עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה יופי, עכשיו אנחנו יודעים ממי וינגייט למדו לקרוא לתרגיל בשם הלא נכון שלו. מעניין מה אותם אנשים יענו כשישאלו אותם איך קוראים לתרגיל מסויים, וידגימו סטיף לג דדליפט באמת 🤡
90 מעלות זה לא מקביל והזווית לא קשורה לזה מקביל נקבע לפי מפרק הירך והפטלה
![]()
אחרי קריאה הבנתי , רומני זה מה שאני מבצע, סטיף לג זה בכל לגב תחתון ומבוצע כשהברכיים נעולות
- - - עידכון הודעה - - -
זה בדיוק מה שסימנתי בתמונה
קח את התמונה שהבאתי ותסמן לי בבקשה בכחול איפה הפטלה ואיפה מפרק הירך שליאיך לעזאזל?
תשווה בין הסימון באיור לסימון בתמונה
הקו בכלל באוויר ולא על הברך והמפרק הירך על הגבול - משמע זה מעל מקביל, פעם הבאה תצלם יותר טוב ותרד קצת יותר.
קח את התמונה שהבאתי ותסמן לי בבקשה בכחול איפה הפטלה ואיפה מפרק הירך שלי
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? לא יודע על מה אתה מדבר, אולי בחלק מהחזרות אני רק מגיע ל90 אבל אני בהחלט שובר, הזווית גם יכולה להטעות אותך כי בכל זאת הברך יותר קרובה למצלמה מהאגן
מפרק הירך שלי נמצא איפה שהקו של המגבת..אמרתי לך בתמונה שהבאת שברת (אם לא ראית בעריכה)
אבל ברוב החזרות כמו לדוגמא זאת ב0:24-0:26
צפה בקובץ המצורף 11591
*לתלה של כישורי הצייר שלי
לעומת מה שאמרת פה:
שאתה שובר ברוב החזרות ובחלק האחר רק מגיע ל90 מעלות (מה שכנראה התכוונת למקביל)
כשלמעשה רוב החזרות הייתה מעל מקביל ורק חלק שברת, השאלה שלי למה אתה צריך להתעסק בזה ולעלות לפורום אם לא אכפת לך?
דיברתי על העובדה ש100 קילו זה נמוך . כמובן בהתחשב למספר החזרותהסקוואט לא שובר מקביל, זו עובדה.
ולא הבנתי מה הקטע של "אל תשוו 15 חזרות ל5", איש הלילה עשה 180 ל-14 חזרות כשלא עבד מעל 5 בכלל.
בזווית כזאת הברכיים באמת נראות כאילו גולשותלא אכנס לויכוחים או מטרות או משקלים, כל אחד ירים כמה שבא לו איזה טווח שבא לו ולאיזה מטרה שהוא רוצה, לפתוח על זה דיון זה מיותר וכבר נמאס לשמוע "עשיתי 20 חזרות אני הכי גבר" או "עשיתי 5 חזרות כבדות בהרבה אני יותר גבר".
לנושא, לעשות סקוואט בצורה שאתה עושה יוביל בטווח הרחוק לפציעה או כאב מיותר, אם כבר עכשיו אתה מרגיש כאבים באזור אז מן הסתם. אתה נופל קדימה, הברכיים קורסות פנימה(לפחות השמאלית), חזרות לא מלאות יש על מה לעבוד
לא אכנס לויכוחים או מטרות או משקלים, כל אחד ירים כמה שבא לו איזה טווח שבא לו ולאיזה מטרה שהוא רוצה, לפתוח על זה דיון זה מיותר וכבר נמאס לשמוע "עשיתי 20 חזרות אני הכי גבר" או "עשיתי 5 חזרות כבדות בהרבה אני יותר גבר".
לנושא, לעשות סקוואט בצורה שאתה עושה יוביל בטווח הרחוק לפציעה או כאב מיותר, אם כבר עכשיו אתה מרגיש כאבים באזור אז מן הסתם. אתה נופל קדימה, הברכיים קורסות פנימה(לפחות השמאלית), חזרות לא מלאות יש על מה לעבוד
בזווית כזאת הברכיים באמת נראות כאילו גולשות
אני אצלם לך מ90 תראה שהן לא גולשות והכל מעולה איתן, אפילו נרפאו לי 2 דלקות מאז שאני מבצע סקוואט