הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוצרי חלב בחיטוב

Infantry

משתמש מתחיל
280
0
נק' מוניטין:
31
280
0
שלום רב,
האם יש עדיפות להימנע בתקופת החיטוב ממוצרי חלב(חלב, קוטג', כל הגבינות למיניהן)?
ממה שראיתי זה נושא מאוד שנוי במחלוקת, לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה וחד משמעית.

לפי מה שהבנתי, כל הסוכר חלב הוא דבר "לא טוב" לכל עניין האינסולין.. ופשוט כמשמעו לא טוב לתקופת חיטוב.. ובכללי כל עניין ספיחת הנוזלים..(זה פחות נורא, כי הנוזלים חוזרים בסופו של דבר)

הבעיה היחידה שיותר מ50% מהתפריט שלי מורכב ממוצרי חלב, ככה שאצטרך לעשות הסבה במקורות התזונה במידה ובאמת עדיף להימנע מזה.

תודה.

אצלי זה 2 גרם פחמימה.. לא משנה.. זה לא נשמע הגיוני שב-30 גרם אבקה שיש לי 2 גרם פחמימה יהיה הקפצת אינסולין גדולה מ30 גרם סוכר..
וחלבון גורם לשינוי באינסולין אם הגוף מפרק חלבונים מהשרירים בשביל גלוקוז כי יש מחסור בפחמימות.. אם יש מספיק פחמימות אין סיבה שחלבונים יגרמו להקפצת אינסולין

תשים לב שעשו בדיקה לגבי הרבה פחמימה וקצת חלבון וקצת פחמימה והרבה חלבון ובמקרה ה 2 הקפיצת אינסולין היתה יותר גדולה

זה נכון שזה לא בדיוק הבדיקה אבל עדיין לא לאכול פחמימה בגלל אינסולין נשמע לי קצת מפגר

תשים לב שעשו בדיקה לגבי הרבה פחמימה וקצת חלבון וקצת פחמימה והרבה חלבון ובמקרה ה 2 הקפיצת אינסולין היתה יותר גדולה

זה נכון שזה לא בדיוק הבדיקה אבל עדיין לא לאכול פחמימה בגלל אינסולין נשמע לי קצת מפגר

נכון אבל מצד שני צריך להקפיד על תזונה נכונה ולא לאכול רק פחמימות פשוטות ולהזניח דברים אחרים כי זאת בדיוק הדרך לקבל סוכרת מסוג 2

נכון אבל מצד שני צריך להקפיד על תזונה נכונה ולא לאכול רק פחמימות פשוטות ולהזניח דברים אחרים כי זאת בדיוק הדרך לקבל סוכרת מסוג 2

לגבי סכרת אני לא יודע להגיד כל כך , אבל כמובן שכל דבר שאתה תצרוך בצורה מופרזת יגרום לבעיות , למשל ראיתי פעם שבאנגליה המון אנשים מגיעים לבית חולים בגלל הרעלה של ויטמין (ניראה לי זה היה A) בגלל שאנשים מפריזים בצריכה של זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית