הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל דיבול היום

mambaahi

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
-2
19
1
שלום לכולם 😃

אני מתחיל היום (15.7) דיבול. סייקל ראשון ויחיד. 6 שבועות. יש לי 200 כדורים.

אני אקח שעתיים לאחר ארוחת בוקר ושעתיים ארוחה לפני אימון. אני לוקח 2 כדורים בבוקר ו2 לפני אימון ככה שזה יוצא 40 מ"ג כהתחלה. לאחר שבועיים אני יעבור ל60 מ"ג כל יום ואז שבועיים אחרונים עוד פעם 40 מ"ג.

אז יש לי כמה שאלות שאני עוד לא סגור עלייהן ואשמח אם תענו לי עלייהן בהקדם האפשרי כי זה די דחוף.

1. מותר להביא ביד בזמן הסייקל? (נכון שאלה קצת מטומטמת, אבל זה סייקל ראשון ואני גם ככה מפחד ולחוץ אחושרמוטה עכשיו מיזה אז רק ליתר בטחון)
2. לדוגמא אני קם ב10 ואוכל ארוחת בוקר. אחרי הארוחת בוקר אני לוקח 2 כדורים. אחרי חצי שעה אני פתאום רעב עוד פעם. מותר לי לאכול? (אותו דבר לגבי הצהריים. (שעתיים לפני האימון))
3. אחרי כמה זמן אני יראה תוצאות? האם אני אראה תוצאות של כוח על היום הראשון? אמרו לי שכוח זה ישר בא באימון הראשון מרגישים את זה.

תודה רבה לעוזרים.

אחי למה לעזאזל אתה עושה את הטעות הזאת?!
אין לך ידע בכלל תעשה חיפוש קצר למה לפי דעתי אתה עושה טעות..
לקחת דיאנבול לבד ועוד בפעם הראשונה בלי שילוב של שום דבר!!
עיצה שלי תבדוק את עצמך טוב לפני שאתה מתחיל..

טעות של מתחילים אתה עושה , אני לא מבין בזה כלום - אומנם קראתי כמה מאמרים ועדיין יכול להבין שזאת טעות מה שאתה עושה .
אם אתה באמת רוצה לקבל תשובות לעניין , קודם תתייעץ פה עם הבכירים של הפורום מה צריך לעשות ואיך לפני שאתה ניכנס לזה בכלל .
אתה צריך לשפר ת'תזונה שלך , ת'שינה , ת'אימונים - ועוד הרבה פרמטרים .
בקיצור אל תתחיל היום .

תעלה נוזלים תסיים תסייקל תרד אותם ויישאר לך 0.1 גרם שריר במקרה הטוב.. לא יקרה הרבה מסייקל כזה הגוף יתאושש די מהר אבל בטוח שתוצאות לא יהיו.. ואני בטוח שאם אתה רוצה לעשות סייקל כזה אתה לא מוכן לעולם האנבוליים!!

• פותח/ת השרשור
לא טוב לקחת כראשון לבד ביגלל התוצאות או כי זה מסוכן?

- - - עידכון הודעה - - -

התכנון הוא 6 שבועות של DBOL לבד.

אז הפסקה 6 שבועות ואז עוברים ל
דיבול עם בולדונון וטסט

• פותח/ת השרשור
אז למה אתה מתחיל עם דיבול?!?!? תתחיל עם טסט תכיר את החומר וגם תשיג מזה משהו!!

שמע בעיקרון מישהו שמבין עוזר לי בזה. אני די סומך עליו בקטע הזה כי ככה הוא התחיל והוא ניראה טוב מאוד.

ושוב, לקחת דיבול לבד זה מסוכן או שפשוט כל התוצאות ירדו בסוף הסייקל?

שלום לכולם 😃

אני מתחיל היום (15.7) דיבול. סייקל ראשון ויחיד. 6 שבועות. יש לי 200 כדורים.

אני אקח שעתיים לאחר ארוחת בוקר ושעתיים ארוחה לפני אימון. אני לוקח 2 כדורים בבוקר ו2 לפני אימון ככה שזה יוצא 40 מ"ג כהתחלה. לאחר שבועיים אני יעבור ל60 מ"ג כל יום ואז שבועיים אחרונים עוד פעם 40 מ"ג.

אז יש לי כמה שאלות שאני עוד לא סגור עלייהן ואשמח אם תענו לי עלייהן בהקדם האפשרי כי זה די דחוף.

1. מותר להביא ביד בזמן הסייקל? (נכון שאלה קצת מטומטמת, אבל זה סייקל ראשון ואני גם ככה מפחד ולחוץ אחושרמוטה עכשיו מיזה אז רק ליתר בטחון)
2. לדוגמא אני קם ב10 ואוכל ארוחת בוקר. אחרי הארוחת בוקר אני לוקח 2 כדורים. אחרי חצי שעה אני פתאום רעב עוד פעם. מותר לי לאכול? (אותו דבר לגבי הצהריים. (שעתיים לפני האימון))
3. אחרי כמה זמן אני יראה תוצאות? האם אני אראה תוצאות של כוח על היום הראשון? אמרו לי שכוח זה ישר בא באימון הראשון מרגישים את זה.

תודה רבה לעוזרים.

תסלח לי כן, אבל זה שנראה מעולה והמליץ לך על הסייקל הזה אין לו טיפת הבנה בחומרים. וגדילה זה לא הפקטור היחיד שיש לחשוב כשמשתמשים בחומרים.

עצם העובדה שאתה שואל שאלות מהסוג הזה, רק מראה שאתה לא מוכן בכלל להשתמש בסוג הזה של החומרים.
בן כמה אתה בכלל?

אז בוא אני אנסה טיפה לחדד מה אתה הולך לעשות:
1. אתה הולך להשבית אצלך ציר שנקרא HPTA (לא נראה לי שאתה יודע מה זה) תבדוק מה זה אומר.
2. האשכים שלך הולכים להצטמק.
3. אתה הולך להתנפח כמו בלון
4. כן, אתה תעלה בכוח.
5. אתה תעלה בטיפה שריר כי דיבול לבד הוא לא ממש אנאבולי, אפילו שעולים איתו מיליון קילו מים, זה לא שריר.
6. אתה תרד הכל בסוף ואם לא תעשה PCT כמו שצריך אתה גם תסבול מכך שאפילו ביד לא תוכל לעשות כי לא יעמוד לך. שלא נדבר על בחורות וחוסר חשק מיני.
7. אתה מרעיל את הכבד הצעיר שלך.
8. אם תהיה בר מזל אולי גם תפתח ג'ינו קטן.

תגיד, אתה נורמלי? מה זה לסמוך על מישהו רק בגלל שהוא גדול.
לאנשים יש בעיה בהגיון, רואים מישהו גדול ומניחים שהוא יודע מה זה ואיך שומרים על עצמנו בריאים. לך תשאל אותו מה זה אומר 17AA

חביבי, תפסיק לפני שתעשה לעצמך נזק.
ואם הייתי יכול הייתי שולח אותך לאנשים שעברו לי בידיים אחרי שהם לא מתפקדים מינית, עייפים ולא יודעים איך זה קרה להם.
שלא נדבר על כאלו שעכשיו מטופלים כל החיים בTRT , כי הגוף שלהם לא מסוגל לחזור לעצמו (לא שאני טוען שזה יקרה לך מדיבול אחד).
חבל שהם לא מסכימים לחשוף עצמם פה, אני רוצה לבקש מהם שידברו שאולי אנשים יבינו עם מה יש להם עסק.

צר לי ידיד אבל אני חושב שמישהו מכר לך 200 כדורי דיבול לסגור לו את היומית , ברגע שקראתי את השאלה הראשונה שלך " האם מותר לך להביא ביד " - את השאר לא טרחתי לקרוא.

מקווה שלא התחלת לקחת את הדיבול , ואם כן - ממליץ לך להפסיק. תנסה דברים כאלו אחרי צבא לא לפני גיוס.

חח אביעד צודק בכל מילה! יש לי חברים קרובים שלקחו מרי ישראל והתחרו בחול וניחשבים ״ למקצוענים ״ פה בארץ שלא יודעים דבר על עולם האנבוליים ורק דוחפים מה שאומרים להם! תקרא תלמד תיתייעץ ורק אז תבנה סייקל נכון ועם פחות סיכונים

• פותח/ת השרשור
תסלח לי כן, אבל זה שנראה מעולה והמליץ לך על הסייקל הזה אין לו טיפת הבנה בחומרים. וגדילה זה לא הפקטור היחיד שיש לחשוב כשמשתמשים בחומרים.

עצם העובדה שאתה שואל שאלות מהסוג הזה, רק מראה שאתה לא מוכן בכלל להשתמש בסוג הזה של החומרים.
בן כמה אתה בכלל?

אז בוא אני אנסה טיפה לחדד מה אתה הולך לעשות:
1. אתה הולך להשבית אצלך ציר שנקרא HPTA (לא נראה לי שאתה יודע מה זה) תבדוק מה זה אומר.
2. האשכים שלך הולכים להצטמק.
3. אתה הולך להתנפח כמו בלון
4. כן, אתה תעלה בכוח.
5. אתה תעלה בטיפה שריר כי דיבול לבד הוא לא ממש אנאבולי, אפילו שעולים איתו מיליון קילו מים, זה לא שריר.
6. אתה תרד הכל בסוף ואם לא תעשה PCT כמו שצריך אתה גם תסבול מכך שאפילו ביד לא תוכל לעשות כי לא יעמוד לך. שלא נדבר על בחורות וחוסר חשק מיני.
7. אתה מרעיל את הכבד הצעיר שלך.
8. אם תהיה בר מזל אולי גם תפתח ג'ינו קטן.

תגיד, אתה נורמלי? מה זה לסמוך על מישהו רק בגלל שהוא גדול.
לאנשים יש בעיה בהגיון, רואים מישהו גדול ומניחים שהוא יודע מה זה ואיך שומרים על עצמנו בריאים. לך תשאל אותו מה זה אומר 17AA

חביבי, תפסיק לפני שתעשה לעצמך נזק.
ואם הייתי יכול הייתי שולח אותך לאנשים שעברו לי בידיים אחרי שהם לא מתפקדים מינית, עייפים ולא יודעים איך זה קרה להם.
שלא נדבר על כאלו שעכשיו מטופלים כל החיים בTRT , כי הגוף שלהם לא מסוגל לחזור לעצמו (לא שאני טוען שזה יקרה לך מדיבול אחד).
חבל שהם לא מסכימים לחשוף עצמם פה, אני רוצה לבקש מהם שידברו שאולי אנשים יבינו עם מה יש להם עסק.

אתה אומר שכל זה יכול לקרות לי ביגלל 6 שבועות דיאנבול? למדתי וקראתי על זה מלא. קראתי על מלא אנשים שלקחו וזה לא מה שקרה והם רק מרוצים מהתוצאות.
אז ..?

אתה אומר שכל זה יכול לקרות לי ביגלל 6 שבועות דיאנבול? למדתי וקראתי על זה מלא. קראתי על מלא אנשים שלקחו וזה לא מה שקרה והם רק מרוצים מהתוצאות.
אז ..?

למדת וקראת על זה מלא?
בטוח? בטוח?
שנבחן אותך?

כפרה, זו לא תחרות השתנה פה, אם אתה יודע מה אתה עושה, לבריאות אחונה.
אם קראת אתה בטח יודע למה דיבול בלי חומר בסיס גורם לנשירת הזין. יאללה אחי, שחק אותה ביתר.

לעשות ביד מותר לזיין אסור.
מה נסגר איתך בנאדם תריץ טסט נטו
וחלאס.
אם הפחד שלך זה מחטים אז צא מזה.
טסט למול דיבול יביא תוצאות טובות יותר וכן פחות סיכונים.

שמע ממבחי , או מוחמד איך שלא יקראו לך .
כדאי לך מאוד להקשיב ל-אביעד , הבחור יש לו ידע פי 300% מהבחור שהיית ואני אומר לך מנסיון .
הוא מבין מאוד ותיקח כל מילה שלו לא רק כהמלצה אלא כמובן מאליו .
אל תיכנס לעולם הזה בלי שתדע הכל מהכל - אני לא מבין בזה בשיט בכל עולם הסטרואידים - ולפי ההבנה הקצרה שלי במאמרים פה
אתה כבר לא עושה נכון .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית