הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להעביר את האימונים הביתה (חדר כושר ביתי)

StrongLift

משתמש קבוע
1,146
545
נק' מוניטין:
2,827
1,146
545
אז ככה יש לי חדר מת בבית...
ויש לי חלק מהציוד שצריך אז חשבתי למה לא?
כמה שאלות בנושא:
כמה אמור לצאת הכל כולל הכל? במינימום כמובן ;)
ציוד מאיפה לקנות???
איפה הכי משתלם פלטות? (אולי הכנה עצמית עדיף?)

בכללי אני מתכנן שיהיה:
ראק
מוט אולימפי
ספסל כזה עם כמה זוויות
180 ק"ג פלטות (בינתיים יש רק 15 קילו)
דאמבלים (כבר יש)
עוד משהו לדעתכם??
מתח יש
רעיון למקבילים אני ישמח לשמוע 😃
בתכנון גם טבעות (כאלה מהתקרה)

וזהו בכללי
מה אומרים? יש מה להוסיף?
וכמה זה יצא??

עכשיו עוד שאלה קטנה...
החדר הריק הוא בקומה למעלה של הבית (שתי קומות סך הכל)
אמור להיות בעיה בקטע של דדליפט/חתירה וכאלה???
אני לא ישבור פתאום את כל הבית??
אני גם יביא גומי כזה לריצפה שלא ישבור אותה בכללי
אבל אני שואל מבחינת זה שפתאום הבית או הקומה תקרוס חחחחח

מתקשר תודה! ;)

במקרה וזה לא אקטואלי יש לך הצעה איפה לקנות?
מה להוסיף למה שרשמתי מבחינת ציוד?

אני לא אמליץ כי אין לי חד"כ בבית אבל אני יכול להגיד לך מה אני הייתי עושה:
קונה מוט אולימפי ומשקולות יד שניה (אם תחפש מספיק טוב תמצא ציוד טוב במחיר זול), סטנד/חצי ראק ושם שתי ספות בצדדים למקרה של כשל כשאחת מהספות ישרה לגמרי והשנייה מתכווננת ואז הייתי גם מוסיף דברים שוליים כמו מתח , דאמבלים וזהו לדעתי אין מה להוסיף יותר מדי .

תחפש פה בלוגים ובפורום פאוורליפטינג אנשים שבנו חד"כ יש דרכים מפה ועד לאינסוף
אנשים קנו דברים או בנו, המציאו וכו'...

• פותח/ת השרשור
אני לא אמליץ כי אין לי חד"כ בבית אבל אני יכול להגיד לך מה אני הייתי עושה:
קונה מוט אולימפי ומשקולות יד שניה (אם תחפש מספיק טוב תמצא ציוד טוב במחיר זול), סטנד/חצי ראק ושם שתי ספות בצדדים למקרה של כשל כשאחת מהספות ישרה לגמרי והשנייה מתכווננת ואז הייתי גם מוסיף דברים שוליים כמו מתח , דאמבלים וזהו לדעתי אין מה להוסיף יותר מדי .

בכללי אתה חושב שאם אפשר כדאי?
רעיון טוב בגדול?

בכללי אתה חושב שאם אפשר כדאי?
רעיון טוב בגדול?

כן קודם כל לרוב האנשים זה יוצא כמו חד"כ או יותר משתלם , אתה יותר מחיוב, יותר שקט ואתה יכול להיכנס לרייג' טוב או לשקט והתרכזות אם זה מה שמתאים לך וגם אתה יכול לקום בבוקר ולהתאמן בתחתונים או לאכול בין הסטים 🤡

• פותח/ת השרשור
כן קודם כל לרוב האנשים זה יוצא כמו חד"כ או יותר משתלם , אתה יותר מחיוב, יותר שקט ואתה יכול להיכנס לרייג' טוב או לשקט והתרכזות אם זה מה שמתאים לך וגם אתה יכול לקום בבוקר ולהתאמן בתחתונים או לאכול בין הסטים 🤡

חחח מתאים לי בול :D
טוב נעבוד על זה....
תודה רבה לך!

אני ישמח לעוד תגובות ;)

חחח מילה שאין כמו להתאמן בתחתונים

אז ככה יש לי חדר מת בבית...
ויש לי חלק מהציוד שצריך אז חשבתי למה לא?
כמה שאלות בנושא:
כמה אמור לצאת הכל כולל הכל? במינימום כמובן ;)
ציוד מאיפה לקנות???
איפה הכי משתלם פלטות? (אולי הכנה עצמית עדיף?)

בכללי אני מתכנן שיהיה:
ראק
מוט אולימפי
ספסל כזה עם כמה זוויות
180 ק"ג פלטות (בינתיים יש רק 15 קילו)
דאמבלים (כבר יש)
עוד משהו לדעתכם??
מתח יש
רעיון למקבילים אני ישמח לשמוע 😃
בתכנון גם טבעות (כאלה מהתקרה)

וזהו בכללי
מה אומרים? יש מה להוסיף?
וכמה זה יצא??

עכשיו עוד שאלה קטנה...
החדר הריק הוא בקומה למעלה של הבית (שתי קומות סך הכל)
אמור להיות בעיה בקטע של דדליפט/חתירה וכאלה???
אני לא ישבור פתאום את כל הבית??
אני גם יביא גומי כזה לריצפה שלא ישבור אותה בכללי
אבל אני שואל מבחינת זה שפתאום הבית או הקומה תקרוס חחחחח
הכל שאלה של תקציב!
לכן אשאל מה התקציב שלך לבניית חד"כ ביתי?

• פותח/ת השרשור
הכל שאלה של תקציב!
לכן אשאל מה התקציב שלך לבניית חד"כ ביתי?

בגדול אין תקציב כל כך....
זה עוד רק רעיון ;)
אמא בסדר עם העניין בכללי ותומכת...
אז כסף זה פחות בעיה...
כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול גם ככה חופש גדול ויש לי הוצאות מטורפות 😃
אז אם יש ראק שעולה 5000 ויש עליו תוספת מסוימת שלא חובה ויש ראק שעולה 3000 שהוא עושה את העבודה שלו נטו אני יעדיף את ה3000
מה איזור התקציב שצריך?

בגדול אין תקציב כל כך....
זה עוד רק רעיון ;)
אמא בסדר עם העניין בכללי ותומכת...
אז כסף זה פחות בעיה...
כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול גם ככה חופש גדול ויש לי הוצאות מטורפות 😃
אז אם יש ראק שעולה 5000 ויש עליו תוספת מסוימת שלא חובה ויש ראק שעולה 3000 שהוא עושה את העבודה שלו נטו אני יעדיף את ה3000
מה איזור התקציב שצריך?
אז ככה לכלוב לבד התקציב הוא באזור ה3000 ש"ח למרות שאפשר להשיג ביותר זול אני בוחר להציג לך את הכל שחור ולא וורוד שלא תופתע כמוני ותישאר בלי שקל בכיס. מוט אולימפי מינימום עולה 350 ש"ח השאלה מה הטיב שלו מפני שישנם המון מוטות ובנוסף אתה צפוי לשלם משלוח שמינימום זה 30 ש"ח.
להלן ציטוט שלי למשתמשים אחרים בנושא הכלובים:
1. יש 2 ספקים מאחד מהם אחד מהם אני קניתי את הכלוב של בודי סוליד ב2690 ש"ח. אצל השני הוא מוכר ב2500 ש"ח של חברת טייגר אני לא מכיר את הכלוב הזה אבל שווה לבדוק.
2. לדעתי שווה לך ללכת על בודי סוליד ותרכיב אותו לבד תוך חצי שעה על השעון אתה בונה אותו ועם חבר זה יהיה מהר יותר וזה חוסך 100 ש"ח.
אל תעשה מזה כזה סיפור זה כמו לגו עם ברגים זה הכל לא משהו מסובך, רק אל תהדק את הברגים חזק חזק אלא שיסגרו וזה מספיק.

טלפון של הספק של בודי סוליד:
052-3414756. השם שלו זה עמי (קרדיט לקוסטה).

טלפון של הספק של טייגר:
052-2585397.

עד כאן בעניין הכלובים. מכיוון שזה בבית אני ממליץ רק על כלוב סגור ולא על פתוח אלא אם אין לך מספיק מקום ואתה עובד עם עוד מישהו מנוסה, כי בטיחות היא מעל הכל בנושא זה.
עוד נקודה אמליץ לך לחפש יד שניה כל מציאה שתמצא מבורכת זה לא מובטח שתוכל להרכיב חדר כושר ביד 2 זה רק עניין של תזמון והמון מזל אבל זה יחסוך לך מאות שקלים. כל הנ"ל נכתב על סמך המון כסף שבאמצעותו קניתי חלק מהציוד והמון סבלנות... כי בלי סבלנות עדיף לך ללכת לחדר כושר מאשר לבנות בבית.

• פותח/ת השרשור
אז ככה לכלוב לבד התקציב הוא באזור ה3000 ש"ח למרות שאפשר להשיג ביותר זול אני בוחר להציג לך את הכל שחור ולא וורוד שלא תופתע כמוני ותישאר בלי שקל בכיס. מוט אולימפי מינימום עולה 350 ש"ח השאלה מה הטיב שלו מפני שישנם המון מוטות ובנוסף אתה צפוי לשלם משלוח שמינימום זה 30 ש"ח.
להלן ציטוט שלי למשתמשים אחרים בנושא הכלובים:
1. יש 2 ספקים מאחד מהם אחד מהם אני קניתי את הכלוב של בודי סוליד ב2690 ש"ח. אצל השני הוא מוכר ב2500 ש"ח של חברת טייגר אני לא מכיר את הכלוב הזה אבל שווה לבדוק.
2. לדעתי שווה לך ללכת על בודי סוליד ותרכיב אותו לבד תוך חצי שעה על השעון אתה בונה אותו ועם חבר זה יהיה מהר יותר וזה חוסך 100 ש"ח.
אל תעשה מזה כזה סיפור זה כמו לגו עם ברגים זה הכל לא משהו מסובך, רק אל תהדק את הברגים חזק חזק אלא שיסגרו וזה מספיק.

טלפון של הספק של בודי סוליד:
052-3414756. השם שלו זה עמי (קרדיט לקוסטה).

טלפון של הספק של טייגר:
052-2585397.

עד כאן בעניין הכלובים. מכיוון שזה בבית אני ממליץ רק על כלוב סגור ולא על פתוח אלא אם אין לך מספיק מקום ואתה עובד עם עוד מישהו מנוסה, כי בטיחות היא מעל הכל בנושא זה.
עוד נקודה אמליץ לך לחפש יד שניה כל מציאה שתמצא מבורכת זה לא מובטח שתוכל להרכיב חדר כושר ביד 2 זה רק עניין של תזמון והמון מזל אבל זה יחסוך לך מאות שקלים. כל הנ"ל נכתב על סמך המון כסף שבאמצעותו קניתי חלק מהציוד והמון סבלנות... כי בלי סבלנות עדיף לך ללכת לחדר כושר מאשר לבנות בבית.

תודה רבה באמת! עזרת! ;)
יש לך אולי הצעה לספק של המוט והפלטות?? (במקרה ולא יהיה יד שנייה)

תודה רבה באמת! עזרת! ;)
יש לך אולי הצעה לספק של המוט והפלטות?? (במקרה ולא יהיה יד שנייה)
אני קניתי לא מזמן גם עברתי להתאמן בבית בפוקס מצאתי יד שנייה איזה 90 קילו ככה במחיר של איזה 7 שקל קילו (כו מטורף)
הייתי ממליץ או גיל ספורט או POWER SPORT אחד מהם אני לא זוכר היה בין הזולים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית