הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטוסטרון אנטט ונשירת שיער

עידן מעודה

משתמש מתחיל
15
1
נק' מוניטין:
1
15
1
שלום, אני בן 21, כרגע לפני סייקל ראשון של טסט אנטט למשך עשרה שבועות , 500 מ״ג בשבוע , ידוע שאחת מתופעות הלוואי של לקיחת טסט היא נשירת שיער.
אבא שלי וסבא שלי הקריחו ונשר להם השיער ברוב הראש, לי תודה לאל יש שיער מלא ויפה. שאלתי היא האם כשאהיה במהלך הסייקל יכול לנשור לי השיער ? איך לעזאזל אני יודע אם אני נתון להתקרחות עתידית?!
תודה מראש.

זה שאבא שלך וסבא שלך קירחים לא אומר בהכרח שזה מה שיהיה אצלך, הכל עניין גנטי יכול להיות שכן יכול להיות שלא.
אם אתה כזה דואג קח 1 מ"ג פרופסיה למשך כל הסייקל ובזמן הPCT.

רוב רובם של הגברים יקריחו בשלב מסויים בחיים שלהם.
בעקרון, איבוד שיער כמו שנאמר זה עניין גנטי, אבל לפרופסיה ותכשירים להגנה על השיער יש הצלחה מוגבלת בשימוש עם אנאבוליים.
מאחר והמינון לא מותאם לכמות טסטוסטרון כזו שעוברת המרה

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות, רציתי לדעת שבמקרה (חס וחלילה ) במהלך הסייקל תיווצר נשירת שיער האם פרופסיה תעצור את זה? האם אצתרך לעצור את הסייקל? ואם אכן אשתמש בפרופסיה האם הסייקל ייהיה פחות אפקטיבי ( מכיוון של פרופסיה מונעת את ההמרה של הטסט לdht , שזו בעצם הפעולה ההפוכה ממה שסייקל טסט עושה) .

תודה מראש.

• פותח/ת השרשור
אז זה אומר שאם אתחיל את הסייקל הנ״ל (500 מג טסט אנטט בשבוע ) ואם תתחיל להיות לי נשירה אז אין לי מה לעשות בעצם חוץ מלהפסיק את הסייקל?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית