הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה בחיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
1.73, 89ק"ג בן 31, 15%שומן בערך.רוצה להתייחס לההעמסה בחיטוב,אחריה אני מרגיש שלמרות שהגוף נראה נוזלי,עדין התחושה היא שקל יותר לרדת במשקל.אני עושה העמסה כל 12 יום בערך,מתכנן עכשיו לרדת ל10-8 ואוכל בסביבות ה70ג' פחמימה ביום,200חלבון ושומן 70-100.האם כדאי לבצע העמסות בתדירות קרובה יותר מאשר למשוך עוד ימי דיאטה ?

כל 10 ימיים זה אפשרי , אפשר גם למשוך ל14 . מה שבא לך .
לא הייתי ממליץ על יותר מ14 יום ללא העמסה.

• פותח/ת השרשור
עם 70 גרם פחמימה ליום העמסה פעם ב10 ימים??

יותר בכיוון ה5-7 ימים להעמסה איכותית..
אחרי חודשיים בחיטוב וגירעון יומי של 700קל' בערך,יכולה להיגרם בעיה לחילוף החומרים כשההעמסה היא בכל 12 יום ?

פחות קשור לגירעון או הזמן שאתה בחיטוב,
יותר קשור למאגרי הגליקוגן שלך, שמתרוקנים במצב של 70 גרם פחמימה באיזור השבוע(כולל אימונים ואירובי שאני מאמין שאתה עושה),
בגלל זה יש צורך בהעמסה אחת ל5-7 ימים.

אני אישית על 50-70 גרם פחמימה ביום ומעמיס 600-700 גרם פחמימה ב-24 שעות פעם בשבוע.
התוצאות ממש טובות ואני כבר חודש וחצי בתוך זה 🚬🤪🚬

כל 7-6 יום !!!
זה לא חובה !

לפותח האשכול והמגיבים : יש אנשים שהעמסה של פעם בשבוע מפריעה לירידה במשקל ולכן הם עושים העמסה כל 14 יום (שבועיים) אין עם זה שום בעיה ואם בא לפותח האשכול לעשות את זה הוא יכול ! אם הוא רוצה כל 7 ימיים גם יכול!

בכמות פחמימה כזו הייתי מעמיס לראשונה אחרי 14 יום ומוריד בהדרגה ל10 מהעמסה להעמסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית