MISHEL27 - אני בטוח שהדרך האמיתית להיות חכם היא לכתוב בפורום שלך ולשמוע מה יש לך ולמשה החבר שלך להגיד על כל מיני דברים שאין לכם מושג לגביהם.
MOSHE - חשבתי שהגבת להודעה הראשונה בשרשור. בקריאה שניה אני רואה שהייתה הודעה לפניך שאליה הגבת.
בכל מקרה, אתה מגיב לגבי המון נושאים שאתה לא מבין בהם ובהחלטיות גמורה. די ברור שרמת ההחלטיות שלך והחופש לתת עצות בנושאים מסויימים נמצאים ביחס הפוך לרמת ההבנה שלך בהם, אז שהמשתתפים בפורום יעשו חושבים אם להשתמש בעצות שלך או לא.
ולגבי ההערה המיותרת (והלגמרי לא קשורה לנושא) שלך לגבי העצומה שלי - זה היה נמוך. הבעיה עצמה היא *קשה ולא נעימה, וחבל שאתה מזלזל בה או בניסיונות לפתור אותה. אני בטוח שהיית מדבר אחרת אם קרוב משפחה קשיש שלך היה נפגע ממנה.
YaniB - העיקר שאתה מבין בהכל, בכלל לא מבין למה נרשמת לכאן אני יודע שהמטרה שלך בחיים זה לריב ברשת אבל אני מצטער שלא אוכל להיות שותף לכך, עברתי את השנים הללו מזמן ומציע לך גם לעבור לצד הזה ולהתחיל לצאת קצת מהבית.
אגו מוגזם זה מה שיש לך, ידידי. עד עכשיו כל ההודעות שלך מסתכמות בלהגיד לאנשים שהם לא מבינים כלום ואתה מבין יותר מהם, ללא כל ביסוס או הסבר. עוד לא ראיתי הודעה מועילה אחת ממך.
זה שלמשה יש 5000 הודעות לא אומר שהוא עסוק בלריב. תעבור על ההודעות שלו ותראה שהרוב זה תשובות לשאלות.
משעשע יותר שיש לי רק 16 הודעות ביום (אפשר לראות בפרופיל) וזה נעשה בשנה שלמה, אני הייתי אומר שתשאר עם העצומות שלך על מקומות באוטובוס.
הנושא ננעל, חבל שהמונה הודעות שלי יעלה על ליצנים.