עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז איך עזרת יקקהלפי דעתי יש בעיה עם הגב בדדליפט...
אבל קשה לראות כולכך טוב מהזווית הזאת בדדליפט
תודה :D איכשהו פספסתי את ההודעה שלךואו , איפה אני הייתי בגיל 15 יאללה , כל הכבוד על ההשקעה !
בואנ'ה יחוצפן הוא חייב לך משהו ? וואלה פרינציפ גם אני לא אגיד לך את דעתי ומקווה שגם כל מי שאחריי.אז איך עזרת יקקה
תגיד מה הבעיה עם הגב
- - - עידכון הודעה - - -
תודה :D איכשהו פספסתי את ההודעה שלך
חחחבואנ'ה יחוצפן הוא חייב לך משהו ? וואלה פרינציפ גם אני לא אגיד לך את דעתי ומקווה שגם כל מי שאחריי.
מקובל בטח שמקובל , הבעיה שיש פה כל כך הרבה אנשים שתופסים מעצמם וחושבים שכולם חייבים להם משהו. אם לא הבנתי את כוונתך הנכונה ,סליחה.חחח
הומור לא מקובל בפורום?
זכותך לעשות מה שאתה רוצה כמובן, אבל אל תיצור פה כת
ממש לא בן אדם זאת לא הייתה הגישה שלי. חשבתי שזה יהיה ברור שלבן אדם שפוי אין שום כוונה כמובן להעליב\לפגוע בבן אדם שהוא לא מכיר שלכאורה בא לעזור.מקובל בטח שמקובל , הבעיה שיש פה כל כך הרבה אנשים שתופסים מעצמם וחושבים שכולם חייבים להם משהו. אם לא הבנתי את כוונתך הנכונה ,סליחה.
תתפלא, לא חסר כאן כאלהחשבתי שזה יהיה ברור שלבן אדם שפוי אין שום כוונה כמובן להעליב\לפגוע בבן אדם שהוא לא מכיר שלכאורה בא לעזור.
בדרך כלל מי שפוגע באחרים יהיה מישהו עם מוניטין בפורום וידע שיצחק על בן אדם דפוק, כמו גולגולגולגולגולגול שמטיף בפורום והולך או כל מיני ליצנים שמקומם בפורומים האחרים.תתפלא, לא חסר כאן כאלה
3 פלטות של 21.5 בכל צד, המוט שוקל 17. תעשה את החשבון.אתה בטוח שיש לך בדדליפט 146 קילו ולא ליברות? 🤪
לא.אתה בטוח שיש לך בדדליפט 146 קילו ולא ליברות? 🤪