הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS - עד שתצא הנשמה

itamar8910

משתמש מתחיל
116
6
נק' מוניטין:
19
116
6
קוראים לי איתמר, התחלתי SS לפני קצת פחות משבועיים, וחשבתי לעדכן כאן עד האימונים שלי.
אני מתאמן עם WhiteNigga מהפורום.
גובה: 168
משקל: 63 קילו.

משקלי שיא עד עכשיו:
סקוואט: 86 קילו 3X5
דדליפט: 83.5 קילו 1X5
בנצ: 52 קילו 3X5, קילו 57 1X5
פרס: 32 קילו 3X5
מתח- מ.ג+2.5 עלי 3X5

אני אוכל תפריט של 2800-3100 קלוריות ביום.
שיהיה בהצלחה לי 😃

- - - עידכון הודעה - - -

האימון היום 20.7.2013:
סקוואט: 88.5 קילו: 1X5,1X4. משמאל לימין. אחרי שנכשלתי (פעם ראשונה שנכשלתי בסקוואט) המדריכה שהייתה במכון באה ובכתה לי שאני לא עבוד בטוח, ושהיא לא רוצה שאני אעשה עוד סט עם המשקל הזה במשמרת שלה.. אז נאלצתי לוותר על הסט השלישי. בכל מקרה הייתי מגיע איתו ל3 חזרות גג...
הסט השני: http://youtu.be/kChS1hZmXg0
פרס: 29.5 קילו: 1X5, העלתי ל32 קילו כי היה יותר מדי קל 2X5.
מתח: מ.ג+2.5 קילו עליי 3X5.

נערך לאחרונה:
התחלת ss לפני שבועיים באיזה שמקבלים שכבר היה לך כשל?
והמאמנת שלך שרוטה, היא לא יכולה לאסור עלייך דבר כזה.

• פותח/ת השרשור
התחלת ss לפני שבועיים באיזה שמקבלים שכבר היה לך כשל?
והמאמנת שלך שרוטה, היא לא יכולה לאסור עלייך דבר כזה.
התחלתי את הסקוואט עם 66 קילו. עליתי 5 קילו כל אימון עד אימון שעבר. מאימון שעבר עד לאימון שהיה היום העליתי 2.5 קילו בסה"כ.
זה לא נורמאלי שאני נכשל בזמן הזה? בסה"כ עליתי במשקל טוב וישנתי טוב.
ובנוגע למאמנת, לא יודע מה כבר יכולתי לעשות. היא ממש התעצבנה ואני חשוב שאם הייתי עושה סט שלישי היא הייתה קוראת למנהל של המכון ומעיפה אותי מהאימון..

התחלתי את הסקוואט עם 66 קילו. עליתי 5 קילו כל אימון עד אימון שעבר. מאימון שעבר עד לאימון שהיה היום העליתי 2.5 קילו בסה"כ.
זה לא נורמאלי שאני נכשל בזמן הזה? בסה"כ עליתי במשקל טוב וישנתי טוב.
ובנוגע למאמנת, לא יודע מה כבר יכולתי לעשות. היא ממש התעצבנה ואני חשוב שאם הייתי עושה סט שלישי היא הייתה קוראת למנהל של המכון ומעיפה אותי מהאימון..

אי אפשר להתאמן ככה אז הוא יבוא ויעיף אותך לפחות אם תעשה קצת "בלגן" או תביא הורים/מישהו מבוגר בפעם הבאה היא פשוט תתעלם כדאי לא לעשות כאב ראש לא לך ולא לה.
אני לא רואה שעשית שום דבר רע , היה מוטות ביטחון ו"זרקת" (אפילו אפשר להגיד שמת) את המשקל עליהם ....

לדעתי התחלת ממשקלים גבוהים מידי, ואתה תשרוף את עצמך בשלב מוקדם מידי של התוכנית, והכשל בסקוואט הוא רק הקדמה למה שעתיד לבוא.
איך כבר אחרי שבועיים אתה על 3 אלף קל' ביום? אני בטוח שלא הגעת לשלב שאתה צריך את זה.
היא לא יכולה לעשות את זה, זה לא מופיעה בחוזה, ועל פי החוק אסור לה להפלות.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר להתאמן ככה אז הוא יבוא ויעיף אותך לפחות אם תעשה קצת "בלגן" או תביא הורים/מישהו מבוגר בפעם הבאה היא פשוט תתעלם כדאי לא לעשות כאב ראש לא לך ולא לה.
אני לא רואה שעשית שום דבר רע , היה מוטות ביטחון ו"זרקת" (אפילו אפשר להגיד שמת) את המשקל עליהם ....
אני אראה אם גם באימון הבא יהיו איתה בעיות, יכול להיות שהיא לא תיהיה במשמרת. בכל מקרה, אם זה יקרה עוד פעם אז אני אעשה כבר משהו.
וזה שנתקעתי זה סביר בשלב הזה? התחלתי לעשות סקוואט 2-3 חודשים לפני SS.

אני אראה אם גם באימון הבא יהיו איתה בעיות, יכול להיות שהיא לא תיהיה במשמרת. בכל מקרה, אם זה יקרה עוד פעם אז אני אעשה כבר משהו.
וזה שנתקעתי זה סביר בשלב הזה? התחלתי לעשות סקוואט 2-3 חודשים לפני SS.

כשנתקעים יש בד"כ 4 סיבות:
1. אוכל
2. שינה
3.טכניקה
5. סתם וויתרת (אני תמיד אומר שזה להיות קוקסינל אבל עד שאין לי סקוואט 3 פלטות אני לא יכול לדבר).

תבדוק את ה-4 האלו ותעשה ריסט גם (די בטוח שהתחלת גבוה מדי)

• פותח/ת השרשור
האימון היום 23.7:
סקוואט: 88.5 קילו:3X5.לא מאוד קשה, עלה די מהר. רק הייתה בעייה של עומק בכמה חזרות, צריך לעבוד על זה אימון הבא.
סט שלישי:

בנצ': 54.5 קילו:3X5. היה לא מאוד קשה, אני מאמין שעם התאוששות טובה אני אסגור בשבת את ה57 קילו.
דדליפט: 91 קילו:1X5. היה די קשה. שמתי לב שיש לי בעייה שאני "מקפיץ" את המוט בנעילה. ממה הבעייה נובעת ואיך אפשר לתקן אותה?
סרטון:
סה"כ אימון פצצה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כשנתקעים יש בד"כ 4 סיבות:
1. אוכל
2. שינה
3. טכניקה
5. סתם וויתרת (אני תמיד אומר שזה להיות קוקסינל אבל עד שאין לי סקוואט 3 פלטות אני לא יכול לדבר).

תבדוק את ה-4 האלו ותעשה ריסט גם (די בטוח שהתחלת גבוה מדי)
LOL
בנוגע ל-3 פלטות-
סקוואט של מתחת 4 פלטות לא נחשב מכובד אלה אם כן אתה 50-60 משקל גוף ואז זה יורד למטה.
עד 4 פלטות זה יפה (תלוי כמה רחוק מ-4 פלטות כן?) אבל שם אתה באמת יכול לקרוא לעצמך חזק.
וזה למה אני מחשיב את עצמי חלש מאד 😃

חחח שיט כתבתי בטעות 3X5, עשיתי 1X5 באימון, סתם בלבול:)
ומה בנוגע ל"הקפצה" של המוט בדדליפט? יש למשהו עצות?

אתה נכנס לסטאפ ואז ישר שאתה מתחיל להרים את המוט הגב מתעגל-מאוד מסוכן לגב אני לא יתפלא אם תפצע מהר בגב אם תמשיך ככה...פשוט הייתי חייב להגיד לך את זה, חוץ מזה אין לי עוד עצות.

• פותח/ת השרשור
אתה נכנס לסטאפ ואז ישר שאתה מתחיל להרים את המוט הגב מתעגל-מאוד מסוכן לגב אני לא יתפלא אם תפצע מהר בגב אם תמשיך ככה...פשוט הייתי חייב להגיד לך את זה, חוץ מזה אין לי עוד עצות.
אוקי, ואיך אפשר למנוע את זה? אני מנסה להוציא חזה כמה שאפשר בסטאפ אבל כשאני מתחיל למשוך הגב מתעגל. יש לך עצה איך לשמור על הגב ישר גם כשמתחילים למשוך?

אתה קורס
תחליף נעליים.
תחילת תנועה קח הרבה אוויר, תחזיק אותו, תמתח חזה לתקרה, תכווץ את הבטן ואל תשחרר את האוויר עד שאתה לא מסיים את החזרה.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
הזמנתי נעלי אולסטר ביום רביעי לפני שבוע. הן עדיין לא הגיעו...
האימון היום 25.7:
סקוואט: 90 ק"ג (אני מתחיל להחשיב שהמוט שוקל 20 קילו ולא 21.5, בגלל שהפלטות של ה20 שוקולות טיפה פחות). 2X5, 1X4 משמאל לימין. בסט האחרון לא ירדתי לחזרה החמישית, כי הייתי נכשל בטוח.
הסט השלישי:
http://www.youtube.com/watch?v=GUeKvB7LAeM&feature=youtu.be

פרס: 34.5 ק"ג 3X5. לא היה ממש קשה.
סט שלישי:

מתח: 3.75 קילו עלי. 2X5- לא עליתי ממש עד הסוף. סט אחרון בכלל התחרבש לי- 1X4 עם חרא טכניקה. אני נשאר עם המשקל הזה עוד אימון, מתח תמיד היה הצד החלש שלי.

- - - עידכון הודעה - - -

שמתי לב שאני יותר מ10 דקות בין הסטים של הסקוואט, אתם חושבים שיש צורך במנוחה הזאת או שאני מגזים?
ואני חושב לעשות ריסט של 85% מהמשקל בסקוואט. כי הגעתי לכשל ב33.75 כל צד, ואז הצלחתי אותו, ואז העליתי ל35 כל צד וגם הגעתי לכשל.
מה דעתכם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שמתי לב שאני יותר מ10 דקות בין הסטים של הסקוואט, אתם חושבים שיש צורך במנוחה הזאת או שאני מגזים?
ואני חושב לעשות ריסט של 85% מהמשקל בסקוואט. כי הגעתי לכשל ב33.75 כל צד, ואז הצלחתי אותו, ואז העליתי ל35 כל צד וגם הגעתי לכשל.
מה דעתכם?
זה מוגזם , לא יותר מ10 דקות במיוחד שהמשקלים לא גבוהים במיוחד .

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאחת הבעיות שבגללה אני נח כל כך הרבה בסקוואט היא לחץ. אני נורא נלחץ מהסקוואט.
אני חושב שאני אעשה ריסט ל75 קילו, ומשם אני אטפס בקפיצות של 5 עד ל90, שם אני אחתוך את העלייה ל2. אני נתקע יותר מדי בסקוואט, ואני מקווה שהריסט יעזור לי להפחית את הלחץ מהסקוואט.
אני אעשה גם ריסט קטן בדדליפט, ל80 קילו על מנת לשפר הטכניקה .
זה מוגזם , לא יותר מ10 דקות במיוחד שהמשקלים לא גבוהים במיוחד .
לפי מה שאתה אומר מספיק לי לנוח 5 דקות? כלומר שאם אני אכנס לסט אחרי 5 דקות, ואם אני אכנס אחרי 10 דקות, זו תיהיה אותה רמת קושי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית