הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה בירך מסקוואט

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך

100KG

משתמש פעיל
642
179
נק' מוניטין:
656
642
179
אף פעם לא נכנסתי לתת פורום הזה, אז נא לסלוח לי אם הנוסח של ההסבר גרוע.
הפציעה היא כבר 3 שבועות.
לפני כשלושה שבועות הגעתי לאימון רגליים, התחממתי קצת עם סקוואט משקל נמוך ואח"כ המשכתי ל5X3 , בסט הראשון עשיתי 100 ק"ג ל5 , בסט השני בחזרה השלישית ירדתי לעומק רפוי מדי אך הצלחתי לעלות בחזרה ואז התחילו הכאבים, בכל פעם שאני יורד לעומק בסקוואט (בכל משקל, גם מוט ריק) אני מרגיש שאני לא יכול לעלות בחזרה למעלה.
גם כשאני מרים טיפה את הרגל בצורה ישרה אני מרגיש את הכאבים האלו. (הפציעה היא אך ורק בירך שמאל, ימין בסדר גמור)
האיזור של הפציעה: מסומן בעיגול שחור.
אשמח לעצות \ טיפים כי לבינתיים אני מרגיש רע עם עצמי שאני לא עובד רגליים ...
ראיתי בנעוצים פה "פרוטוקול פציעות", האם כדאי במצב שלי לעבוד לפי הפרוטוקול?
אחרי עריכה.jpg

נערך לאחרונה:
אני מסכים שכוח זה בסיס חשוב מאוד לתוכניות נפח של עלייה במסה.. כמו שאני חושב שבסיס אירובי חשוב לכל התוכניות האלו

כבר הגבת למעלה "עוד שטות שלך", תראה 2 הודעות למעלה חביבי

כח הוא הבסיס להכל, בנאדם מתחיל צריך כח בדיוק מהסיבה שרשמת פה לפני שהוא חושב על אימוני פאמפינג, הסתגלות עצבית חשובה הרבה יותר ממאסת שריר.
בנאדם שהסתגל ובחצי שנה הראשונה במכון התאמן כמו שצריך יכול לעבור לפאמפינג, לדוג' ניקח מסור, המשקל שאני התחלתי איתו הוא 40 קילו לסטים של 20 חזרות ומתאמן מתחיל שבזבז שנה על תכנית ABC לא מרים את זה אפילו ל6 חזרות בלי לרמות.

אין מתאמן טבעי שיכול להתקדם כמו שצריך באפקטיביות ב10-12 חזרות כי אין שם אלמנטים של כח(6-7 אני מבין, אתה באמת מאמין שבין 5-6 החזרה האחת הזו קובעת בין היפרטרופיה ללא היפרטרופיה? אז תעשה 6 חזרות זה בסדר גמור!
רוב האנשים הטבעיים שעושים ABC עם 5 אימונים בשבוע לא מתקדמים לשום מקום ולא מבינים למה 90 קילו בנץ' פרס תקוע 8 חודשים.

לא טענתי את זה ואל תכניס לי מילים לפה, אני טענתי שמתאמן מתחיל צריך להתחיל את הקריירת אימונים שלו באימוני כח.
אני לא ילד בן 15 שקורא בפורום והניסיון שלו זה סרטונים ביוטיוב, אני מדבר בפועל מניסיון עם אנשים.
הבנאדם הכי שרירי אצלנו על סייקל(והכי חזק בחדר כושר בהרבה, המכון שלנו גדול), הבנאדם הכי חטוב אצלנו על סייקל, הבנאדם שלוחץ הכי הרבה משקל על סייקל, הבנאדם עם היד הכי גדולה על סייקל.

כל המפתחי גוף הגדולים ביותר שילבו אימוני כח.

על דבר אחד אתה מסכים איתי ב 100% ממה שאמרתי שהוא שילוב של אימוני כוח בטווחים של 5 חזרות בד בבד עם אימוני היפותרפיה לטווחים גדולים יותר.
וזה בעצם מה שאני מנסה להסביר ולהגיד . יש הרבה מאוד אנשים גם אצלי במכון שעובדים רק על כוח ,הם מרימים כפול ממני ולפעמים טריפל ממני אבל אני עם הרבה יותר מסת שריר!!! זאת עובדה ולא מעניין אותי כלום , לא הוכחות מדעיות ולא מחקרים , אני לא מתאמן של שנה שנתיים ואני יודע שמה שאני רושם זה נכון, אני רואה את הדברים פיזית על עצמי בהשוואה לסובב אותי , מה גם שזה מגובה מחקרית .

לגבי התחלה של מתאמן חדש מהשקית אם אתה שולח אדם כזה לזה SS ודומו הבן אדם נפצע בשבוע הראשון עוד, צריך לתת לבן אדם כזה קודם להזיז תגוף בתרגילים יותר פשוטים עם טווחי חזרות של 15 אפילו לתקופה מסויימת (שהגוף יסתגל בכלל למשקל).
הדרך היחידה והבטוחה לתת לבן אדם מתחיל SS זה רק באימון פרטי של מאמן מיקצועי שעבר ומכיר את זה (לא המדריכי תחת של חדר כושר שאלופים רק בלסדר משקולות) , ובתכלס כמה מתאמנים חדשים חדשים לוקחים מאמן פרטי שילווה אותם תקופה ב SS ויראה להם טכניקה נכונה ויגיד להם להוריד משקל אם צריך או להוסיף?? כמה כאלה יש ?? אולי אחד על כול 100 מתאמנים , הרוב מנסים לבד , מסתכלים איך אחרים בחדר כושר עושים סקוואט דדליפט בנץ ומעתיקים , ורוב הזמן זה עם שגיאות (טג"ט).
ואז אותם מתאמנים נפצעים כמו פותח הפוסט למשל שהיה יכול להמנע מזה אם היה מקבל ליווי צמוד לתקופה של מאמן מיקצועי.

על דבר אחד אתה מסכים איתי ב 100% ממה שאמרתי שהוא שילוב של אימוני כוח בטווחים של 5 חזרות בד בבד עם אימוני היפותרפיה לטווחים גדולים יותר.
וזה בעצם מה שאני מנסה להסביר ולהגיד . יש הרבה מאוד אנשים גם אצלי במכון שעובדים רק על כוח ,הם מרימים כפול ממני ולפעמים טריפל ממני אבל אני עם הרבה יותר מסת שריר!!! זאת עובדה ולא מעניין אותי כלום , לא הוכחות מדעיות ולא מחקרים , אני לא מתאמן של שנה שנתיים ואני יודע שמה שאני רושם זה נכון, אני רואה את הדברים פיזית על עצמי בהשוואה לסובב אותי , מה גם שזה מגובה מחקרית .

לגבי התחלה של מתאמן חדש מהשקית אם אתה שולח אדם כזה לזה SS ודומו הבן אדם נפצע בשבוע הראשון עוד, צריך לתת לבן אדם כזה קודם להזיז תגוף בתרגילים יותר פשוטים עם טווחי חזרות של 15 אפילו לתקופה מסויימת (שהגוף יסתגל בכלל למשקל).
הדרך היחידה והבטוחה לתת לבן אדם מתחיל SS זה רק באימון פרטי של מאמן מיקצועי שעבר ומכיר את זה (לא המדריכי תחת של חדר כושר שאלופים רק בלסדר משקולות) , ובתכלס כמה מתאמנים חדשים חדשים לוקחים מאמן פרטי שילווה אותם תקופה ב SS ויראה להם טכניקה נכונה ויגיד להם להוריד משקל אם צריך או להוסיף?? כמה כאלה יש ?? אולי אחד על כול 100 מתאמנים , הרוב מנסים לבד , מסתכלים איך אחרים בחדר כושר עושים סקוואט דדליפט בנץ ומעתיקים , ורוב הזמן זה עם שגיאות (טג"ט).
ואז אותם מתאמנים נפצעים כמו פותח הפוסט למשל שהיה יכול להמנע מזה אם היה מקבל ליווי צמוד לתקופה של מאמן מיקצועי.

אתה שוכח אבל שבתוכנית כמו SS מתחילים ממשקל נמוך ולאט לאט מעלים. כל הרעיון זה באמת ללמוד טכניקה בהתחלה לפני שמגיעים למשקלים גבוהים. לצורך העניין זה לא משנה אם בהתחלה כשהוא עובד עם מוט כמעט ריק, הוא יעשה 5 חזרות או 15 חזרות...

• פותח/ת השרשור
כן .. קצת סטינו מהנושא של האשכול.
ומאיפה בכלל הסקתם שעשיתי SS חח ? מישהו יכול להציע לי מה עליי לעשות?

צודק אחי , לגמרי הבאנו אותה בסיבוב , סליחה איש 😃

- - - עידכון הודעה - - -

אתה שוכח אבל שבתוכנית כמו SS מתחילים ממשקל נמוך ולאט לאט מעלים. כל הרעיון זה באמת ללמוד טכניקה בהתחלה לפני שמגיעים למשקלים גבוהים. לצורך העניין זה לא משנה אם בהתחלה כשהוא עובד עם מוט כמעט ריק, הוא יעשה 5 חזרות או 15 חזרות...

בתאוריה הכול עובד , הלכה למעשה אף אחד מהם לא ממש יודע מה זה משקל עודף , מתי להוריד מתי לעלות וכו ללא ליווי צמוד של מאמן כושר מיקצועי שעבר את התוכניות האלה , לפחות לתקופת ההתחלה.

בתכלס ותזכר גם בך , לא לקחת שום מאמן ולא בטיח הלכת לפי התחושות וקריאה באנטרנט והמלצות מאנשים שלא ראו אותך בחיים והידע שלהם אם בכלל שגוי או חלקי או השד יודע מה.

ממש לא רואה סיבה שמתאמן מתחיל יתעסק ב"היפרטרופיה" המעגל של עומס יסף-פיצוי יסף כ"כ מהיר שכדאי להתמקד רק בתרגילים גדולים בכל התכנית, בלי הרבה תרגילים מעבר שרק יפריעו.- ככל שהרמה של מתאמן עולה יש מקום לתת עוד תרגילים.
הבעיה הגדולה של SS זה ילדים בני 14 שלא עושים את התכנית, חושבים שהם עושים את התכנית, נפצעים, משמינים ומסיימים עם 100 קילו סקוואט.
אני לא הייתי ממליץ על התכנית לילד שאין לו מי שיעזור לו/יפקח.
יש לך פה לא מעט אנשים שבאו ועשו את התכנית בלי קורס מדריכים, בלי מדריך כושר צמוד, בלי כלום, רק עם הספר סרטוני טכניקה ורצון אמיתי ללמוד(ולא רצון ללכת ראש בקיר העיקר המשקל על המוט)

במצבים מסויימים הייתי שוקל לתת תכנית לפני SS, אבל גם היא הייתה כוללת סקוואט כמובן, כי תכנית ללא סקוואט היא לא תכנית(גם AIR SQUAT זה סקוואט וקשה למתאמנים חלשים מאוד)

היפרטרופיה- יש לך פה אנשים ששוקלים 110+ על 16-17% שומן מתכניות שהבסיס שלהן כח

יש לך תגובה שלי בדף הראשון, פשוט תקרא(התגובה הראשונה שלי)

אני עשיתי SS לפני שהתגייסתי בארך שלושה-ארבעה חודשים, שהיו בערך חודשיים אחרי שהתחלתי להתאמן (בחודשיים הראשונים לא השגתי כלום), והרוב הלך בצבא.
התחלתי SS מחדש בצבא לבד, לא רק שבלי מאמן, אלא בתת תנאים, בלי שקראתי את הספר, חרא אוכל וחרא ציוד ובן אדם שלא ראה אותי שבועיים ישר שם לב להבדל באיך שאני נראה, גם מיותר לציין שלא רק שלא נפצעתי אבל נעלמו כאבים שהייתי איתם כל החיים.

אני לא ירשום שרשמת שטויות וכאלה זה לא לרמה שלי ולא משרת את הנושא שיחה.

נקודה חשובה שהתעלמת שהוכח מדעית ומחקרית שהטווח הכי יעיל לעליה במסת שריר הינו 6 עד 12 חזרות ... אתה יודע את זה טוב מאוד על מה שאני מדבר.
הטווח של עד 5 חזרות משרת מתאמני כוח עם מטרה של כוח על פני שריר.
זה שאתה יכול להיום 200 קילו סקוואט לדוגמא ב 5 חזרות למשל לא עושה אותך יותר שרירי מאשר בן אדם שמרים 100 קילו ל 10 חזרות בטכניקה של TOT כמו שצינתי.
היכולת שלך להרים 200 קילו ל עד 5 חזרות מסמן בעיקר את היכולת שלך לגייס יחידות מוטוריות ואת מערכת העצבים המרכזית לצורך העיניין הזה (אני מצטט את משה שהסביר פעם על זה ,בכוונה רשמתי משה במקום להגיד לך מחקרית זה הוכח כדאי שתקבל את -> ומחקרית זה הוכח).

תעשה בדיקה בחדר כושר שלך , הבן אדם הכי שרירי לא חייב להיות הבן אדם הכי חזק (שמרים הכי הרבה) בחדר כושר.

והערה חשובה שבאה מפי בן אדם בשם ג'ורג פארה אם אתה יודע מי זה , שצוחק על אלו שעושים 5 חזרות , הוא אומר ככה "באנו לאמן שרירים לא מפרקים"

*צריך לדעת לשלב בין תוכניות כוח (של עד 5 חזרות) ותוכניות היפותרופיה (6-12 ולפעמים יותר) , ולא להגיד אני מתאמן רק כוח (עד 5 חזרות) וזהוא, בצורה כזאת מגיעים בסופו של יום להפצע עקב עומס על השלד גם בטכניקה הכי נקיה בעולם.

קיצר אחי , תעשה שעורי בית בסיסים כי לבוא להגיד ש טווח של עד 5 חזרות יתן לך בניית שריר מרבית זה קישקוש בלבוש ללא ביסוס מדעי\מחקרי (נהפוך הוא).
אתה כמו כל הBROSCIENCE MASTERS שרק זורקים "מחקרים מחקרים" ומסוגלים להראות מחקר וחצי שכבר הסבירו לך למה מה שבדקו בו לא נכון.
אימוני כוח בשלב מתקדם כן מתעסקים הרבה עם המערכת העצבית, אבל להגיד שלא מתרחשת שם היפרטרופיה זה פשוט אי הבנה בסיסית במה זה היפרטרופיה.
וכן, כבר אמרו, מתאמן יותר מתקדם צריך וכדאי שיוסיף נפח ופמפומים, אבל חד משמעית לא מתאמן מתחיל.

אני עשיתי SS לפני שהתגייסתי בארך שלושה-ארבעה חודשים, שהיו בערך חודשיים אחרי שהתחלתי להתאמן (בחודשיים הראשונים לא השגתי כלום), והרוב הלך בצבא.
התחלתי SS מחדש בצבא לבד, לא רק שבלי מאמן, אלא בתת תנאים, בלי שקראתי את הספר, חרא אוכל וחרא ציוד ובן אדם שלא ראה אותי שבועיים ישר שם לב להבדל באיך שאני נראה, גם מיותר לציין שלא רק שלא נפצעתי אבל נעלמו כאבים שהייתי איתם כל החיים.

אתה כמו כל הBROSCIENCE MASTERS שרק זורקים "מחקרים מחקרים" ומסוגלים להראות מחקר וחצי שכבר הסבירו לך למה מה שבדקו בו לא נכון.
אימוני כוח בשלב מתקדם כן מתעסקים הרבה עם המערכת העצבית, אבל להגיד שלא מתרחשת שם היפרטרופיה זה פשוט אי הבנה בסיסית במה זה היפרטרופיה.
וכן, כבר אמרו, מתאמן יותר מתקדם צריך וכדאי שיוסיף נפח ופמפומים, אבל חד משמעית לא מתאמן מתחיל.

נשאל אותך שאלה אחת נראה אם אתה בכלל בכיון , האם יש קשר בין משקל שאתה מרים (סקוואט לצורך השאלה) לבין מסת השריר שיש לך על הרגל?
תענה אבל תחשוב פעמיים לפני שאתה זורק תשובה.

- - - עידכון הודעה - - -

ממש לא רואה סיבה שמתאמן מתחיל יתעסק ב"היפרטרופיה" המעגל של עומס יסף-פיצוי יסף כ"כ מהיר שכדאי להתמקד רק בתרגילים גדולים בכל התכנית, בלי הרבה תרגילים מעבר שרק יפריעו.- ככל שהרמה של מתאמן עולה יש מקום לתת עוד תרגילים.
הבעיה הגדולה של SS זה ילדים בני 14 שלא עושים את התכנית, חושבים שהם עושים את התכנית, נפצעים, משמינים ומסיימים עם 100 קילו סקוואט.
אני לא הייתי ממליץ על התכנית לילד שאין לו מי שיעזור לו/יפקח.
יש לך פה לא מעט אנשים שבאו ועשו את התכנית בלי קורס מדריכים, בלי מדריך כושר צמוד, בלי כלום, רק עם הספר סרטוני טכניקה ורצון אמיתי ללמוד(ולא רצון ללכת ראש בקיר העיקר המשקל על המוט)

במצבים מסויימים הייתי שוקל לתת תכנית לפני SS, אבל גם היא הייתה כוללת סקוואט כמובן, כי תכנית ללא סקוואט היא לא תכנית(גם AIR SQUAT זה סקוואט וקשה למתאמנים חלשים מאוד)

היפרטרופיה- יש לך פה אנשים ששוקלים 110+ על 16-17% שומן מתכניות שהבסיס שלהן כח

יש לך תגובה שלי בדף הראשון, פשוט תקרא(התגובה הראשונה שלי)

עד לאן או כמה זמן אתה חושב שצריך ללכת עם תוכנית כוח כול שהיא (בוא נגיד SS) לכול החיים שאתה בחדר כושר? או שיש גבול ואז עוברים לפיצולים וטווח חזרות שונה.. לפי התשובה שלך נדע.. קיצר בוא תענה 😃

עד לאן או כמה זמן אתה חושב שצריך ללכת עם תוכנית כוח כול שהיא (בוא נגיד SS) לכול החיים שאתה בחדר כושר? או שיש גבול ואז עוברים לפיצולים וטווח חזרות שונה.. לפי התשובה שלך נדע.. קיצר בוא תענה 😃

SS או תכנית שמבוססת אך ורק על 5 חזרות מתאימה לכל מתאמן מתחיל בזמן שהוא מתאמן מתחיל(5-6 חודשים ממוצע, בהתאם להגדרה של "מתחיל" שלא אחזור עליה בפעם המיליון)
מעבר לזה כל אחד מתאים לעצמו תכנית, בין אם הוא רוצה היפרטרופיה ופניה לפיתוח גוף, או פאוורליפטינג וכיוון לכח, קרוספיט ואימוני HIIT וכו' וכו'

אם אתה חושב שההמלצה חותכת לכולם לעשות 5 חזרות לעולם בכל התרגילים כל הטענות שלך לא תקפות, כי אף אחד לא טען או ניסה לדחוף אנשים לעשות את זה

נשאל אותך שאלה אחת נראה אם אתה בכלל בכיון , האם יש קשר בין משקל שאתה מרים (סקוואט לצורך השאלה) לבין מסת השריר שיש לך על הרגל?
תענה אבל תחשוב פעמיים לפני שאתה זורק תשובה.
ברור שיש קשר, עם 300 קילו סקוואט בהכרח שיהיו לך רגליים גדולות, ועם 50 קילו סקוואט בהכרח שיהיו לך רגליים קטנות.
אני יודע שזה לא הכיוון שלך, אני פשוט אוהב להתחכם.

SS או תכנית שמבוססת אך ורק על 5 חזרות מתאימה לכל מתאמן מתחיל בזמן שהוא מתאמן מתחיל(5-6 חודשים ממוצע, בהתאם להגדרה של "מתחיל" שלא אחזור עליה בפעם המיליון)
מעבר לזה כל אחד מתאים לעצמו תכנית, בין אם הוא רוצה היפרטרופיה ופניה לפיתוח גוף, או פאוורליפטינג וכיוון לכח, קרוספיט ואימוני HIIT וכו' וכו'

אם אתה חושב שההמלצה חותכת לכולם לעשות 5 חזרות לעולם בכל התרגילים כל הטענות שלך לא תקפות, כי אף אחד לא טען או ניסה לדחוף אנשים לעשות את זה

פה בעצם אתה מצדיק או מחזק את מה שאני 5 פוסטים רושם , לעבוד בהמשך גם על טווח חזרות של 10 בתרגילים המורכבים אפשרי וממומלץ ביותר.

תודה לך! 😃

- - - עידכון הודעה - - -

ברור שיש קשר, עם 300 קילו סקוואט בהכרח שיהיו לך רגליים גדולות, ועם 50 קילו סקוואט בהכרח שיהיו לך רגליים קטנות.
אני יודע שזה לא הכיוון שלך, אני פשוט אוהב להתחכם.

יהיו לו זה בטוח אבל האם היחס בין המשקל לבין מסת השריר של אדם כזה יהיו ביחס לינארי ? אז זהוא חביבי שלא , וזה מגובה מדעית.
כמו שאמרתי מקודם כוח הוא היכולת לגייס יחידות מוטוריות ואת מערכת העצבים המרכזית למשאות כבדים , זה לא מחייב מסת שריר מטורפת.

מעבר לזה אני יכול להיות עד לזה שיש אנשים בחדר כושר שלי שלא נראים שהרימו בוטן בחיים שלהם אבל יש להם סקווט של 150 קילו...
אם אתה רוצה כמה סרטונים לחיזוק הטענה מהיו טיוב זה גם אפשרי...

שבת שלום 😃

יהיו לו זה בטוח אבל האם היחס בין המשקל לבין מסת השריר של אדם כזה יהיו ביחס לינארי ? אז זהוא חביבי שלא , וזה מגובה מדעית.
כמו שאמרתי מקודם כוח הוא היכולת לגייס יחידות מוטוריות ואת מערכת העצבים המרכזית למשאות כבדים , זה לא מחייב מסת שריר מטורפת.

מעבר לזה אני יכול להיות עד לזה שיש אנשים בחדר כושר שלי שלא נראים שהרימו בוטן בחיים שלהם אבל יש להם סקווט של 150 קילו...
אם אתה רוצה כמה סרטונים לחיזוק הטענה מהיו טיוב זה גם אפשרי...

שבת שלום 😃
זה מחייב מאסת שריר, כמו שכבר הוסבר 10325230986793 פעמים, יותר מאסת שריר=בהכרח יותר כוח ביחס לעצמך.
לא אפשרי שהעלת 2 קילו שריר ולא התחזקת.

קשה לי להאמין שלמישהו יש סקוואט 150 לחזרות והוא לא נראה כמו מישהו שמתאמן, אבל מצד שני 150 לא לוקח כל כך הרבה זמן להשיג, ויש גבול לכמה מאסת שריר אתה יכול להעלות בחצי שנה, בפיצולים אותו בן אדם היה משיג פחות.

פה בעצם אתה מצדיק או מחזק את מה שאני 5 פוסטים רושם , לעבוד בהמשך גם על טווח חזרות של 10 בתרגילים המורכבים אפשרי וממומלץ ביותר.

תודה לך! 😃

מתי מישהו אמר שאסור לעבוד ב8-10 חזרות? אני גם עובד הרבה פעמים בטווחים של 8 או בתרגילים מסויימים 10+.
אם כל מה שלקחת מהדיון זה שאפשר לעבוד בטווח של יותר מ5 כל הדיון פה בזבז לי סתם זמן יקר, כי אף בנאדם שפוי לא טען אחרת.

לסיכום שלי ולא ארשום פה יותר: תכנית למתאמן מתחיל- צריכה להיות תכנית כח.

• פותח/ת השרשור
מתי מישהו אמר שאסור לעבוד ב8-10 חזרות? אני גם עובד הרבה פעמים בטווחים של 8 או בתרגילים מסויימים 10+.
אם כל מה שלקחת מהדיון זה שאפשר לעבוד בטווח של יותר מ5 כל הדיון פה בזבז לי סתם זמן יקר, כי אף בנאדם שפוי לא טען אחרת.

לסיכום שלי ולא ארשום פה יותר: תכנית למתאמן מתחיל- צריכה להיות תכנית כח.

אשמח לעזרה שלך לרגע,
עבר כבר כמעט חודש, ועכשיו כשאני עושה סקוואטים עם מוט ריק הכאב כמעט ולא מורגש לעומת פעם שעברה, רק כשאני מוסיף משקל למוט מתחיל להיות לחץ באיזור שמה, איך אתה מציע לי לחזור לשגרת הסקוואטים? כשנפצעתי (לא שעכשיו אני לא פצוע, חלקית פצוע חח) הגעתי ל110 קילו סקוואט.
הכאב גם פחות מורגש כשאני עושה כל מיני תנועות עם הרגל לעומת פעם שעברה.

אשמח מאוד לתשובה ממך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית