עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
99% מהמכונים בחולון עונים על כל הדברים הבאים:הכי קרוב לבית הכי טוב, ככה אין תירוצים 🤪
הכי נוח בשבילך יהיה לשאול אותם בלוג שלהם כי אין לך אפשרות לשלוח פרטיות.
זה בכל מכון ככה, בערב כולם חוזרים מהעבודה.המכון שלי הוא Private Gym ברחוב גבעת התחמושת זה יוצא ליד מרכז שטיינברג למוזיקה למי שמכיר.
בכל מקרה אני מאוד אוהב את המקום כי הוא קטן וביתי, מצד שני בשעות הערב במיוחד עכשיו בתקופת הקיץ הוא מפוצץ באנשים.
מה שמקשה להתאמן נורמלי.
אני, פטבוי מהפורום ושמנמן (עוד מעט אני מעלה את ה-PRים שלו בטקסס לפורום) מהפורום.גם וויטהוול שמה
כל מה שיש זה מכונות גרועות, מוט חופשי רק בבנץ', אין לג פרס כתחליף לסקוואט, רק סמית, קטן מאוד ואין דדליפט. גרוע.אגב, למישהו מהחולונים כאן יצא להתאמן במכון כושר של מתנ"ס "רעים" ?
זה גם די קרוב לי אבל ממה שיצא לי לראות הוא יותר קטן מהמכון של רומן.
כל מה שיש זה מכונות גרועות, מוט חופשי רק בבנץ', אין לג פרס כתחליף לסקוואט, רק סמית, קטן מאוד ואין דדליפט. גרוע.
כמעט בטוח שאעבור לימית 2000 ב-1.8- יש מבצע של 20 חודשים ולגיל שלי (עד 18) יש אחלה מחיר לפי מה שאני מבין
כן אבל יותר יקר.כן, לא חשבתי מההתחלה שזה מקום טוב, שמח שצדקתי.
יש מבצע גם לבוגרים מעל גיל 18 ?
אמור להיות משהו דומה בבריזה ובנפשונית, לפי מה שאני מבין המחירים המבצעים וכו' מתעדכנים בו זמנית אצל כולם.אתה יודע אם יש כזה מבצע או משו בסגנון גם בבריזה ? הרי בריזה ימית ונופשונית נמצאים בבעלות בנאדם אחד.
כן, ללא ספק, רק חבל שיש לי צורך במדרגות אירובי להסקביט ואני לא מתכוון להסתכן שזה ישבר...אז עזוב, רומן זאת האופציה הכי טובה ונורמלית.
PROFIT בלי ראק או כלוב, אין אפשרות לדדליפט וכו'. עולה 140 לחודש. אין טעם ללכת לשם.אל תלך לGO ACTIVE בבת ים, המחיר שם בשמיים....
יש חדר כושר חדש שנפתח ליד, בבת ימון אם אתה מכיר, הרבה יותר זול נקרא PRO FIT תן לשם קפיצה ותבדוק איתם הצעת מחיר.
אל תלך לGO ACTIVE בבת ים, המחיר שם בשמיים....
יש חדר כושר חדש שנפתח ליד, בבת ימון אם אתה מכיר, הרבה יותר זול נקרא PRO FIT תן לשם קפיצה ותבדוק איתם הצעת מחיר.