הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ (blast and cruise) בלסט אנד קרוז אחרי סייקל האם מומלץ? האם כדי? ומה הנזק?

• פותח/ת השרשור barbar
  • פורסם בתאריך

barbar

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
1
29
1
אני באמצע סייקל ורוצה לעשות בלאסט אנד קרוז להמשיך עם הסייקל למשך הרבה זמן אבל רק עם טסטסטורון במינון קטן. האם מישהו עבר את החוויה? מה הנזק? מה התוצאות? והאם זה כדי?

עשיתי את זה פעם אחת, התוצאות ממש טובות.
עם אתה נכנס לזה אתה צריך להיות מודע שלגוף יהיה קשה להתאושש וכדי מאוד להשתמש בטריפטורלין בסוף הסייקל כחלק מהPCT.
ועדיף להמשיך את הסייקל עם עוד חומרים, לא שווה לעשות את זה על טסט במינון קטן

כל עוד אתה לא בודיבידלר/דוגמן המצריך תחזוקה של הגוף במצב מסוים אני לא רואה סיבה לעשות את זה.
לפי מה שרשמת אני מבין שפשוט קשה לך לשמור על תוצאות הסייקל.
תעשה PCT נכון תשמור על משקלים ותזונה ואני אישית מוסיף קלן למשך כל התקופה הזאת ואני שומר על 90 אחוז מהתוצאות של הסייקל.
בסופו של דבר החלטה שלך, תהיה אחראי למה שאתה עושה ולנזק שיכול להיגרם לך בעתיד בשימוש ממושך של חומרים.

זה תלוי כמה מסה יש עלייך ועל איזה מינונים היית אם זאת תיהיה ירידה דרסטית בכל מקרה תרד אפילו שאתה על הורמון חיצוני אתה צריך להבין איזה מינון יהיה תחזוקה בשבילך. אם אתה לא מתחרה ברמה גבוהה שכל טיפת שריר קריטית בשבילך זה מיותר אם תעשה יציאה טובה תאכל טוב ותתאמן חזק תמזער משמעותית את הירידה לאחר הסייקל. (מחזק את עידן)

לא משנה כמה הו יאכל וישמור עם הטסט שלו אחרי הסייקל יהיה נמוך מאוד ולא יעלה מהר הוא יאבד הרבה מאוד מאסה, בגלל זה ממליץ לקחת
טריפטורלין עוזר לך לשמור על התוצאות ולהחזיר את הטסט תוך כמה ימים אפילו

ברור שזה תלוי בטסט! אבל גורמים כמו אימונים חזקים ותזונה טובה לא פחות חשובה מה שאנשים לא תמיד עושים אחרי הסייקל מעייפות ומחוסר מוטיבציה..

בלאסט אנד קרוז אני לא מציע לאף אחד שהוא לא מתחרה רציני בתחום!!
יש לזה השלכות בריאותיות וגם צריך לדעת לעשות את זה נכון, זה לא למשתמש הממוצע.

בין התופעות האפשריות:
1. עליה קבועה בלחץ הדם.
2. עליה חדה בערכי כולסטרול
3. עליה בצמיגות הדם
4. השתקת הציר באופן אנוש עד בלתי ניתן לשחזור - אצל אנשים רגישים.
5. עקרות.
6. העלמות האשכים לבטן (דבר שמצריך ניתוח) - אני לא מדבר על עליה של האשך למפשעה.

ויש עוד מלא...

אני מסכים עם אביעד למרות שהוא קצת קיצוני. התופעות אותן תיאר, מופיעות לאחר שימוש מאוד ממושך שנה וחצי פלוס.
ברמה העיקרונית, למתאמן חובבן אין שום סיבה בעולם לעבוד לפי השיטה, אך אם כבר יש את אלו שמושכים סייקל 5-4 חודשים אז אולי באמת עדיף:

6 SHEEK - מינוינים גבוהים
6- TRT DOSE
6 SHEEK מינונים גבוהיים
6 - TEST TAPER

ישנם עוד הרבה שיטות לעשות בלאסט אנד קרוז, ממליץ לכל מי שמקבל את ההחלטה לעשות, ללמוד את ההשלכות ולדעת לקבל אותם במידה וקורה משהו.
עקבתי לא מזמן אחרי איזה לוג בחול על בחור שעשה בלאסט אנד קרוז 3 שנים, היה נער צעיר וטיפש כמו כולם, לא רצה לרדת מחומרים, הכיר בחורה, התחתן, ואז כשרצה להביא ילדים החליט לרדת מהכל, וגם לאחר 6 חודשים הוא עדיין לא התאושש. הבדיקות דם שלו יותר גרועות מנערה במחזור. ספירת זרע שיש לו, אפילו הפרייה אי אפשר לעשות איתה. הבחור עד היום נאבק ועושה כל דבר בשביל להתאושש, האם יתאושש, לא בטוח.
ולכן, תקראו טוב טוב על הנושא לפני שאתם בכלל מקבלים החלטות כאלו.

מה זה בלאסט אנד קורס?

מה זה בלאסט אנד קרוז ?
בלאסט אנד קרוז או בעברית להפציץ ואז לשייט, זו בעצם מעין שיטה חצי מתוחכמת לעשות כאילו PCT ואני אסביר.
כאשר אנשים נמצאים יותר מדיי בסייקל מסה או חיטוב המערב "הפצצה" של כמה חומרים במינונים גבוהים, בשלב מסויים הם יחוו האטה משמעותית בגדילה או בתוצאות - במצב רגיל זה הזמן לסיים ולצאת לPCT.
אך אנחנו כבר יודעים שPCT הוא לא אפשרי - ולכן הקרוז (שיוט)
למעשה במצב הזה אנחנו מדמים PCT לאחר התאוששות רק באופן גבוה יותר.
אם אדם בריא ותקין מפריש כ 11 מ"ג של טסט' ליממה, הרי שכמות כזאת לא תספיק בשביל לשמר כמות מסה רצינית ובכלל במסות גבוהות גם השימוש בחומרים משביתים ובמינונים גבוהים יהיה קשה מאוד להתאושש - שלא נדבר שPCT לאדם רגיל זה דבר קשה ולא נעים, קל וחומר לאנשים מהסוג הזה.
פה נכנס לתמונה הקרוז - מה עושים? פשוט מאוד. בד"כ עוברים להזריק לדוגמא 1CC שבועי של טסט' סיפיונאט או חומרים ארוכים כאלה ואחרים לתקופה של כ3 חודשים ונותנים לגוף רמת טסט' קצת גבוהה יותר אך הרגיעה מכל החומרים עוזרת לגוף שוב להתארגן מחדש.
לאחר תום התקופה - פשוט מתכננים סייקל הבא ומפציצים, הגוף נכנס למצב של שוק וזה נותן לכם כמה שבועות של גדילה טובה.

למי זה מתאים?
השיטה הזו לא מתאימה לכל אחד, אני כבר אומר.
אנשים שיכולים לתחזק את המסה שלהם באופן טבעי שיעשו כן, אין בריא מזה.
ובכל-זאת, יש אנשים שפשוט רוצים להיות גדולים לא משנה מה.
ובכן ברגע שאתם שמים לב שלאחר PCT (קודם תוודאו שהPCT כמו שצריך והתאוששתם) אתם ממשיכים לאבד שריר יקר בקצב מהיר, כנראה שאתם שם.
אבל, זה נכון רק אם בצעתם בדיקת דם ווידאתם שאכן התאוששתם - כי לסיים PCT כולם יכולים אבל לא כולם משקיעים בו ולכן נוצר מצב של חוסר התאוששות.

השלכות?
כן! לשיטה הזו יש השלכות בריאותיות כמובן. כמה, מה, מי ? בתכל'ס לאף אחד אין תשובה מדוייקת וזו גם משתנה מאדם לאדם. אבל מה שכנראה די בטוח שהשתקת הציר HTPA הוא לא דבר חיובי שכן נשארים איברים בלי איזון ועבודה.
ספרמטוג'נסיס זו תופעה ידועה (דילול זרע, עקרות).
בנוסף בעיות בכלי דם, סיכוני שבץ והתקפי-לב עקב רמות כולסטרול גבוהות.
התנוונות של האשכים - במצב מסויים באם לא עובדים נכון ניתן לגרום לניוון (מוות/שיתוק) של האשך
רמות המוטוקריט גבוהות שמובילות ללחץ דם גבוה ולשטפי דם, עיניים אדומות ובעיות בעיניים, בעיה בקרישת דם
העמסה על הכבד וכבד שומני שיכול להוביל לשחמת.
ועוד...

מהפייסבוק של אביעד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית