הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 100*15 סקוואט

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
בואו תגידו ש100 קילו זה קצת אבל אל תשוו 15 חזרות ל5 😣

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
90 מעלות זה לא מקביל והזווית לא קשורה לזה מקביל נקבע לפי מפרק הירך והפטלה
jilshf.jpg

• פותח/ת השרשור
איזה יופי, עכשיו אנחנו יודעים ממי וינגייט למדו לקרוא לתרגיל בשם הלא נכון שלו. מעניין מה אותם אנשים יענו כשישאלו אותם איך קוראים לתרגיל מסויים, וידגימו סטיף לג דדליפט באמת 🤡

אחרי קריאה הבנתי , רומני זה מה שאני מבצע, סטיף לג זה בכל לגב תחתון ומבוצע כשהברכיים נעולות

- - - עידכון הודעה - - -

90 מעלות זה לא מקביל והזווית לא קשורה לזה מקביל נקבע לפי מפרק הירך והפטלה
jilshf.jpg

זה בדיוק מה שסימנתי בתמונה

אחרי קריאה הבנתי , רומני זה מה שאני מבצע, סטיף לג זה בכל לגב תחתון ומבוצע כשהברכיים נעולות

- - - עידכון הודעה - - -

זה בדיוק מה שסימנתי בתמונה

איך לעזאזל?
תשווה בין הסימון באיור לסימון בתמונה
הקו בכלל באוויר ולא על הברך והמפרק הירך על הגבול - משמע זה מעל מקביל, פעם הבאה תצלם יותר טוב ותרד קצת יותר.

עריכה:
התמונה הראשונה גבולית ולדעתי לא שוברת, השנייה שוברת לפי התמונה .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איך לעזאזל?
תשווה בין הסימון באיור לסימון בתמונה
הקו בכלל באוויר ולא על הברך והמפרק הירך על הגבול - משמע זה מעל מקביל, פעם הבאה תצלם יותר טוב ותרד קצת יותר.
קח את התמונה שהבאתי ותסמן לי בבקשה בכחול איפה הפטלה ואיפה מפרק הירך שלי

קח את התמונה שהבאתי ותסמן לי בבקשה בכחול איפה הפטלה ואיפה מפרק הירך שלי

אמרתי לך בתמונה שהבאת שברת (אם לא ראית בעריכה)
אבל ברוב החזרות כמו לדוגמא זאת ב0:24-0:26
ללא שם.jpg
*לתלה של כישורי הצייר שלי
לעומת מה שאמרת פה:
שאתה שובר ברוב החזרות ובחלק האחר רק מגיע ל90 מעלות (מה שכנראה התכוונת למקביל)
כשלמעשה רוב החזרות הייתה מעל מקביל ורק חלק שברת, השאלה שלי למה אתה צריך להתעסק בזה ולעלות לפורום אם לא אכפת לך?

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? לא יודע על מה אתה מדבר, אולי בחלק מהחזרות אני רק מגיע ל90 אבל אני בהחלט שובר, הזווית גם יכולה להטעות אותך כי בכל זאת הברך יותר קרובה למצלמה מהאגן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אמרתי לך בתמונה שהבאת שברת (אם לא ראית בעריכה)
אבל ברוב החזרות כמו לדוגמא זאת ב0:24-0:26
צפה בקובץ המצורף 11591
*לתלה של כישורי הצייר שלי
לעומת מה שאמרת פה:
שאתה שובר ברוב החזרות ובחלק האחר רק מגיע ל90 מעלות (מה שכנראה התכוונת למקביל)
כשלמעשה רוב החזרות הייתה מעל מקביל ורק חלק שברת, השאלה שלי למה אתה צריך להתעסק בזה ולעלות לפורום אם לא אכפת לך?
מפרק הירך שלי נמצא איפה שהקו של המגבת..

אחי..במקום הויכוח הזה..פשוט תסכים עם זה ש15 חזרות של סקוואט פוגעות לך בטכניקה. תוריד את מספר החזרות ותשקיע בטכניקה.

אני רואה שאתה מאוד רגיש לגבי העומק משום מה, אז אני רק אוסיף לחבר'ה מעלי שהחזרות לא אחידות וכף הרגל לא יציבה.
זו קצת בעיה לפמפם סקוואט, היה עדיף אם היית מחכה שניה למעלה ולוקח נשימה בסוף כל חזרה.

הסקוואט לא שובר מקביל, זו עובדה.
ולא הבנתי מה הקטע של "אל תשוו 15 חזרות ל5", איש הלילה עשה 180 ל-14 חזרות כשלא עבד מעל 5 בכלל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הסקוואט לא שובר מקביל, זו עובדה.
ולא הבנתי מה הקטע של "אל תשוו 15 חזרות ל5", איש הלילה עשה 180 ל-14 חזרות כשלא עבד מעל 5 בכלל.
דיברתי על העובדה ש100 קילו זה נמוך . כמובן בהתחשב למספר החזרות
שבוע הבא תקבלו סרטון נורמלי

גם אם זה היה בתחרות קרוספיט היית מקבל no rep על כל הסט. אבל מה אתם רוצים מהבחור הוא בכלל בילדר שרוצה להתחרות אם אני לא טועה מה זה משנה לו טווחים ומשקלים, אם הוא מרוצה מהתוצאות של ההיפרטרופיה שלו אז הוא השיג את המטרה.

לא אכנס לויכוחים או מטרות או משקלים, כל אחד ירים כמה שבא לו איזה טווח שבא לו ולאיזה מטרה שהוא רוצה, לפתוח על זה דיון זה מיותר וכבר נמאס לשמוע "עשיתי 20 חזרות אני הכי גבר" או "עשיתי 5 חזרות כבדות בהרבה אני יותר גבר".

לנושא, לעשות סקוואט בצורה שאתה עושה יוביל בטווח הרחוק לפציעה או כאב מיותר, אם כבר עכשיו אתה מרגיש כאבים באזור אז מן הסתם. אתה נופל קדימה, הברכיים קורסות פנימה(לפחות השמאלית), חזרות לא מלאות יש על מה לעבוד

• פותח/ת השרשור
לא אכנס לויכוחים או מטרות או משקלים, כל אחד ירים כמה שבא לו איזה טווח שבא לו ולאיזה מטרה שהוא רוצה, לפתוח על זה דיון זה מיותר וכבר נמאס לשמוע "עשיתי 20 חזרות אני הכי גבר" או "עשיתי 5 חזרות כבדות בהרבה אני יותר גבר".

לנושא, לעשות סקוואט בצורה שאתה עושה יוביל בטווח הרחוק לפציעה או כאב מיותר, אם כבר עכשיו אתה מרגיש כאבים באזור אז מן הסתם. אתה נופל קדימה, הברכיים קורסות פנימה(לפחות השמאלית), חזרות לא מלאות יש על מה לעבוד
בזווית כזאת הברכיים באמת נראות כאילו גולשות
אני אצלם לך מ90 תראה שהן לא גולשות והכל מעולה איתן, אפילו נרפאו לי 2 דלקות מאז שאני מבצע סקוואט

הבנת נחש?
פרוש לזומבה כי אין לך כנראה מושג בסקוואט, עחי.

יפה מאוד אבל הטכניקה פח והרעיון לפמפם סקוואט אני מאוד לא אוהב אותו והוא שגוי לפי דעתי, תעצור תרגע לפני כל חזרה אם כן אולי היית עושה טווח תנועה מלא מה שלא היה בכלל אם אני לא טועה.

בהצלחה בחיים.

בזווית כזאת הברכיים באמת נראות כאילו גולשות
אני אצלם לך מ90 תראה שהן לא גולשות והכל מעולה איתן, אפילו נרפאו לי 2 דלקות מאז שאני מבצע סקוואט

אתה לא צריך להוכיח לי כלום, אני רשמתי לטובתך שתשאר בריא, אם אתה מרגיש טוב וחושב שהכל בסדר תהנה.
ראיתי כמה סקוואטים בחיים, לא רק שהברך גולשת והטווח חלקי, הברך גם קורסת פנימה, יש גבול כמה המצלמה מעוותת.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית