוב , גג כדור קפאין , והכי חשוב תבואו לחדר כושר עם מוטבציה לתת בראש ותראו האימון עף לכם.

קפאין טהור לא עבד עלי כמו שאמרתי.
אם אחת הפורמולות האלו תעזור לי אז אני לא רואה בדיוק איך זה בזבוז כסף..

• פותח/ת השרשור
זה מוריד מהרמה שלו? או שההמלצה תקפה גם לנוסחה החדשה?

תודה לכולם על העצות.
מישהו מכיר במקרה מקום שמוכר דוגמיות או חבילות קטנות של החומרים האלו?
כי נשמע לי קצת בזבוז לקנות מוצר שבסוף לא ישפיע עלי
הקפצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית