הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרופסיה בסייקל

animal2

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
4
20
0
האם צריכת פרופסיה בסייקל באמת מונעת התקרחות?? ואם יש ללקיחת פרופסיה בסייקל תוצאות שליליות על הסייקל? ואם באמת אתם מכירים אנשים שהתקרחו מחומרים כי אני אישית עם שיער דליל ויש לי קרחות פה ושם ולא ראיתי השפעה מסייקלים שעשיתי וגם כמה חברים שהיה להם התקרחות וזה לא החמיר להם בזמן הסייקל או סמוך לו.

פרופסיה לא תמנע לחלוטין נשירת שיער לאנשים בעלי נטייה גנטית להתקרחות, היא רק תמזער זה הכל.
חשבון מאד פשוט, ניקח לדוגמא סתם בשביל ההשוואה נגיד שיש לך רמה של 100 טסט בגוף (שוב רק להשוואה זה בכלל לא נכון) פרופסיה תמנע 70 אחוז בערך מההמרה של טסט ל DHT.
אוקיי עלית על סייקל הכפלת את פי 3-5 את הטסט בגוף נגיד שעכשיו יש לך 400 טסט בגוף שהפרופסיה תמנע מ70 אחוז ממנו אבל מה באופן יחסי זה כמו להיות בערך על מה שהתחלת כי ה30 אחוז הנותרים מ400 שלא מומרים בעזרת הפרופסיה שווה ערך ל 120 טסט בגוף ככה שבעצם אתה באותו מצב של לפני סייקל מבחינת ההמרה של הDHT.
מקווה שהבנת פחות או יותר את ההסבר, שורה תחתונה מי שסובל מהתקרחות גנטית שימנע משימוש בסטרואידים.
קח את הדברים שלי בערבון מוגבל כי שוב גוף האדם מכונה מדהימה כל אחד מגיב אחרת, אני מכיר אישית בן אדם שיש לו נטייה להתקרחות והוא לוקח טרן (שידוע כאחד הסטרואידים שגורמים לנשירת שיער חזקה לבעלי נטייה להתקרחות) ושיערה לא נפלה מראשו אז לך תדע.

אומרים שכן אבל במידה מועטה ,אני אישית על פרופסיה שנה ומשהו ואני לא רואה שזה משפיע לי בזמן סייקל.
כל עוד התזונה שלך ואימונים שלך במקומם אין לך מה לדאוג שפרופסיה תפגע לך בתוצאות, זה הדבר האחרון שאמור לעניין אותך.

אומרים שכן אבל במידה מועטה ,אני אישית על פרופסיה שנה ומשהו ואני לא רואה שזה משפיע לי בזמן סייקל.
כל עוד התזונה שלך ואימונים שלך במקומם אין לך מה לדאוג שפרופסיה תפגע לך בתוצאות, זה הדבר האחרון שאמור לעניין אותך.
כדי לקחת פרופסיה רק אם רואים נשירה? או שזה יהיה מאוחר מידי ,וכדי לקחת אותה מתחילת הסייקל בלי לדעת אם יש נטייה לנשירה או לא?!

יהיה נכון לקחת את הפרופסיה חודש חודשיים לפני סייקל ככה שזה כבר יתחיל את כל התהליך ואני לא יודע מה.
לגבי הנטייה וואלה לא יודע להגיד לך, תלוי בחומרים של הסייקל ובמינונים.
איזה סייקל אתה מתכנן?

תקשיב , פרופסיה מבטלת את רמת הdht שמגיעה לקרקפת דרך האנזים אלפא דרקטוז חמש , עד כמה היא מורידה את רמת הdht אני לא יודע אבל אני חושב שזה מינימלי לחלוטין , אתה יכול לעשות את הסייקל עם הפרופסיה , לדעתי אל תקח את הכדור הזה בכלל אני לא יודע עד כמה הוא באמת עוזר מניסיון שלי לא ממש .

פרופסיה בסייקל זה כמו כוסות רוח למת!! לא שווה את התופעות לוואי בכלל ולא יעיל כמעט.

על היעילות אני פחות או יותר מסכים, אבל על איזה תופעות לוואי אתה מדבר?

קראת פעם את העלון לצרכן של פרופסיה?
תצטט ממנו.

בוא אני אחסוך ממך ואצטט כמה מתופעות הלוואי שדיווחו מלא משתמשים בכל העולם.
1. דיכאון - עד כדי מחשבות אובדניות
2. חוסר חשק מיני - מן הסתם כי הוא מונע המרה לDHT כידוע מחרמן טבעי.
3. אימפוטנציה - שוב DHT
4. איכות וכמות נוזל זרע בעייתי - שוב DHT וגם LH
5. סרטן הערמונית - לא מעולה בשילוב עם אנאבוליים שגם ככה מתקשרים ברמה אנדרוגנית עם הערמונית

יש עוד הרבה, אני אומר לך, התרופה לא שווה את הסיכונים.

נערך לאחרונה:
ברור שקראתי אבל אל תשכח שמחקרים הראו שרק ל5 אחוז מהאוכלוסיה הצורכת יהיו אחד או יותר מתופעות הלוואי שהזכרת, בכל אופן אני לשמחתי לא סובל משום תופעה שכתבת.

אישית הלכתי פעם לרופא עור כשהתחלתי להקריח וכמובן שהוא הביא לי פרופסיה.
די נבהלתי שקראתי על כל מני תופעות לוואי שהיו לאנשים.
חשבתי על זה. הרי זה לא שאני אקח אותה ועוד שנה יהיה לי שיער ארוך גולש עד התחת.
באמת, לא נראה לי שיש מישהו שלקח אותה והפך להיות מאושר מכל השיער שפתאום צמח לו.

לדעתי לא שווה לקחת אותה בכלל.

ברור שקראתי אבל אל תשכח שמחקרים הראו שרק ל5 אחוז מהאוכלוסיה הצורכת יהיו אחד או יותר מתופעות הלוואי שהזכרת, בכל אופן אני לשמחתי לא סובל משום תופעה שכתבת.

ממש ממש לא.
למעל 30 אחוז מהשתמשים הייתה פגיעה באיכות הזרע. על מה אתה מדבר?
איך אתה יודע שאיכות הזרע שלך לא פגומה?
אתה צריך מדד השוואתי להזכירך.

אז זה אומר שאם אתחיל את הסייקל הנ״ל (500 מג טסט אנטט בשבוע ) ויתחיל להיות לי נשירה אז אין לי מה לעשות בעצם חוץ מלהפסיק את הסייקל?!

חחחח לא תהיה לך נשירה מסייקל של טסט 500מ"ל ... גם אני פחדתי מזה והשיער שלי נשאר אותו דבר בלי שום סימן להתקרחות

חחחח לא תהיה לך נשירה מסייקל של טסט 500מ"ל ... גם אני פחדתי מזה והשיער שלי נשאר אותו דבר בלי שום סימן להתקרחות
השאלה היא האם יש לך התקרחות גנטית במשפחה, אבא שלי קירח אבל לי יש שיער מלא ללא סימן להתקרחות (מפרצים וכו')

כן אבא שלי גם קירח והוא אמר לי שבגיל שלי הוא כבר התחיל להקריח אבל ברוך השם בינתיים לא רואה שום סימנים להתקרחות

• פותח/ת השרשור
התקרחות זה לא רק האבא זה גם הסבא או הדודים וגם בעיה בתזונה ומחסור בוויטמינים. אפילו אם מתחילה התקרחות בשלב הראשון או השני זה יכול להיעצר ככה לא מחייב שתתרוקן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית