הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 126 קילו ודדליפט 146 קילו 5 X

שמנמן

משתמש מתחיל
56
1
נק' מוניטין:
15
56
1
Body Masters

מתאמן עם WHITEOWL מהפורום. בדדליפט הוא לא הספיק לצלם תחזרה-שתיים הראשונות. אני יודע שהפלטות מראות פחות משקל ממה שכתוב, אבל הפלטות שוקלות יותר מאיך שהן מנסות להראות.
יש עצות לטכניקה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
לפי דעתי יש בעיה עם הגב בדדליפט...
אבל קשה לראות כולכך טוב מהזווית הזאת בדדליפט
אז איך עזרת יקקה
תגיד מה הבעיה עם הגב

- - - עידכון הודעה - - -

ואו , איפה אני הייתי בגיל 15 יאללה , כל הכבוד על ההשקעה !
תודה :D איכשהו פספסתי את ההודעה שלך

אז איך עזרת יקקה
תגיד מה הבעיה עם הגב

- - - עידכון הודעה - - -

תודה :D איכשהו פספסתי את ההודעה שלך
בואנ'ה יחוצפן הוא חייב לך משהו ? וואלה פרינציפ גם אני לא אגיד לך את דעתי ומקווה שגם כל מי שאחריי.

• פותח/ת השרשור
בואנ'ה יחוצפן הוא חייב לך משהו ? וואלה פרינציפ גם אני לא אגיד לך את דעתי ומקווה שגם כל מי שאחריי.
חחח
הומור לא מקובל בפורום?
זכותך לעשות מה שאתה רוצה כמובן, אבל אל תיצור פה כת

חחח
הומור לא מקובל בפורום?
זכותך לעשות מה שאתה רוצה כמובן, אבל אל תיצור פה כת
מקובל בטח שמקובל , הבעיה שיש פה כל כך הרבה אנשים שתופסים מעצמם וחושבים שכולם חייבים להם משהו. אם לא הבנתי את כוונתך הנכונה ,סליחה.

• פותח/ת השרשור
מקובל בטח שמקובל , הבעיה שיש פה כל כך הרבה אנשים שתופסים מעצמם וחושבים שכולם חייבים להם משהו. אם לא הבנתי את כוונתך הנכונה ,סליחה.
ממש לא בן אדם זאת לא הייתה הגישה שלי. חשבתי שזה יהיה ברור שלבן אדם שפוי אין שום כוונה כמובן להעליב\לפגוע בבן אדם שהוא לא מכיר שלכאורה בא לעזור.

נערך לאחרונה:
תתפלא, לא חסר כאן כאלה
בדרך כלל מי שפוגע באחרים יהיה מישהו עם מוניטין בפורום וידע שיצחק על בן אדם דפוק, כמו גולגולגולגולגולגול שמטיף בפורום והולך או כל מיני ליצנים שמקומם בפורומים האחרים.
עדיף שיפתחו פה פורום PAMPERS לכאן המפמפמים שעוד לא נגמלו מחיתולים וסתם את הפורום מזבלים.
חרוזזז:bananaparty:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית