הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קשור לכבד?

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
האם יש קשר בין שילשולים צהובים שומניים לבין בעיות מהכבד?
כמו כן, בחילות שמופיעות בד"כ בזמן מאמץ.?

שמעתי המלצות לעשות דטוקס לכבד של סולגר..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תקופה ארוכה שאני לוקח יהומבין + קפאין ובכלל כדורים אני לוקח המון זמן ללא הפסקות.

רעילים לא אבל יכולים לגרום לשילשולים ובעיות בבטן תבדוק את זה(נסה לא לקחת איזה שבוע)

• פותח/ת השרשור
נכון לעכשיו העניינים מתחילים להסתדר...
בימים הקרובים אני אעשה דטוקס לכבד ואני אסגור את העניין.

לקחתי קצת הפסקה גם מצריכת קפאין כי במקרה שיש לי כבד שומני זה לא יועיל לזה.

לא לא אבל הוא סטונדט לרפואת אוגרים סבירים בדרום שוויץ איך אתה מדבר ככה הוא אחד מגדולי המחקר והוא עכשיו עומד בראש המאבק לתת לזקנים לשבת באוטובוס 😆😆😆😆

MISHEL27 - אני בטוח שהדרך האמיתית להיות חכם היא לכתוב בפורום שלך ולשמוע מה יש לך ולמשה החבר שלך להגיד על כל מיני דברים שאין לכם מושג לגביהם.

MOSHE - חשבתי שהגבת להודעה הראשונה בשרשור. בקריאה שניה אני רואה שהייתה הודעה לפניך שאליה הגבת.

בכל מקרה, אתה מגיב לגבי המון נושאים שאתה לא מבין בהם ובהחלטיות גמורה. די ברור שרמת ההחלטיות שלך והחופש לתת עצות בנושאים מסויימים נמצאים ביחס הפוך לרמת ההבנה שלך בהם, אז שהמשתתפים בפורום יעשו חושבים אם להשתמש בעצות שלך או לא.

ולגבי ההערה המיותרת (והלגמרי לא קשורה לנושא) שלך לגבי העצומה שלי - זה היה נמוך. הבעיה עצמה היא *קשה ולא נעימה, וחבל שאתה מזלזל בה או בניסיונות לפתור אותה. אני בטוח שהיית מדבר אחרת אם קרוב משפחה קשיש שלך היה נפגע ממנה.

*לדוגמא:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3713680,00.html

נערך לאחרונה:
מדהים כמה אגו אקדמאים צעירים מקבלים באוניברסיטה. לא נורא, יעבור לך כשתגדל.

YaniB - העיקר שאתה מבין בהכל, בכלל לא מבין למה נרשמת לכאן אני יודע שהמטרה שלך בחיים זה לריב ברשת אבל אני מצטער שלא אוכל להיות שותף לכך, עברתי את השנים הללו מזמן ומציע לך גם לעבור לצד הזה ולהתחיל לצאת קצת מהבית.

COLDFIRE / MARK RIPPETOE - 'אגו' מוגזם זה לדבר על נושאים שאתה לא מבין בהם.

MOSHE - ההערה שלך די משעשעת בהתחשב בעובדה שיש לך כמעט 5000 הודעות, ומדד ה-ACTIVITY שלך בפורום נמצא על המקסימום.

אגו מוגזם זה מה שיש לך, ידידי. עד עכשיו כל ההודעות שלך מסתכמות בלהגיד לאנשים שהם לא מבינים כלום ואתה מבין יותר מהם, ללא כל ביסוס או הסבר. עוד לא ראיתי הודעה מועילה אחת ממך.

זה שלמשה יש 5000 הודעות לא אומר שהוא עסוק בלריב. תעבור על ההודעות שלו ותראה שהרוב זה תשובות לשאלות.

קח את האגו וההיגיון העקום שלך בחזרה לתפוז.

משעשע יותר שיש לי רק 16 הודעות ביום (אפשר לראות בפרופיל) וזה נעשה בשנה שלמה, אני הייתי אומר שתשאר עם העצומות שלך על מקומות באוטובוס.
הנושא ננעל, חבל שהמונה הודעות שלי יעלה על ליצנים.

אחרית הימים אלכס מגן על משה .
משה עושה SS , אם אלכס תתחיל חיטוב אני אדע שהסוף העולם מתקרב ...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית