הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי אונאירובי בואתו אימון טוב או לא טוב?

z-e-m-e-r

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
51
40
0
באלאנס
התחלתי תפריט חיטוב וחשבתי לשלב איזה 20 דקות אירובי ביום של המשקולות כיד לתת לגוף פוש נוסף.

השאלות שלי הם:
חיפשתי בגוגל וראיתי המלצות לא לעשות לאותו יום והמלצות כן לאותו יום? האם יש הבדל?

בהנחה ואני עושה באותו יום האם כדאי אחרי המשקולות לשתות חלבון ופחמימה ואז אירובי? או שזה לא קרטי?

האם יהיה הבדל בין 20 דקות ל40 דקות אירובי ביום של משקולות?

תודה מראש.

לא כזה קריטי אם באותו יום או בנפרד.
גם לא קריטי אם לשתות בין או אחרי, אני אישית מעדיף אחרי.
מאיזו בחינה הבדל בין 20 ל40 דק'?

לא כזה קריטי אם באותו יום או בנפרד.
גם לא קריטי אם לשתות בין או אחרי, אני אישית מעדיף אחרי.
מאיזו בחינה הבדל בין 20 ל40 דק'?
לפי מה שאני קראתי עדיף לא לעשות אירובי בימי מנוחה אלה בימי אימון כי אז אתה לא נותן מנוחה לשרירים ומרוקן את מאגרי הגליקוגן.

כדי שניתן לך חוות דעת מלאה, נשמח לשמוע מה המטרות שאתה מבקש להשיג, ואיך נראית תוכנית האימונים שלך.

• פותח/ת השרשור
המטרה היא חיטוב/הרזיה. הרעיון הוא להוסיף עוד קצת אירובי כדי לזרז קצת את התהליך. בהנחה ואני עושה חצי שעה אחרי אימון ועוד שעה בכל יום מנוחה זה יוצא לי 4 וחצי שעות. מה שמתבטא בבערך 2500 קלוריות.

ובחזרה לשאלה: כדאי או לא?

כי אתה מאמץ את השרירים בריצה לא?
לא זה לא קשור.

המטרה היא חיטוב/הרזיה. הרעיון הוא להוסיף עוד קצת אירובי כדי לזרז קצת את התהליך. בהנחה ואני עושה חצי שעה אחרי אימון ועוד שעה בכל יום מנוחה זה יוצא לי 4 וחצי שעות. מה שמתבטא בבערך 2500 קלוריות.

ובחזרה לשאלה: כדאי או לא?

זה לא עניין של כדאי או לא, אתה יכול את ה2500 קלוריות הללו לחסוך באוכל אם אין אפשרות לחסוך באוכל או שאתה רוצה לאכול יותר ולא להשאר מורעב אפשר להוסיף אירובי, הכל כמובן בהתאם לגירעון המקסימלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית