עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תסתכל בנעוצים על הקלן, חשוב שתהיה לך הקפדה על המינונים - במיוחד בהתחלה. לדעתי אתה יכול לקחת ב12 אחרי אימון - ממליץ לשלוח לך הודעות פרטיות למנהל הפורום כדי לקבל תשובה טובה יותר. מניסיון אישי רווחים קטנים מידי בין כדור לכדור יכולים לגרום לתופעות מציקות כמו רעידות בידיים והזעת יתר. את הריצה כדאי לעשות כשאתה קם אחרי שאתה לוקח את הכדור כדי להגביר את ההשפעות של הקלן.
אחי תשתמש בסימני פיסוק לא מבינים כלום..
אתה לוקח כדור בשש ויוצא ישר לריצה ? מה הרעיון ? זה מפגר הקלן גם ככה יקפיץ לך את הדופק אז למה להעמיס על הלב עם הריצה ? חכה 4 שעות ואז רציה,או תעשה ריצה ואז קלן
ולא הבנתי את השאלה השנייה,התכוונת שלקחת בשש כדור אחד ,בעשר כדור שני ויצאת להתאמן ב12 ? אם כן אז שוב אותה תשובה ממקודם
כשאני שאלתי על זה אביעד אמר לי שאפשר רק הליכה מהיר ולא ריצה..אין בעיה לעשות ארובי עם הקלן המשקולות זה הבעיה.
התכוונתי שאם יש בעיה שיהיה רווח של 6 שעות בין הכדורים.
הקצב ריצה הוא קל,שהקצב קשה זה בעייתי כנל באינטרוולים.כשאני שאלתי על זה אביעד אמר לי שאפשר רק הליכה מהיר ולא ריצה..
אני חושב שאפשר 6 שעות הבדל אבל זה לא יהיה אפקטיבי כי הקלן נמצא 4 שעות בדם ואז יוצא שיש לרתפטורים שעתיים שהם כאילו "מתאוששים" במקום ליהיות מופעלים רצוף4/8/12 שעות ..