אני שוקל לעבור לדיאטה אנאבולית - צריך ייעוץ

almoog5

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
משקל 78.5
גובה 186

שוקל לאנאבולי למטרת חיטוב...
אני אחרי חיטוב של שלושה חודשים הורדתי בערך 15-16 קילוגרם ולפי ההתבוננות שלי זה היה הורדה של שומן נטו.
עכשיו אני מגיע לאחוז שומן נמוך יחסית למה שהיה לי ואני ממשיך בחיטוב אך לא רואה כל תוצאות או ירידה אפילו הקטנה ביותר וזה מתסכל קצת.
הסתכלתי קצת על האנאבולי ואני רואה שזה יעיל גם בתור מסה וגם בתור חיטוב. עכשיו כדי לי לעבור ? אם אני רואה שיש סיבה בגיונית לזה שאני אומר להמשיך בחיטוב רגיל אני זורם ...
עכשיו שאלה כללית - לפי מאמרים ובלוגים רבים באינטרנט ראיתי שיש הרבה אנשים משתמשים בזה בתור תזונה קבועה (מסה , חיטוב). אני מעוניין במראה חטוב כל השנה ואז אני צובר מסה נקייה במינימום שומןץ מה דעתכם לעבור או לא ? יתרונות \ חסרונות .. תודה אנשים.

מאחוזי שומן נמוכים מומלץ לעבור לדל פחמימה.
ואני מצטרף לשאלה השנייה.
ודרך אגב, זה לא היה שומן נטו..............................

אם אתה לא רואה תוצאות בחיטוב תנסה לשנות את התפריט, להוריד קצת קלוריות(בעיקר פחמימות) ואם אתה באחוז שומן נמוך אז לעבור לדל פחמימה, לא חסר תפריטים דל פחמימה.

היתרונות של הדיאטה האנאבולית זה שכשאתה עושה אותה כמו שצריך אתה כמעט ולא רעב, אתה גם כמעט לא עייף כי ואתה כמעט ולא מוסיף שומן במסה, זה דימוי לעלייה בטטוסטרון (כמו סטרואידים, רק מהתזונה)
אבל מאוד קשה להקפיד בה וטעות קטנה ואתה יכול לעלות במשקל מאוד מהר.
אתה צריך להצמד לכללים ולהפקיד על כל דבר שאתה אוכל, זה אומר שתצטרך לחשב הכל לפי משקל וכמויות...

http://www.kilogram.co.il/848/anabolic-diet-דיאטה-דלת-פחממות/

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מאחוזי שומן נמוכים מומלץ לעבור לדל פחמימה.
ואני מצטרף לשאלה השנייה.
ודרך אגב, זה לא היה שומן נטו..............................

אני אומר לך בחנתי את זה מכל פינה אני הייתי ממש שמן , אז נזרום איתך 95% שומן וכל השאר לא יודע ..

אם אתה לא רואה תוצאות בחיטוב תנסה לשנות את התפריט, להוריד קצת קלוריות(בעיקר פחמימות) ואם אתה באחוז שומן נמוך אז לעבור לדל פחמימה, לא חסר תפריטים דל פחמימה.

היתרונות של הדיאטה האנאבולית זה שכשאתה עושה אותה כמו שצריך אתה כמעט ולא רעב, אתה גם כמעט לא עייף כי ואתה כמעט ולא מוסיף שומן במסה, זה דימוי לעלייה בטטוסטרון (כמו סטרואידים, רק מהתזונה)
אבל מאוד קשה להקפיד בה וטעות קטנה ואתה יכול לעלות במשקל מאוד מהר.
אתה צריך להצמד לכללים ולהפקיד על כל דבר שאתה אוכל, זה אומר שתצטרך לחשב הכל לפי משקל וכמויות...

http://www.kilogram.co.il/848/anabolic-diet-דיאטה-דלת-פחממות/

תודה ועוד כמה שאלות :
זה מתאים לתקופה ארוכה או קצרה ? שמעתי שאסור להשתמש בזה להרבה זמן ..
מה זה carb cycling ואיך זה מתקשר לאנאבולי ?
תודה לעונים

אני אומר לך בחנתי את זה מכל פינה אני הייתי ממש שמן , אז נזרום איתך 95% שומן וכל השאר לא יודע ..

תודה ועוד כמה שאלות :
זה מתאים לתקופה ארוכה או קצרה ? שמעתי שאסור להשתמש בזה להרבה זמן ..
מה זה carb cycling ואיך זה מתקשר לאנאבולי ?
תודה לעונים
carb cycling בקטנה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=1548

זה שיטה להעמסת פחמימות בדל פחמימה.

• פותח/ת השרשור
carb cycling בקטנה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=1548

זה שיטה להעמסת פחמימות בדל פחמימה.

תודה רבה ,אבל אני צריך תשובה ! קראתי במאמרים למשל ב BB.com שהאנאבוליק מתאים בעיקר למסה ... וזה מבלבל אותי
אני צריך תשובה , אני מעוניין בחיטוב דל פחמימה , איזו אני לוקח AD OR CC ? מבחינת יעילות ונוחות (מה ההבדל בין ההעמסות של AD ל CC )

על הדרך איך התפריט?

פריט מזוןמידהכמותקלוריותפחמימותחלבוניםהסר
גבינה קוטג' 3%גביע1195626הסר
בשר בקר, טחון, מבושלגרמים300863072הסר
חלב 3%מ"ל4002281812הסר
טונה, משומר בשמןגרמים220405061הסר
עגבניות, חיותכוס קוביות265103הסר
מלפפון, חי, עם קליפהיחידה בינונית22551הסר

סיכום
אנרגייהפחמימותחלבוניםשומן כוללסידן
1781 קלוריות39 גרם175 גרם102 גרם635 מ"ג
חומצה אלפא לינולניתברזלפולאט (B9)ויטמין Aויטמין C
0.6 גרם12.5 מ"ג183 מק"ג972 מק"ג57 מ"ג
ויטמין Eתיאמין (B1)ריבופלבין (B2)ויטמין B6מגנזיום
4 מ"ג0.6 מ"ג1.8 מ"ג2.2 מ"ג254 מ"ג
זרחןאבץנתרןאשלגןחומצה לינולאית
1939 מ"ג20 מ"ג3144 מ"ג3259 מ"ג8.4 גרם
סך סיבים תזונתייםשומן רוויכולסטרול..
5.1 גרם41 גרם347 מ"ג

נערך לאחרונה:
תביא נתונים(גיל, גובה, משקל, RMR).
בסך הכל נראה סבבה. הייתי מוריד טיפה שומן אם אתה לא שוקל 100 ק"ג ומעלה פחמימה ל-60.
דל פחמימה מתאים לשני הדברים, אומרים שצריך אותו בחיטוב על מנת להגיע לאחוז שומן נמוך(מתחת ל-12) ולהמשיך להוריד אותו. במסה משתמשים בו למיטב ידיעתי בשביל שתראה יותר חטוב אבל בתכלס זה לנוזלים.
אני לא מכיר את CC ועכשיו אתחיל לקרוא עליה.

• פותח/ת השרשור
תביא נתונים(גיל, גובה, משקל, RMR).
בסך הכל נראה סבבה. הייתי מוריד טיפה שומן אם אתה לא שוקל 100 ק"ג ומעלה פחמימה ל-60.
דל פחמימה מתאים לשני הדברים, אומרים שצריך אותו בחיטוב על מנת להגיע לאחוז שומן נמוך(מתחת ל-12) ולהמשיך להוריד אותו. במסה משתמשים בו למיטב ידיעתי בשביל שתראה יותר חטוב אבל בתכלס זה לנוזלים.
אני לא מכיר את CC ועכשיו אתחיל לקרוא עליה.

גובה : 187
משקל: 78
RMR : 2290
מתכנן על מינוס קלורי של 500. (כלומר מגיע ל 1800 קלוריות בתפריט).
אם יש איזה שהם שיפורים, בבקשה. תודה לכל העונים !!

לפי הנתונים אחלה תפריט.
אישית, הייתי מוריד קצת מהשומן ומעלה טיפה פחמימה, סתם בשביל הנשמה. 😉

אתה יכול לפרט קצת ? להעביר אותי למקור מידע רציני .
תודה

- - - עידכון הודעה - - -

.3333333

מצאתי מאמר באתר מתחרה... אני לא רוצה להעתיק או להביא ממנו מקור.
תריץ חיפוש בגוגל ותמצא הכל

• פותח/ת השרשור
טוב תודה לכל העונים היום התחלתי נראה איך זה מתקדם. לדעתי זה יילך לי טוב ( פשוט הרגשה בבטן D:)
שבוע טוב

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה יש לי ומצטער אם אני עובר איזה חוק מחוקי הפורום ,
מה הטווחי זמן של הדיאטה הזו ? כמו בחיטוב רגיל היה כתוב משהו כמו 2000 קלוריות בשבוע בערך לא זוכר , אז מה הולך פה ? מיכוון שהגוף הולך להשתמש בשומן כמקור אנרגיה זה אמור להיות יותר מהר לא ?
אני לא מתכוון להוריד הרבה, בגלל זה התחלתי בזה.
חייב לצרוך כמות מים מרובה בגלל הדיאטה ?
עוד משהו לציין, התחלתי אותה ביום ראשון ועד עכשיו הולך לי מצוין ואני פשוט בחששות שאני לא עושה את זה נכון כי אני כמעט ולא מרגיש רעב , אם אני עושה את זה בסדר אז אני שמח!. עכשיו ירדו כל הנוזלים בערך איזה 2 קילו ומהשלב הזה כבר יתחיל לפרק שומן ?
תודה לכל העונים. (ד"א התפריט שלי)

קבצים מצורפים

• Anabolic.png
    Anabolic.png
    KB 50.1 · צפיות: 143
נערך לאחרונה:
אתה בן 17.... לא יודע אם הייתי עושה דל פחמימה קיצוני בגיל הזה

• פותח/ת השרשור
אתה בן 17.... לא יודע אם הייתי עושה דל פחמימה קיצוני בגיל הזה

לא יודע אם דל פחמימה באמת מזיק אחרי קצת זמן אבל הרבה זמן זה ידוע לי .. ולגיל אני לא חושב שזאת תהיה בעיה אלא אם כן למישהו יש דעה נכונה ומוכחת בנושא.

- - - עידכון הודעה - - -

אפשר לקבל כמה תשובות פה ? תודה. (#13)

- - - עידכון הודעה - - -

אם יש מישהו שמבין שיוכל לענות על שאלות פה , זה די דחוף ... התחלתי לעלות ספקות בנודע לדיאטה הזו אז בבקשה מכם.
כן המצב רוח התשנה בטיפה אני מרגיש את זה , יש לי מלא ספקות לגבי זה קראתי במקומות באינטרנט על סיכונים לא ממש הבנתי אבל זה הקפיץ לי נורה אדומה ... אני רוצה לדעת בתכלס יש סיכונים ממשיים ? אני בן 17 האם זה מספיק כדי להפסיק את הדיאטה הזו ? אני מסתדר איתה אני נהנה מהעובדה שאני לא מרגיש רעב אבל המצב רוח קצת מציק ... אני רוצה להמשיך אבל אני רוצה לוודא שאין סיכונים שיכולים לגרום מצבים מסוכנים לגוף ..
תודה בכמ...

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית