הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לפני שהכול סגור צריך עוד משהו לחדר כושר בייתי

• פותח/ת השרשור anutkk
  • פורסם בתאריך

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
טוב אז ככה עקב המחירים המופרזים של חדרי כושר, ועקב הכמות הנכבדת שיש אנשים בחדר כושר במיוחד בשעות הערב.

החלטתי לקנות בעצמי חדר כושר שיתאים לצרכים שלי.

אז ככה בקרוב אני קונה:

כלוב
מוט אולימפי 1.80 או 2.20
מוט W אולימפי
2 דאמבלים מתברגים (קשה מאוד מאוד להשיג בארץ אולימפי)
ספא מתכווננת- עוד לא החלטתי איזה
פלטות אולימפיות בתור התחלה 130 ק"ג
חגורה להרמת משקולות
שטיח לאימונים

רק מה שחסר לי זה מתקן למקבילים, ראיתי ביוטיוב אנשים שמחברים מקבילים לכלוב שלהם, יש לכם מושג מאיפה אני גם משיג כזה לכלוב שלי (GPR388 של בודי סוילד)

איך התכנון טוב? מה צריך להוסיף?

לקחת בחשבון שעם הציוד הזה אני מבצע את התוכניות SS ,מסה (AB) וחיטוב.

כול העסק הזה יעלה לי סביביות 6 אלף, אבל זה משתלם כי אני מתאמן בזמן שלי, זמינות מיידית, והכי חשוב שאין תורים

נערך לאחרונה:
מוט זה לא המקום לחסוך בו כסף, זה למעשה הכי חשוב. אני לא מכיר מוט טוב בארץ, חוץ מהמותגים - ידוע לי על רוג ועל אליקו. רוג יותר זול.
אין לי מושג מאיפה הביטוי "מוט w אולימפי" - wtf?
עם הדאמבלים בתכלס תחכה, אם אתה עדיין צריך רק 130 קילו אתה עוד לא צריך דאמבלים.
לפי השם, נשמע שאתה מתכנן לקנות "חגורה להרמת משקולות" בסגנון ג'נרי שנמכר בארץ, אז אל.
כשתצטרך, הפיתרון הוא rdx / inzer / bestbelts ובכל מקרה זה יצטרך להגיע מחו"ל.

בהצלחה.

נערך לאחרונה:
יש דרך לשים 2 מוטות על המוטות ביטחון של הכלוב ולעשות מקבילים. זה אפשרי כל זמן שאתה רוצה לחסוך. אגב בקשר למוט לך רק על 2.20 אחרת זה לא אולימפי (נכון שיש לו מיסיבים והוא 50 מ״מ קוטר אבל זה לא הופך אותו לאולימפי) וגם לא יתאים לך לכלוב.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש דרך לשים 2 מוטות על המוטות ביטחון של הכלוב ולעשות מקבילים. זה אפשרי כל זמן שאתה רוצה לחסוך. אגב בקשר למוט לך רק על 2.20 אחרת זה לא אולימפי (נכון שיש לו מיסיבים והוא 50 מ״מ קוטר אבל זה לא הופך אותו לאולימפי) וגם לא יתאים לך לכלוב.

יש לך דוגמאות לזה?

ועוד שאלה הם זה התרגיל הכי טוב שיש לשרירי הבטן? להעביר ל- 1:00 דקות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש לך דוגמאות לזה?
מצאתי לך ברשת תמונות לשידרוג הכלוב של בודי סוליד:
http://sizmedia.com/my.php?i=ymwdw5oijymw.jpg

http://sizmedia.com/my.php?i=giuzy1xdqzym.jpg
http://sizmedia.com/my.php?i=1mfotjjmdnid.jpg

אם אתה מחפש לחסוך פשוט תסתכל על התמונה האחרונה ותראה מוט אחד מונח על המוטות הביטחון, צריך להוסיף עוד מוט ולהיכנס בין 2 המוטות ויש לך אחלה מקבילים.

אגב בכמה בסוף השגת את הכלוב?

• פותח/ת השרשור
עדיין מחפש, מקווה למצוא בזול.

יש לך מושג איך אני בונה/מזמין את הידיות האלה?

נערך לאחרונה:
מוט זה לא המקום לחסוך בו כסף, זה למעשה הכי חשוב. אני לא מכיר מוט טוב בארץ, חוץ מהמותגים - ידוע לי על רוג ועל אליקו. רוג יותר זול.
אין לי מושג מאיפה הביטוי "מוט w אולימפי" - wtf?
עם הדאמבלים בתכלס תחכה, אם אתה עדיין צריך רק 130 קילו אתה עוד לא צריך דאמבלים.
לפי השם, נשמע שאתה מתכנן לקנות "חגורה להרמת משקולות" בסגנון ג'נרי שנמכר בארץ, אז אל.
כשתצטרך, הפיתרון הוא rdx / inzer / bestbelts ובכל מקרה זה יצטרך להגיע מחו"ל.

בהצלחה.

במידה ואתה לא עושה בנצ' פרס . רק דדליפט וסקוואטים בבית .
יש סיבה שהמוט עדיין צריך להיות איכותי ?

במידה ואתה לא עושה בנצ' פרס . רק דדליפט וסקוואטים בבית .
יש סיבה שהמוט עדיין צריך להיות איכותי ?
הוא צריך להיות איכותי בעיקר בשביל הסקוואט והדדליפט. בלחיצות זה פחות קריטי (אלא אם אתה עושה בנץ' בלי ספוטר למשקלי מקסימום - שזה דבר מפגר בפני עצמו)

הוא צריך להיות איכותי בעיקר בשביל הסקוואט והדדליפט. בלחיצות זה פחות קריטי (אלא אם אתה עושה בנץ' בלי ספוטר למשקלי מקסימום - שזה דבר מפגר בפני עצמו)

אני קניתי מוט זול וגרוע ב 400 הוא ניראה ישר אבל בהרגשה . מרגיש לא מאוזן כשאני מדדלפט - האם זה החשש במוט זול ? או שיש עוד בעיות?
תודה אחי

נערך לאחרונה:
אני קניתי מוט זול וגרוע ב 400 הוא ניראה ישר אבל בהרגשה . מרגיש לא מאוזן כשאני מדדלפט - האם זה החשש במוט זול ? או שיש עוד בעיות?
תודה אחי
סביר מאוד להניח שהמוט גרוע ושבמיוחד אם הוא מרגיש לא יציב, הוא כבר לא ישר. אבל יש יוצאים מהכלל, תבדוק את זה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
כבר לא רלוונטי אפשר לנעול את הפוסט.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית