הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Go Active בת-ים

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אהלן חברים

אני כרגע מחפש מתלבט בין 2 חדרי כושר אחד בעיר שלי בחולון לבין Go Active בבת-ים שהוא מרחק נסיעה קצר מהבית

מישהו מתאמן שם ? יכול לתת לי רשמים? איך המקום ב-7 בערב? מלא ? מה טווח המכירים למנוי שם ?

המחירים אחידים ברשת, יש לך כמה משתמשים שמתאמנים בגו אקטיב סביונים ואתה מוזמן לשאול אותם.
Powerlifting
Psycho
MOONLight
גשש בלש
הכי נוח בשבילך יהיה לשאול אותם בלוג שלהם כי אין לך אפשרות לשלוח פרטיות.

בכל מקרה, איזה מכון בחולון?
אני חרשתי על המכונים בעיר ואני יכול לעזור לך לגביו.

הכי קרוב לבית הכי טוב, ככה אין תירוצים 🤪
99% מהמכונים בחולון עונים על כל הדברים הבאים:
1. אין ראק או כלוב
2. אין מספיק פלטות
3. אי אפשר לבצע סקוואט, דדליפט וכו'
ככה שרוב המכונים לא רק לא הכי טוב, אלה הכי גרוע :(

• פותח/ת השרשור
המכון שלי הוא Private Gym ברחוב גבעת התחמושת זה יוצא ליד מרכז שטיינברג למוזיקה למי שמכיר.

בכל מקרה אני מאוד אוהב את המקום כי הוא קטן וביתי, מצד שני בשעות הערב במיוחד עכשיו בתקופת הקיץ הוא מפוצץ באנשים.

מה שמקשה להתאמן נורמלי.

הכי נוח בשבילך יהיה לשאול אותם בלוג שלהם כי אין לך אפשרות לשלוח פרטיות.

איך עושים את זה ?

נערך לאחרונה:
המכון שלי הוא Private Gym ברחוב גבעת התחמושת זה יוצא ליד מרכז שטיינברג למוזיקה למי שמכיר.

בכל מקרה אני מאוד אוהב את המקום כי הוא קטן וביתי, מצד שני בשעות הערב במיוחד עכשיו בתקופת הקיץ הוא מפוצץ באנשים.

מה שמקשה להתאמן נורמלי.
זה בכל מכון ככה, בערב כולם חוזרים מהעבודה.
אין סיבה לעבור, אתה לא פותר את הבעיה אלא מעביר אותה למקום אחר.

• פותח/ת השרשור
טוב אז אחרי שהבנתי שלא כדאי לי להגיע ל-Go Active בגלל שהם יקרים, נראה לי שאחזור למכון הישן שלי(למרות שגם הוא לא כזה זול)

גם וויטהוול שמה
אני, פטבוי מהפורום ושמנמן (עוד מעט אני מעלה את ה-PRים שלו בטקסס לפורום) מהפורום.

לפותח הפוסט-
זה אחלה מכון כמו שאתה יודע, אנחנו מתאמנים בין 16:30 ל-18:00 כדי להספיק להסקביט בלי זיוני שכל של עופו מהראק (בדרך כלל מגיעים בחמש) בימי חמישי ושני ובשבת אנחנו באים בשעה 15:00, ריק לגמרי. יש אולי 2 אנשים במכון שמתאמנים חוץ מאיתנו, מישהי על ההליכון, ובשלב מסויים רומן (הבעלים) מתחיל להתאמן.
בסך הכל ריק.

כמעט בטוח שאעבור לימית 2000 ב-1.8- יש מבצע של 20 חודשים ולגיל שלי (עד 18) יש אחלה מחיר לפי מה שאני מבין. יש מקום לקלינים, סנאצ'ים, יש פלטות של 25 ו-20 בשפע, יש כלוב ואין צורך במדרגות אירובי בשביל להסקביט.
יש גם מדריך שהוא PL מקצועי בשם סרגיי פיניאצ'ב.

בכל מקרה אם הראק מתאים לך בפרייבט ג'ים ואתה לא צריך מדרגות אירובי בשביל לשבור מקביל תשאר שם, הכי טוב.

• פותח/ת השרשור
אגב, למישהו מהחולונים כאן יצא להתאמן במכון כושר של מתנ"ס "רעים" ?

זה גם די קרוב לי אבל ממה שיצא לי לראות הוא יותר קטן מהמכון של רומן.

אגב, למישהו מהחולונים כאן יצא להתאמן במכון כושר של מתנ"ס "רעים" ?

זה גם די קרוב לי אבל ממה שיצא לי לראות הוא יותר קטן מהמכון של רומן.
כל מה שיש זה מכונות גרועות, מוט חופשי רק בבנץ', אין לג פרס כתחליף לסקוואט, רק סמית, קטן מאוד ואין דדליפט. גרוע.

• פותח/ת השרשור
כל מה שיש זה מכונות גרועות, מוט חופשי רק בבנץ', אין לג פרס כתחליף לסקוואט, רק סמית, קטן מאוד ואין דדליפט. גרוע.

כן, לא חשבתי מההתחלה שזה מקום טוב, שמח שצדקתי.

כמעט בטוח שאעבור לימית 2000 ב-1.8- יש מבצע של 20 חודשים ולגיל שלי (עד 18) יש אחלה מחיר לפי מה שאני מבין

יש מבצע גם לבוגרים מעל גיל 18 ?

כן, לא חשבתי מההתחלה שזה מקום טוב, שמח שצדקתי.

יש מבצע גם לבוגרים מעל גיל 18 ?
כן אבל יותר יקר.
זה דיל לכולם, מבצע של 20 חודשים, אבל העלות משתנה מאדם לאדם.
אנשים מסויימים יקבלו "מחיר מלא" (בודדים), חיילים, עד 25 עד 27 נוער וילדים, גמלאים, גמלאים 80+, חד הוריים, משפחות שכולות ועוד 100000 סטטוסים שונים של אנשים זכאים להנחות. ברור שעד 27 ישלם יותר מחייל וההנחה של חייל תשתלם יותר, אבל גם ל-27 תהיה הנחה מסויימת.
ממליץ בחום לעשות מנוי "גדול"- בזמנו ההורים שלי ואני עשינו מנוי לשלושה ויצא לנו 190-180 לחודש לכל אחד בזמן שאם רק אבא או אמא שלי היו עושים מנוי (דהיינו 18+, וליתר דיוק 40+ באותה תקופה) זה היו יוצא בסביבות 400-450 לחודש רק לאדם אחד.
תעשה התאמות כמו שצריך ותדאג להתמקח טיפה, יצא לך מחיר לא רע, במיוחד מנוי של הורים, אחים, ילדים אם יש וכו'- מנויים משפחתיים הכי זולים, יותר מכל ההנחות.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע אם יש כזה מבצע או משו בסגנון גם בבריזה ? הרי בריזה ימית ונופשונית נמצאים בבעלות בנאדם אחד.

אתה יודע אם יש כזה מבצע או משו בסגנון גם בבריזה ? הרי בריזה ימית ונופשונית נמצאים בבעלות בנאדם אחד.
אמור להיות משהו דומה בבריזה ובנפשונית, לפי מה שאני מבין המחירים המבצעים וכו' מתעדכנים בו זמנית אצל כולם.
רק תהיה מודע שבבריזה לא תוכל לעשות דדליפט בשקט וכנראה שלא סקוואט, נפשונית שניהם לא יתאפשרו בוודאות.

• פותח/ת השרשור
אז עזוב, רומן זאת האופציה הכי טובה ונורמלית.

אל תלך לGO ACTIVE בבת ים, המחיר שם בשמיים....
יש חדר כושר חדש שנפתח ליד, בבת ימון אם אתה מכיר, הרבה יותר זול נקרא PRO FIT תן לשם קפיצה ותבדוק איתם הצעת מחיר.

אז עזוב, רומן זאת האופציה הכי טובה ונורמלית.
כן, ללא ספק, רק חבל שיש לי צורך במדרגות אירובי להסקביט ואני לא מתכוון להסתכן שזה ישבר...
יש חדר כושר חדש שנפתח ליד, בבת ימון אם אתה מכיר, הרבה יותר זול נקרא PRO FIT תן לשם קפיצה ותבדוק איתם הצעת מחיר.
PROFIT בלי ראק או כלוב, אין אפשרות לדדליפט וכו'. עולה 140 לחודש. אין טעם ללכת לשם.

• פותח/ת השרשור

נכנסתי לאתר שלהם וישר ראיתי מבצע שעושה רושם שהולך לעשות הרבה באז.

הם מציעים מנוי שנתי ב-139 ש"ח לחודש, חישוב מהיר של 139X12 יוצא 1668

או מנוי חודשי ב-179 ש"ח שאם אני אקח אותו ואשלם כל חודש בשביל מנוי לחצי שנה זה עדיין ייצא לי יותר זול מהחדר כושר שלי.

"הבעיה" עם המקום הזה שצריך אוטובוס בשבילו ולהגיד ת'אמת ? לא מעוניין להוציא עוד סכומי כסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית