חדר כושר של וינגייט

DAnniEl

משתמש מתחיל
262
5
נק' מוניטין:
135
262
5
בשבוע הבא אני יהיה שם בפנימיה לחודש בגלל קורס מדריכים
מישהו בפורום מתאמן שם ?
מה מצב החדר כושר איזה שעות הם עמוסות
וזה ממש יעזור אם מישהו יודע מה מצב האוכל שם בקפיטריה
הכוונה היא לא מה שיש בכניסה שמגיש ברד וכאלה
;atwq

החדר כושר שם ישן יש כמה מכשירים שעובדים על לחץ אוויר בקפטריה יש אוכל נחמד שקשוקה טוסטים נקניק חטפי חלבון...

החדר כושר המרכזי שם הוא דיי מושקע בכל מה שנוגע למכונות ולאירובי... אם אתה מבסס את האימון שלך על משקלים חופשיים גם כן לא יחסר לך כלום, יש שם ראק אחד וסמית' משין... חוץ מזה יש מתקנים יעודיים לפרס בישיבה ולחיצות בשיפועים

חוץ מאקטיב חיפה, המקום הכי טוב שהתאמנתי בו (כי הסטנדרטים שלי נמוכים רצח, בכל מקום אחר היו חסרים דברים בסיסיים). בהישגי זה בכלל מטורף.
פשוט יש שם מה שצריך. מוט ופלטות Eleiko, כלוב (בעייתי כי יש אחד, אבל מסתדרים), ריצפה מרופדת שאפשר לזרוק עליה את המוט, מספיק מקום בשביל דדליפט וקלינים. הבעייה היא פלטות, יש רק שמונה טובות של Eleiko ושתיים של 10. אבל מסתדרים. יש גם כמה פלטות אחרות אבל אם אני זוכר הן לא באמפרים. לא סגור על זה.

הקפיטריה חלבית, יש שם בעיקר פחמימות. מאפים, גלידות, פסטות, סנדויצ'ים וכאלה. יש לידה חדר אוכל, "מפגש הספורטאים". עולה איזה 30 שקל לארוחה. ארוחה כמו בחדר אוכל צבאי - מנת בשר קטנה, פחמימות וסלטים בלי הגבלה.

• פותח/ת השרשור
חוץ מאקטיב חיפה, המקום הכי טוב שהתאמנתי בו (כי הסטנדרטים שלי נמוכים רצח, בכל מקום אחר היו חסרים דברים בסיסיים). בהישגי זה בכלל מטורף.
פשוט יש שם מה שצריך. מוט ופלטות Eleiko, כלוב (בעייתי כי יש אחד, אבל מסתדרים), ריצפה מרופדת שאפשר לזרוק עליה את המוט, מספיק מקום בשביל דדליפט וקלינים. הבעייה היא פלטות, יש רק שמונה טובות של Eleiko ושתיים של 10. אבל מסתדרים. יש גם כמה פלטות אחרות אבל אם אני זוכר הן לא באמפרים. לא סגור על זה.

הקפיטריה חלבית, יש שם בעיקר פחמימות. מאפים, גלידות, פסטות, סנדויצ'ים וכאלה. יש לידה חדר אוכל, "מפגש הספורטאים". עולה איזה 30 שקל לארוחה. ארוחה כמו בחדר אוכל צבאי - מנת בשר קטנה, פחמימות וסלטים בלי הגבלה.
נשמע טוב אני יביא אוכל מהבית לתגבור

החדר כושר המרכזי שם הוא דיי מושקע בכל מה שנוגע למכונות ולאירובי... אם אתה מבסס את האימון שלך על משקלים חופשיים גם כן לא יחסר לך כלום, יש שם ראק אחד וסמית' משין... חוץ מזה יש מתקנים יעודיים לפרס בישיבה ולחיצות בשיפועים
facepalm

אה סמית' זה לא משקלים חופשיים? וואלה אחי תודה שהעמדת אותי על טעותי מה היתי עושה בלעדיך אדון יודע הכל והמאסטר של כל חדרי הכושר בחלק המערבי של כדור הארץ... (fag)
תסביר לי בבקשה שאיך סמית' זה משקל חופשי אם המכונה מחזיקה את המוט?
ליתר דיוק- איך זה חופשי אם זו מכונה?

יש להם גם מוונליפט

יש להם גם מוונליפט
הפירוט היה לגביי החד"כ הציבורי בוינגייט. באקטיב חיפה יותר טוב מהחד"כ הציבורי של וינגייט. לעומת זאת, ההישגי בוינגייט, בתכלס יותר טוב מאקטיב חיפה - אלא אם אתה מתאמן לתחרות PL וצריך מונוליפט. הכל שם Eleiko, בערך 6 מוטות, ומספיק פלטות. הכל באמפרים, מרווח מאוד, אם אני זוכר נכון איזה 3-4 מקומות לסקוואט. ומתאמנים שם בקבוצות קטנות בד"כ, ככה שדיי ריק. אבל זה לא פתוח לציבור הרחב ככה שזה לא רלוונטי בשבילו.

הפירוט היה לגביי החד"כ הציבורי בוינגייט. באקטיב חיפה יותר טוב מהחד"כ הציבורי של וינגייט. לעומת זאת, ההישגי בוינגייט, בתכלס יותר טוב מאקטיב חיפה - אלא אם אתה מתאמן לתחרות PL וצריך מונוליפט. הכל שם Eleiko, בערך 6 מוטות, ומספיק פלטות. הכל באמפרים, מרווח מאוד, אם אני זוכר נכון איזה 3-4 מקומות לסקוואט. ומתאמנים שם בקבוצות קטנות בד"כ, ככה שדיי ריק. אבל זה לא פתוח לציבור הרחב ככה שזה לא רלוונטי בשבילו.
תתפלא חבר, מצאתי לפני שעתיים בערך מכון עדיף על אקטיב, עדיף על כל מכון אחר בארץ 😃
ולא אני לא סתם אומר.

• פותח/ת השרשור
באיזה אזור זה שם ?
אמרו לנו שיש לנו גישה 3 פעמים בשבוע למשהו
ולחדר כושר הרגיל תמיד אולי יהיה לי גישה לשם

תתפלא חבר, מצאתי לפני שעתיים בערך מכון עדיף על אקטיב, עדיף על כל מכון אחר בארץ 😃
ולא אני לא סתם אומר.
לא הבנתי. למה שאני אתפלא, טענתי שזה המקום הכי טוב בארץ?
דבר שני, מה יותר טוב במקום שמצאת מההישגי בוינגייט? מה יותר טוב שם? ואיפה זה?

באיזה אזור זה שם ?
אמרו לנו שיש לנו גישה 3 פעמים בשבוע למשהו
ולחדר כושר הרגיל תמיד אולי יהיה לי גישה לשם
הם קרובים אחד לשני, זה בניין אחד ליד. יש בוינגייט 3 חדרי כושר. השלישי לא היה שווה כלום עד שלקחו מהציבורי מוט Eleiko אחד (היו בו שניים) ושמו בו. אבל הוא עדיין פחות טוב - אין מקום לקלינים, ואני לא בטוח לגביי הפלטות - לא נראה לי כמו בציבורי, אני גם לא בטוח שזה בכלל באמפרים.

לא הבנתי. למה שאני אתפלא, טענתי שזה המקום הכי טוב בארץ?
דבר שני, מה יותר טוב במקום שמצאת מההישגי בוינגייט? מה יותר טוב שם? ואיפה זה?
לא קראתי טוב חשבתי שרשמת שההישגי יותר טוב מאקטיב חיפה והכי טוב בארץ, טעות שלי.
זה מכון שמיועד רק ל-PL ול-BB רציניים.
אני ארחיב כדי לפרט כל מה שיש שם, כי צריכים להתייחס ממש לפרטים הקטנים בשביל באמת להבין מה יש שם ולראות שזה עדיף על ווינגייט הישגי ועל אקטיב, כי בכל זאת הם מכונים מטורפים וצריכים הרבה בשביל להתעלות עליהם 😃
יש מעל 10 טון חופשיים בצורת דאמבלים פלטות ומוטות.
טראפ באר דדליפט, מוט טרייספס אולימפי (הכוונה באורך כמו של מוט רגיל), בנץ' ששורד אפילו 750 ק"ג, שרשראות, כלוב ממש איכותי, המון מוטות מיוחדים כולם ברמה ממש גבוהה, 170 דאמבלים עד 50 ק"ג (אפשר להוסיף על חלקם עד 60). פלטות אליקו ובאמפר פלייטס אחרות, יש 8 זוגות פלטות של 50 ק"ג, מכונת GHR.
אין דבר כזה בלי דדליפט או בלי סקוואט. מי שאומר דבר כזה למנהל המכון (שהוא המאמן היחיד) מקבל כאפה ועף מהמכון.
כל המתאמנים הם ברמה מטורפת- מרי ישראל, אלופי אירופה, פאוורליפטרים ברמה בינלאומית וזה פשוט מכון של מפלצות.
המאמן עם תואר שני בספורט מאונברסיטה בכירה ברוסיה שהוא היה מרצה שם. הבחור הזה מתאים לך תוכנית ונותן לך מעקב אישי.
פאוורליפטרים עובדים עם סרגיי פיניאצ'ב- אלוף אירופה והעולם בפאוורליפטינג בגילאי 45-50, משהו כזה (זקן אבל מפלצת) עם 270 בנץ' ו-340.5 סקואט ב-2011 (התחזק מאז בוודאות). הוא מתאים תוכניות וכו'.
מוזיקת מטאל כמעט תמיד ומחיר ממש זול ביחס לכל זה- 190 לחודש.
ושוב, אולי הכי חשוב- כולם חברים של כולם, לא רבים על פלטות, כל הפלטות חוזרות למקום מי שלא מחזיר למקום 3 פעמים עף מהמכון, כולם רציניים וברמה גבוהה.
זה נמצא בבת ים במעיין מרתף כזה (ליד בניין 19 ברחוב ההגנה, מצד שמאל, יש מדרגות למטה יורדים ומגיעים למכון).

יש לך סרטון של המכון. לא רואים שם לגמרי את הפלטות וכל המוטות המיוחדים (למרות שיש אחלה טעימה מהם) אבל לפחות רואים שבכל פינה יש דאמבלים ובאמת זה מגיע ל-170 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

לא חסר פלטות בחדכ הציבורי שם

לא חסר פלטות בחדכ הציבורי שם
קרה לי לא פעם שהיה חסר. במיוחד כשאני לא עובד עם פלטות שאני לא יודע כמה הן שוקלות, וכשכתוב Eleiko אני יודע שהמשקל לא משקר - ולכן עבדתי רק איתן שם.
כשהתאמנתי עם חבר, אם היינו רוצים שאחד יעשה סקוואט כבד והשני דדליפט כבד במקביל, זה לא היה אפשרי - כי כל אחד צריך לפחות 4 פלטות בכל צד.
אז נכון, זה לא קרה הרבה - וברוב הפעמים פשוט התחלפנו בינינו, אבל זה בגלל שבאנו תמיד איך שהחד"כ כושר נפתח ושריינו את הפלטות - מי שרצה ביקש ועבד איתנו ביחד. קרה לא פעם שבאתי לא בפתיחה, ואיזה בילדר עם יותר מידי טסט בדם לקח 6 פלטות ללג פרס, לא הסכים לעבוד במקביל - ותקע אותי.

למען הסר ספק - אם האוכלוסיה נורמלית ולאנשים לא תקוע משהו בתחת, אז ברוב המכונים לא חסרות פלטות אף פעם. הבעייה מתחילה כשאנשים לא מוכנים לעבוד ביחד כי הם יצורים שחושבים שהם מר אולימפיה וחייבים את ה47.6 שניות מנוחה שלהם, והם עושים את זה בתרגילים שדורשים הרבה פלטות גם אם אתה חלש - למשל לג פרס או כל מיני מכונות ששמים בהן פלטות.

קרה לי לא פעם שהיה חסר. במיוחד כשאני לא עובד עם פלטות שאני לא יודע כמה הן שוקלות, וכשכתוב Eleiko אני יודע שהמשקל לא משקר - ולכן עבדתי רק איתן שם.
כשהתאמנתי עם חבר, אם היינו רוצים שאחד יעשה סקוואט כבד והשני דדליפט כבד במקביל, זה לא היה אפשרי - כי כל אחד צריך לפחות 4 פלטות בכל צד.
אז נכון, זה לא קרה הרבה - וברוב הפעמים פשוט התחלפנו בינינו, אבל זה בגלל שבאנו תמיד איך שהחד"כ כושר נפתח ושריינו את הפלטות - מי שרצה ביקש ועבד איתנו ביחד. קרה לא פעם שבאתי לא בפתיחה, ואיזה בילדר עם יותר מידי טסט בדם לקח 6 פלטות ללג פרס, לא הסכים לעבוד במקביל - ותקע אותי.

למען הסר ספק - אם האוכלוסיה נורמלית ולאנשים לא תקוע משהו בתחת, אז ברוב המכונים לא חסרות פלטות אף פעם. הבעייה מתחילה כשאנשים לא מוכנים לעבוד ביחד כי הם יצורים שחושבים שהם מר אולימפיה וחייבים את ה47.6 שניות מנוחה שלהם, והם עושים את זה בתרגילים שדורשים הרבה פלטות גם אם אתה חלש - למשל לג פרס או כל מיני מכונות ששמים בהן פלטות.

לג פרס זה מכה שלא מהעולם הזה, כל רגלי התרנגולת מפמפמים רבעי חזרות עם כל הפלטות של החד"כ.
פשוט נורא.

לג פרס זה מכה שלא מהעולם הזה, כל רגלי התרנגולת מפמפמים רבעי חזרות עם כל הפלטות של החד"כ.
פשוט נורא.
לגמרי. כמו אלה שתופסים לך את הכלוב בשביל בייספס facepalm

בהנחה שהם גם מהסוג של אלה שלא מוכנים לעבוד ביחד ולהתחלף בפלטות וכו', צריך להשמיד אותם בצורה אלימה.

לא קורה בדרכ שאני בא ואין פלטות אלא אם כן איזה בילדר מפמפם בלג פרס כמו שאמרת

פשוט נורא.
אני דווקא לא חושב ככה, לפחות לא לגמרי.
כל עוד הטווח תנועה מלא וכו' וכו', לג פרס זה אחד התרגילים היותר טובים. הוא לא סקוואט ולא דדליפט, אפילו לא קרוב, אבל הוא יעיל בהרבה מקרים שאין אחד מהם או את שניהם (פציעות או חוסר ציוד) ועבודת רגליים מעולה למבוגרים שלא מוכנים ללמוד סקוואט כמו אמא שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית