הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 180X3 @ 84 + קפיצה החוצה מהבריכה

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
הסקוואט בוצע אתמול. משקל בוקר 83.6 ק"ג.
הקפיצה מהבריכה בוצעה היום. אין לי מושג אם או כמה טוב זה נחשב. מדדתי את העומק, זה 90 ס"מ. פעם ראשונה שאני מנסה, האמת - דיי קל, הצלחתי איזה 8 פעמים בלי כשל אחד. זכרתי שראיתי שBJ Penn העלה סרטון שלו עושה את זה מ3 פיט (90 ס"מ), אז ניסיתי גם. אין לי קנה מידה לאם או כמה טוב זה נחשב, שניים שאני מכיר ניסו ולא הצליחו, אבל הם אתלטים בינוניים מאוד.

תהנו =]

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קודם כל, יפה מאוד.
שים לב בסקוואט (טוב שזה צולם מזווית שאפשר לראות את זה) שהמוט לא נע בקו ישר. זאת אומרת שמהתחתית הוא זז הרבה קדימה וזה מבזבז לך המון כוח.

בהצלחה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
קודם כל, יפה מאוד.
שים לב בסקוואט (טוב שזה צולם מזווית שאפשר לראות את זה) שהמוט לא נע בקו ישר. זאת אומרת שמהתחתית הוא זז הרבה קדימה וזה מבזבז לך המון כוח.

בהצלחה בהמשך.
כן, בדרך כלל זה יוצא הרבה יותר טוב, אבל הפעם הצלחתי את המשקל הזה בלי תקיעות ממש רציניות. בחזרה הראשונה והשנייה זה לא הרבה, בשלישית קרסתי קצת קדימה, אבל תכלס זה פשוט משקל מקסימום ואני שמח ששברתי מקביל ושהצלחתי בלי תקיעות נוראיות כמו שהיו לי המון פעמים...

תודה רבה =]

איזה מלחמה ! כל הכבוד לגבי הקפיצה מהמים זה אינדיקציה ל? אני ינסה גם חחח

מוניטין כמובן:79nb:

• פותח/ת השרשור
הקפיצה היא אינדיקציה לכוח מתפרץ, אבל עדיין אין לי קנה מידה לגביי כמה מה שעשיתי טוב או לא - ככה שזה לא ממש משהו שאני יכול להסיק ממנו מסקנות.
תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית