ייעוץ תיזמון אימון וצריכת קלן

tcroxkv

משתמש מתחיל
191
1
נק' מוניטין:
1
191
1
אני לוקח את הקלן איך שאני קם בבוקר בשעה 6 כדור אחד ויוצא לריצה בשעה 10 אני צריך לקחת עוד כדור האם זה אפשרי להתאמן ב10 משקולות ולקחת ב12 את הכדור השני?
או חייבלקחת אחרי 4 שעות עוד כדור?

תסתכל בנעוצים על הקלן, חשוב שתהיה לך הקפדה על המינונים - במיוחד בהתחלה. לדעתי אתה יכול לקחת ב12 אחרי אימון - ממליץ לשלוח לך הודעות פרטיות למנהל הפורום כדי לקבל תשובה טובה יותר. מניסיון אישי רווחים קטנים מידי בין כדור לכדור יכולים לגרום לתופעות מציקות כמו רעידות בידיים והזעת יתר. את הריצה כדאי לעשות כשאתה קם אחרי שאתה לוקח את הכדור כדי להגביר את ההשפעות של הקלן.

• פותח/ת השרשור
- - - עידכון הודעה - - -

תסתכל בנעוצים על הקלן, חשוב שתהיה לך הקפדה על המינונים - במיוחד בהתחלה. לדעתי אתה יכול לקחת ב12 אחרי אימון - ממליץ לשלוח לך הודעות פרטיות למנהל הפורום כדי לקבל תשובה טובה יותר. מניסיון אישי רווחים קטנים מידי בין כדור לכדור יכולים לגרום לתופעות מציקות כמו רעידות בידיים והזעת יתר. את הריצה כדאי לעשות כשאתה קם אחרי שאתה לוקח את הכדור כדי להגביר את ההשפעות של הקלן.

אני לוקח את הכדור הראשון לפני הריצה. אני שואל אם אפשרי להתאמן אחרי 4 שעות במקום לקחת עוד כדור. ורק אחרי האימון לקחת את הכדור השני.
כי יוצא שיש לי רווח גדול מידי בין כל כדור .6 שעות

נערך לאחרונה:
אחי תשתמש בסימני פיסוק לא מבינים כלום..
אתה לוקח כדור בשש ויוצא ישר לריצה ? מה הרעיון ? זה מפגר הקלן גם ככה יקפיץ לך את הדופק אז למה להעמיס על הלב עם הריצה ? חכה 4 שעות ואז רציה,או תעשה ריצה ואז קלן
ולא הבנתי את השאלה השנייה,התכוונת שלקחת בשש כדור אחד ,בעשר כדור שני ויצאת להתאמן ב12 ? אם כן אז שוב אותה תשובה ממקודם

• פותח/ת השרשור
אחי תשתמש בסימני פיסוק לא מבינים כלום..
אתה לוקח כדור בשש ויוצא ישר לריצה ? מה הרעיון ? זה מפגר הקלן גם ככה יקפיץ לך את הדופק אז למה להעמיס על הלב עם הריצה ? חכה 4 שעות ואז רציה,או תעשה ריצה ואז קלן
ולא הבנתי את השאלה השנייה,התכוונת שלקחת בשש כדור אחד ,בעשר כדור שני ויצאת להתאמן ב12 ? אם כן אז שוב אותה תשובה ממקודם

אין בעיה לעשות ארובי עם הקלן המשקולות זה הבעיה.
התכוונתי שאם יש בעיה שיהיה רווח של 6 שעות בין הכדורים.

אין בעיה לעשות ארובי עם הקלן המשקולות זה הבעיה.
התכוונתי שאם יש בעיה שיהיה רווח של 6 שעות בין הכדורים.
כשאני שאלתי על זה אביעד אמר לי שאפשר רק הליכה מהיר ולא ריצה..
אני חושב שאפשר 6 שעות הבדל אבל זה לא יהיה אפקטיבי כי הקלן נמצא 4 שעות בדם ואז יוצא שיש לרתפטורים שעתיים שהם כאילו "מתאוששים" במקום ליהיות מופעלים רצוף4/8/12 שעות ..

• פותח/ת השרשור
כשאני שאלתי על זה אביעד אמר לי שאפשר רק הליכה מהיר ולא ריצה..
אני חושב שאפשר 6 שעות הבדל אבל זה לא יהיה אפקטיבי כי הקלן נמצא 4 שעות בדם ואז יוצא שיש לרתפטורים שעתיים שהם כאילו "מתאוששים" במקום ליהיות מופעלים רצוף4/8/12 שעות ..
הקצב ריצה הוא קל,שהקצב קשה זה בעייתי כנל באינטרוולים.

לקחת קלן בבוקר על בטן ריקה (לפי הרגשה שלך אפשר לשלב גם קפה שחור בלי סוכר בשביל למנוע נוכחות של אינסולין שפוגע בקלן מאוד) ולצאת לאימון בדופק של סביב ה-60-70% מדופק מקסימלי זה הקלאסי, שזה אומר לקום לקחת כדור ולשתות איזה קפה לחכות 30-60 דקות ולצאת לאירובי כמו הליכה מהירה/קרוס קאנטרי/אופניים בקצב איטי למשך 45-60 דקות.
בכללי קח קלן בערך 30-60 דקות לפני אימוני אירובי ותפקיד לא לבצע אימונים שמקפיצים לחץ דם (משקולות, ספרינטים וכו'') לפחות 3 שעות מאז שלקחת קלן.
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית