הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אין כמו לוג של אמא

• פותח/ת השרשור
בהצלחה, בהתחלה מאוד קשה בגלל חוסר השינה
ולא רק בגלל זה.. :(
תודה.

- - - עידכון הודעה - - -

מזל טוב על הילדה. אהה וכן גם על האימונים.
תודה 😃

- - - עידכון הודעה - - -

תודה לכולם!

- - - עידכון הודעה - - -

50 דקות הליכה: 25 של 5.5 קמ''ש ו25 של 6 קמ''ש.

שקילת בוקר: 71.5
אני מאמין שיהיה יותר נוח לכולם (וגם לך כשתחפשי מידע בלוג) אם תרשמי משהו בסגנון הזה:
שקילת בוקר: 71.5 ק"ג- ירידה שלך 0.5 ק"ג בשבוע.
בכל מקרה, נראה שיש לך דרך ארוכה אם הירידה המתכוננת היא 0.5 ק"ג בשבוע, אבל אני מאמין שתעמדי בזה ותחזרי להפציץ ברזלים. 😃

• פותח/ת השרשור
כהה!.. מיניאמא חוזרת ;susss
מעניין אם אני אהיה מוכנה לא להתבזות לקראת דימונה... מקסימום- נבוא לצפות.

- - - עידכון הודעה - - -

שקילת בוקר: 71.5 ק"ג- ירידה שלך 0.5 ק"ג בשבוע.
בכל מקרה, נראה שיש לך דרך ארוכה אם הירידה המתכוננת היא 0.5 ק"ג בשבוע
אין בעיה.
השבוע עשיתי רק אימון 1 והליכה 1, אז בהנחת יותר אימונים זה יכול להיות יותר מהיר.. לפחות בשלב זה. אבל הדרך היא ארוכה ומלאת לילות חסרי שינה.

• פותח/ת השרשור
האימון היום:
סקוואט: 1x6x25, 1x6x30
בנצ': 1x8x20, 1x8x25, 1x8x30
BOR: 1x8x25, 1x8x27.5, 1x8x30
מיליטרי: 2x10x20 (זו טעות, לפי התוכנית היה אמור להיות הרחקת כתפיים לצדדים אבל התבלבלתי עם תוכנית אחרת מהפורטל)
כפיפת מרפקים בעמידה: 2x12 עם פלטות של 5 ק''ג (אין לנו משקולות יד בינתיים)
פשיטת מרפקים בשכיבה: 2x10x10

האימון היום:
סקוואט: 1x6x25, 1x6x30
בנצ': 1x8x20, 1x8x25, 1x8x30
BOR: 1x8x25, 1x8x27.5, 1x8x30
מיליטרי: 2x10x20 (זו טעות, לפי התוכנית היה אמור להיות הרחקת כתפיים לצדדים אבל התבלבלתי עם תוכנית אחרת מהפורטל)
כפיפת מרפקים בעמידה: 2x12 עם פלטות של 5 ק''ג (אין לנו משקולות יד בינתיים)
פשיטת מרפקים בשכיבה: 2x10x10

כל תנועה של לחיצת כתף מבחינה אנטומית עדיפה עשרות מונים על הרחקה בגלל המעורבות של הrotator cuff, הטרפז התחתון(שלא עובד בהרחקה) והטווח המלא לדלתא(שלא קורה בהרחקה רגילה) וגם המעורבות של הטרייספס(הכי פחות חשוב אבל זה גם יתרון כי זה תרגיל דו מפרקי ולא מבודד)

בנוסף הראש של ההומרוס יוצא מהמפק לחלוטין בחלק העליון של הפרס, ככה שיש סכנה הכי קטנה לpinching syndrome(כאבים הכי שכיחים לכתף)
לדעתי עדיף שתשאירי מיליטרי

• פותח/ת השרשור
לדעתי עדיף שתשאירי מיליטרי
בתוכנית הזאת יש גם מיליטרי (באימון B). אני מניחה שההיגיון היה לתת תרגיל פחות מורכב ביום שיש בו בנצ' ו-BOR, ואת המיליטרי ביום של הדדליפט....

• פותח/ת השרשור
אני חושב שלא יצא לי להיות בהריון אז אין לי מה לדאוג אבל מאבדים הרבה כח בזמן הזה ?

בתוכנית הזאת יש גם מיליטרי (באימון B). אני מניחה שההיגיון היה לתת תרגיל פחות מורכב ביום שיש בו בנצ' ו-BOR, ואת המיליטרי ביום של הדדליפט....

אז יש מיליטרי כבד, אני בכל זאת הייתי מכניס לחיצות במשקל קל עם משקולות ולא תרגיל מבודד, עדיין מדובר בתכנית FBW.
בכללי אחרי סקוואט לחיצות מעל הראש הרבה יותר חיוניות לבריאות כללית מכל דבר אחר.
בהצלחה בחזרה למשקלים

• פותח/ת השרשור
אני חושב שלא יצא לי להיות בהריון אז אין לי מה לדאוג אבל מאבדים הרבה כח בזמן הזה ?
זה לא רק עניין של איבוד כוח, כל הגוף משתנה בטירוף. אני, למשל, בשליש הראשון כשעוד התאמנתי, ולמרות שעוד לא היתה בטן בכלל, פתאום התחלתי להרגיש שהגוף פשוט לא סוחב, שחסר אויר וקשה לנשום ולהחזיר נשימה בין הסטים..
בשליש השני הפסקתי להתאמן כי לא היה זמן, ובשלישי היה כבר מאוחר מדי לחזור- כבר לא הייתי בכושר והגוף היה שונה לגמרי. אז עכשיו אני מתחילה בערך ממוט ריק.

- - - עידכון הודעה - - -

אז יש מיליטרי כבד, אני בכל זאת הייתי מכניס לחיצות במשקל קל עם משקולות ולא תרגיל מבודד, עדיין מדובר בתכנית FBW.
בהצלחה בחזרה למשקלים
טוב, תודה, אני אראה איך הולך רק עם המיליטרי. אין לנו משקולות כרגע, אז זה או מוט ריק או לחיצות עם פלטות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אירובי: 50 דקות הליכה, מתוכן 20 ב5.5 קמ''ש ו-30 ב6 קמ''ש.

מעניין אם אצליח גם לדחוף אימון בערב..

• פותח/ת השרשור
היום: אימון B

סקוואט: 1x5x30, 1x5x35
דדליפט: 1x8x50
מיליטרי: 1x6x20, 2x6x22.5
פושאפס: 3x5
קראנצ'ים: 3x20 עם משקולת 5 ק''ג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית