עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשמע טוב אני יביא אוכל מהבית לתגבורחוץ מאקטיב חיפה, המקום הכי טוב שהתאמנתי בו (כי הסטנדרטים שלי נמוכים רצח, בכל מקום אחר היו חסרים דברים בסיסיים). בהישגי זה בכלל מטורף.
פשוט יש שם מה שצריך. מוט ופלטות Eleiko, כלוב (בעייתי כי יש אחד, אבל מסתדרים), ריצפה מרופדת שאפשר לזרוק עליה את המוט, מספיק מקום בשביל דדליפט וקלינים. הבעייה היא פלטות, יש רק שמונה טובות של Eleiko ושתיים של 10. אבל מסתדרים. יש גם כמה פלטות אחרות אבל אם אני זוכר הן לא באמפרים. לא סגור על זה.
הקפיטריה חלבית, יש שם בעיקר פחמימות. מאפים, גלידות, פסטות, סנדויצ'ים וכאלה. יש לידה חדר אוכל, "מפגש הספורטאים". עולה איזה 30 שקל לארוחה. ארוחה כמו בחדר אוכל צבאי - מנת בשר קטנה, פחמימות וסלטים בלי הגבלה.
facepalmהחדר כושר המרכזי שם הוא דיי מושקע בכל מה שנוגע למכונות ולאירובי... אם אתה מבסס את האימון שלך על משקלים חופשיים גם כן לא יחסר לך כלום, יש שם ראק אחד וסמית' משין... חוץ מזה יש מתקנים יעודיים לפרס בישיבה ולחיצות בשיפועים
facepalm
תסביר לי בבקשה שאיך סמית' זה משקל חופשי אם המכונה מחזיקה את המוט?אה סמית' זה לא משקלים חופשיים? וואלה אחי תודה שהעמדת אותי על טעותי מה היתי עושה בלעדיך אדון יודע הכל והמאסטר של כל חדרי הכושר בחלק המערבי של כדור הארץ... (fag)
יש להם גם מוונליפטחוץ מאקטיב חיפה, המקום הכי טוב שהתאמנתי בו (כי הסטנדרטים שלי נמוכים רצח, בכל מקום אחר היו חסרים דברים בסיסיים). בהישגי זה בכלל מטורף.
פשוט יש שם מה שצריך. מוט ופלטות Eleiko, כלוב (בעייתי כי יש אחד, אבל מסתדרים), ריצפה מרופדת שאפשר לזרוק עליה את המוט, מספיק מקום בשביל דדליפט וקלינים. הבעייה היא פלטות, יש רק שמונה טובות של Eleiko ושתיים של 10. אבל מסתדרים. יש גם כמה פלטות אחרות אבל אם אני זוכר הן לא באמפרים. לא סגור על זה.
הקפיטריה חלבית, יש שם בעיקר פחמימות. מאפים, גלידות, פסטות, סנדויצ'ים וכאלה. יש לידה חדר אוכל, "מפגש הספורטאים". עולה איזה 30 שקל לארוחה. ארוחה כמו בחדר אוכל צבאי - מנת בשר קטנה, פחמימות וסלטים בלי הגבלה.
הפירוט היה לגביי החד"כ הציבורי בוינגייט. באקטיב חיפה יותר טוב מהחד"כ הציבורי של וינגייט. לעומת זאת, ההישגי בוינגייט, בתכלס יותר טוב מאקטיב חיפה - אלא אם אתה מתאמן לתחרות PL וצריך מונוליפט. הכל שם Eleiko, בערך 6 מוטות, ומספיק פלטות. הכל באמפרים, מרווח מאוד, אם אני זוכר נכון איזה 3-4 מקומות לסקוואט. ומתאמנים שם בקבוצות קטנות בד"כ, ככה שדיי ריק. אבל זה לא פתוח לציבור הרחב ככה שזה לא רלוונטי בשבילו.יש להם גם מוונליפט
תתפלא חבר, מצאתי לפני שעתיים בערך מכון עדיף על אקטיב, עדיף על כל מכון אחר בארץ 😃הפירוט היה לגביי החד"כ הציבורי בוינגייט. באקטיב חיפה יותר טוב מהחד"כ הציבורי של וינגייט. לעומת זאת, ההישגי בוינגייט, בתכלס יותר טוב מאקטיב חיפה - אלא אם אתה מתאמן לתחרות PL וצריך מונוליפט. הכל שם Eleiko, בערך 6 מוטות, ומספיק פלטות. הכל באמפרים, מרווח מאוד, אם אני זוכר נכון איזה 3-4 מקומות לסקוואט. ומתאמנים שם בקבוצות קטנות בד"כ, ככה שדיי ריק. אבל זה לא פתוח לציבור הרחב ככה שזה לא רלוונטי בשבילו.
באיזה אזור זה שם ?הפירוט היה לגביי החד"כ הציבורי בוינגייט. באקטיב חיפה יותר טוב מהחד"כ הציבורי של וינגייט. לעומת זאת, ההישגי בוינגייט, בתכלס יותר טוב מאקטיב חיפה - אלא אם אתה מתאמן לתחרות PL וצריך מונוליפט. הכל שם Eleiko, בערך 6 מוטות, ומספיק פלטות. הכל באמפרים, מרווח מאוד, אם אני זוכר נכון איזה 3-4 מקומות לסקוואט. ומתאמנים שם בקבוצות קטנות בד"כ, ככה שדיי ריק. אבל זה לא פתוח לציבור הרחב ככה שזה לא רלוונטי בשבילו.
לא הבנתי. למה שאני אתפלא, טענתי שזה המקום הכי טוב בארץ?תתפלא חבר, מצאתי לפני שעתיים בערך מכון עדיף על אקטיב, עדיף על כל מכון אחר בארץ 😃
ולא אני לא סתם אומר.
הם קרובים אחד לשני, זה בניין אחד ליד. יש בוינגייט 3 חדרי כושר. השלישי לא היה שווה כלום עד שלקחו מהציבורי מוט Eleiko אחד (היו בו שניים) ושמו בו. אבל הוא עדיין פחות טוב - אין מקום לקלינים, ואני לא בטוח לגביי הפלטות - לא נראה לי כמו בציבורי, אני גם לא בטוח שזה בכלל באמפרים.באיזה אזור זה שם ?
אמרו לנו שיש לנו גישה 3 פעמים בשבוע למשהו
ולחדר כושר הרגיל תמיד אולי יהיה לי גישה לשם
לא קראתי טוב חשבתי שרשמת שההישגי יותר טוב מאקטיב חיפה והכי טוב בארץ, טעות שלי.לא הבנתי. למה שאני אתפלא, טענתי שזה המקום הכי טוב בארץ?
דבר שני, מה יותר טוב במקום שמצאת מההישגי בוינגייט? מה יותר טוב שם? ואיפה זה?
לא חסר פלטות בחדכ הציבורי שםחוץ מאקטיב חיפה, המקום הכי טוב שהתאמנתי בו (כי הסטנדרטים שלי נמוכים רצח, בכל מקום אחר היו חסרים דברים בסיסיים). בהישגי זה בכלל מטורף.
קרה לי לא פעם שהיה חסר. במיוחד כשאני לא עובד עם פלטות שאני לא יודע כמה הן שוקלות, וכשכתוב Eleiko אני יודע שהמשקל לא משקר - ולכן עבדתי רק איתן שם.לא חסר פלטות בחדכ הציבורי שם
קרה לי לא פעם שהיה חסר. במיוחד כשאני לא עובד עם פלטות שאני לא יודע כמה הן שוקלות, וכשכתוב Eleiko אני יודע שהמשקל לא משקר - ולכן עבדתי רק איתן שם.
כשהתאמנתי עם חבר, אם היינו רוצים שאחד יעשה סקוואט כבד והשני דדליפט כבד במקביל, זה לא היה אפשרי - כי כל אחד צריך לפחות 4 פלטות בכל צד.
אז נכון, זה לא קרה הרבה - וברוב הפעמים פשוט התחלפנו בינינו, אבל זה בגלל שבאנו תמיד איך שהחד"כ כושר נפתח ושריינו את הפלטות - מי שרצה ביקש ועבד איתנו ביחד. קרה לא פעם שבאתי לא בפתיחה, ואיזה בילדר עם יותר מידי טסט בדם לקח 6 פלטות ללג פרס, לא הסכים לעבוד במקביל - ותקע אותי.
למען הסר ספק - אם האוכלוסיה נורמלית ולאנשים לא תקוע משהו בתחת, אז ברוב המכונים לא חסרות פלטות אף פעם. הבעייה מתחילה כשאנשים לא מוכנים לעבוד ביחד כי הם יצורים שחושבים שהם מר אולימפיה וחייבים את ה47.6 שניות מנוחה שלהם, והם עושים את זה בתרגילים שדורשים הרבה פלטות גם אם אתה חלש - למשל לג פרס או כל מיני מכונות ששמים בהן פלטות.
לגמרי. כמו אלה שתופסים לך את הכלוב בשביל בייספס facepalmלג פרס זה מכה שלא מהעולם הזה, כל רגלי התרנגולת מפמפמים רבעי חזרות עם כל הפלטות של החד"כ.
פשוט נורא.
לא קורה בדרכ שאני בא ואין פלטות אלא אם כן איזה בילדר מפמפם בלג פרס כמו שאמרתקרה לי לא פעם שהיה חסר. במיוחד כשאני לא עובד עם פלטות שאני לא יודע כמה הן שוקלות, וכשכתוב Eleiko אני יודע שהמשקל לא משקר - ולכן עבדתי רק איתן שם.
כשהתאמנתי עם חבר, אם היינו רוצים שאחד יעשה סקוואט כבד והשני דדליפט כבד במקביל, זה לא היה אפשרי - כי כל אחד צריך לפחות 4 פלטות בכל צד.
אז נכון, זה לא קרה הרבה - וברוב הפעמים פשוט התחלפנו בינינו, אבל זה בגלל שבאנו תמיד איך שהחד"כ כושר נפתח ושריינו את הפלטות - מי שרצה ביקש ועבד איתנו ביחד. קרה לא פעם שבאתי לא בפתיחה, ואיזה בילדר עם יותר מידי טסט בדם לקח 6 פלטות ללג פרס, לא הסכים לעבוד במקביל - ותקע אותי.
למען הסר ספק - אם האוכלוסיה נורמלית ולאנשים לא תקוע משהו בתחת, אז ברוב המכונים לא חסרות פלטות אף פעם. הבעייה מתחילה כשאנשים לא מוכנים לעבוד ביחד כי הם יצורים שחושבים שהם מר אולימפיה וחייבים את ה47.6 שניות מנוחה שלהם, והם עושים את זה בתרגילים שדורשים הרבה פלטות גם אם אתה חלש - למשל לג פרס או כל מיני מכונות ששמים בהן פלטות.
אני דווקא לא חושב ככה, לפחות לא לגמרי.לג פרס זה מכה שלא מהעולם הזה, כל רגלי התרנגולת מפמפמים רבעי חזרות עם כל הפלטות של החד"כ.
פשוט נורא.